Kwiatuszq dzięki
pochodzę dzisiaj po sklepach... dobrze, że mój mąż lubi łazić po sklepach i wręcz na siłę mi usiłuje coś kupić, to mnie trochę przypilnuje żeby z pustymi rękami nie wróciła i nie odpuści ;-)
W Poznaniu czasem bywam, ale z racji tego, że nasze psy mają nie cięte uszy, jeździmy częściej do Niemiec czy Czech, bo tam też jest zakaz i równouprawnienie ;-) Ale w Polsce też bywamy, o w tym roku w Lesznie (pochwalę się, a co ;-)), była wystawa samych championów i nasza Dynia wygrała
byliśmy w Głogowie, do Jeleniej Góry jedziemy i w czerwcu prawdopodobnie znowu do Leszna - to zależy jaki sędzia jest i obmyślamy czy warto jechać ;-)
edit.
zazwyczaj mam 38, czyli najbardziej popularny :/ odpisali mi że w brązowym kolorze tez nie mają, ze to zeszłoroczny model
pochodzę dzisiaj po sklepach... dobrze, że mój mąż lubi łazić po sklepach i wręcz na siłę mi usiłuje coś kupić, to mnie trochę przypilnuje żeby z pustymi rękami nie wróciła i nie odpuści ;-)W Poznaniu czasem bywam, ale z racji tego, że nasze psy mają nie cięte uszy, jeździmy częściej do Niemiec czy Czech, bo tam też jest zakaz i równouprawnienie ;-) Ale w Polsce też bywamy, o w tym roku w Lesznie (pochwalę się, a co ;-)), była wystawa samych championów i nasza Dynia wygrała

byliśmy w Głogowie, do Jeleniej Góry jedziemy i w czerwcu prawdopodobnie znowu do Leszna - to zależy jaki sędzia jest i obmyślamy czy warto jechać ;-)
edit.
zazwyczaj mam 38, czyli najbardziej popularny :/ odpisali mi że w brązowym kolorze tez nie mają, ze to zeszłoroczny model

sama bym do takiej wanny wskoczyła