reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Pierwsza :-)HAJ :-)
Mama- dzięks...już dzisiaj wróciłam na ziemię znaczy się do płatków i jogurtów :tak:....czuję się zbesztana...a ciacho mniam pycha było :sorry:
Wczoraj jeszcze wpadłam w gatkę z moim gin, ustalić ostateczne szczegóły i już wszystko wiem:tak:, 7 maja wizyta u anestezjologa, 8 maja Histeroskopia i zostaję do 9 maja w szpitalu potem zwolka jeaaa:-):-) a dziś albo jutro zrobię ejszcze rentgen...bo ponoć anestezjolog chce...

Jeera :szok: prawie za darmo:szok: JA TEŻ CHCĘ...jak obliczyłam ostatnio ile musiałabym zapłacić za badania z kartki co mija ten mój doktor dał to wyszło 1350 zł:-(:crazy:....

Błonka ja dostałam razem z paskiem św. Dominika medalik :-) który teraz dają zamiast paska...mnie dali i to i to :tak:
Koralikowa HAJ!!!
Carola szacun
:happy: czas masz rewelacyjny!!!
Wikulaa jak tam samopoczucie???
Zjola testowałaś czy trzymasz nas dalej w napięciu :cool2:
Kinga a co oglądałaś :) jakiś fajny film....????Ja ostatnio obejrzałam MILLENIUM ...tylko szwedzką wersję....REWELACJA POLECAM !!!!
MIŁEJ ŚRODY!!!!

Kwiatuszku z tego co pamiętam mam w domu prawie całe opakowanie undestoru (chyba tak to się pisze bo już nie pamietam). Jeśli chcesz to mogłabym ci to podesłać bo u mnie się zmarnuje... M miał przepisany przez jednego lekarza ale inny powiedział że bez sensu łykać w ciemno hormon skoro wyniki badania są dobre i tylko morfologia ok 6 ale i tak w normie przecież:eek: a poza tym wszystko super. Co lekarz to inna diagnoza. Odezwij się na priva i podaj adres gdybyś się zdecydowała.

A my byliśmy z naszą kicią u kawalera i jeśli zaskoczy to za 2 miesiące będziemy mieli śliczne małe kuleczki w domu:-D się doczekać nie możemy. Właścicielka kota powiedziała że czasami kotki które pierwszy raz się tegotają nie chcą dopuścić kota i trzeba kilka razy przyjeżdżać... mam nadzieję że nas to ominie.

HEJA!
mama - dzieki za pamiec :)
zjola - trzymam kciuki za testowanko!
Kahaka - widzialam Twoje zdjecia na grupie - przesliczna z Was rodzinka!

Wszystkiego nie nadrobilam... super, ze w Niemczech sa darmowe IUI i wizyty w klinice - zazdraszczam. My tyle juz kasy wydalismy, ze brrr

Wczoraj wlasnie bylismy w klinice, zeby skontrolowac polip w macicy i.... polipa nie ma :D JUPI!!
Teraz czekamy na HSG i zmiane pracy, a potem bierzemy sie pewnie za IUI.
Bede Was po cichutku pewnie podczytywac, ale niezbyt pisac, bo nie bede miala o czym ;) Robimy przerwe, chyba ze naturalsik nam sie zdarzy :D

Trzymam kciuki za wszystkie laski!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
:* :*

Hello :-)

Melduję się i oświadczam, że podły nastrój pogoniłam i czuję się jak nowo narodzona
:-D

Balbinka...tzn... szmaty będą latały :rofl2::happy: No kochana tylko, żebyś;-):rofl2: chodzić mogła

Nikusia, a no latały :zawstydzona/y::sorry: Tyle dni rozłąki... ;-)

Balbinka przyjemnościiiiiiiiiiiiiiiii...niech szmaty lataja ;)))
u mnie zakwitła śliwka:biggrin2:

:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
U mnie lada chwila i śliwki też zakwitną i czereśnie :-D

mama zemsta jest słodka i pachnąca :) a moja sunia tez potrafi walnąć z grubej rury i to czasem na głos :p ja bym sie nie krepowala.. wpuscilabym piesa do pokoju i zaryglowala drzwi i okna no i kratki wylotowe z powietrzem ;D a niech sie podusi troszeczke :D

hahahahahahahahhaha :laugh2:

Nasze też pierdzą głośno. a jak jeszcze któreś usiądzie na parkiecie to czasem taki wydłużony dźwięk piiiiiuuuuuuuttttttttt i patrzy się potem z wytrzeszczem oczu na nas "to nie ja, co to było? :szok:"
:-D

ale chcialam Wam powiedziec ze w ciazy to ja gorsza jestem niz moja sunia.... maz mnie czasem nakrywa koldra bo nie moze wytrzymac..............................................................:wściekła/y::szok:

buahahahahahhaa umarłam :laugh2::laugh2::laugh2:

hahah za darmola jest wszystko :) Znaczy wszystko jest finansowane z kasy chorych... a za badania np. spermy to grosze sa.

Doczytałam, że to Niemcy... Bo w szoku byłam, że takie cuda moga się dziać w PL ;-)

dziewczyny a ja sie przyznam ze procz paska sw dominika wspomagalam sie kubkiem... tak taak.. kubkiem mojej kumpeli w ciazy..pila z niego no i podkradlam jej go... sie zarazilam ciaza jak widac.... :P

Błonka, upraszam się o pożyczenie kubka :-D taki wiesz... puchar przechodni Matki Polki :-D:rofl2:

Dzisiaj słonka brak :eek:
jak eMek wróci jedziemy na szoping. Muszę psom szampon kupić, bo się skończył, pokrowiec do auta dla psów na tylne siedzenie, bo nasz ma ponad 8 lat i już nie spełnia swojej roli ;-) i za butkami sie rozejrzeć i spódnicami do moich nowych żakietów
Obiadek jest gotowy, domek czysty. poobijam się trochę dzisiaj ;-)

Balbinka:tak::happy::rofl2::happy: no no no w szczegóły nie wnikamy, wiadomo trzeba teraz nowe szmaty kupić bo po wczorajszym to już skrawki pewnie zostały:laugh2:
Ale coś Ty nie tłumacz się ja z moim widzimy się w sumie co tydzień...bo on na zmiany pracuje -teraz ma drugą więc ja wychodzę z domku o 5:30 on śpi :tak:, jak on wraca po zmianie do domku o 23 JA ŚPIĘ :happy:...także zawsze mówimy sobie w niedzielę do zobaczenia za tydzień w sobotę :tak:
Kochana jak nic perfekcyjna Pani domu, chata ogarnięta, obiad ugotowany, mąż zaspokojony i wzajemnie ;-)...a teraz zakupy...

EJJJJ JA TEŻ CHCĘ SIĘ OBIJAĆ:cool:

Cześć babeczki :)

Melduję posłusznie, że już nie będę trzymać was w niepewności. Wczoraj pojawiło się plamienie, więc wiadomo, że kolejny cykl poszedł się paść, niestety. Nie mam siły się już nawet denerwować. Zdaje się, że wielkimi krokami zmierzamy w kierunku inseminacji. Jeszcze jeden cykl naturalnych prób a potem maszerujemy do kliniki.

A teraz z innej beczki. Wczoraj byłam na kursie prawa jazdy, na szkoleniu z pierwszej pomocy. W sumie było nas 10 osób. Wykładowca był strasznie gorliwy i wszyscy musieli opanować sztuczne oddychanie na manekinie.
Boże, nie macie pojęcia jaka to trema, jak człowiek musi się tarzać przed 9-oma obcymi osobami po podłodze, liczyć uciski klatki piersiowej na głos, potem dmuchać :szok:, no masakra jakaś.
Co prawda muszę stwierdzić, że to naprawdę się przydaje, bo tak naprawdę, to nikt z nas nie ma zielonego pojęcia o udzielaniu pierwszej pomocy, a czasami może się to przydać nawet naszym bliskim.
Do domu wróciłam po 3-ech godzinach kompletnie wypompowana i walnęłam drina :rofl2:, żeby się odstresować.
Teraz tylko jeszcze nauka jazdy na motorku :szok::szok::szok: i gotowe :-D.
Jak na kursie na instruktora nauki jazdy znowu będę za przeproszeniem przed 100-oma osobami "dmuchać" manekina, to chyba zejdę na zawał :zawstydzona/y:. Można to porównać do występów na scenie :confused2:. Tak, że chcąc nie chcąc macie w swoim gronie aktorkę :cool2:

Buziaki dla wszystkich

Ostatnia edycja:
Nikusia, do perfekcyjnej Pani domu jeszcze mi daleko hahaha właśnie zobaczyłam jak w holu są uwalone ściany :szok: przyłapałam psy, jak po jedzeniu wycierają się o ściany jak koty :eek: po spacerze to samo :eek: dobrze, że mam specjalną farbę, także zaraz miseczka z wodą, ściereczka i siup szuru buru ;-)

po wczorajszym szmaty całe hahahahah ale znowu łóżko od spodu się załamało :sorry: tzn. deski zleciały ze swojego miejsca ;-)

Zjola, to się nadmuchałaś :-D ale to tak bez męża ;-):-D
Masz rację, że takie zajęcia się przydają w życiu, choć jestem ciekawa ile osób po takich zaliczonych zajęciach udzieliłoby rzeczywiście pierwszej pomocy obcej osobie np. na przystanku autobusowym :eek:
Moja koleżanka opowiadała jak rzuciła się z pomocą facetowi a ten się ocknął i ją zbeształ, że co robi? że ma żonę! :oo: zrobiło się widowisko a ta się spaliła ze wstydu hahahahaha ale potem przy każdej okazji, na imprezach robiliśmy sobie z niej żarty ;-)
Dobrze, że nie brała tego do siebie ;-)

Zjola mh... kurcze no... Ty wiesz lepiej, ale my wszystkie wyznajemy zasadę, że dopóki@ brak &&&& są. Jak nie to widzisz plan na dalsze działania jest.
Co do dmuchania:laugh2:...w sumie wiesz dmuchanko przy widowni;-)...ehhhh przepraszam jakieś kosmate myśli mam ale to przez Balbinkę bo ona tak szaleje a ja zazdroszczę bo padam na twarz i mój mógłby mnie wypipkać a nie wiem czy bym się obudziła :zawstydzona/y::happy::rofl2:

Wracając do manekina pojęcia nie mam jak się dmucha manekina :eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry