Koralikowa
Fanka BB :)
Kingusia piekene wygladasz
milego ogladania..
ja tez zmykam...papaa
milego ogladania..
ja tez zmykam...papaa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
....czuję się zbesztana...a ciacho mniam pycha było 
, 7 maja wizyta u anestezjologa, 8 maja Histeroskopia i zostaję do 9 maja w szpitalu potem zwolka jeaaa:-):-) a dziś albo jutro zrobię ejszcze rentgen...bo ponoć anestezjolog chce...
prawie za darmo
JA TEŻ CHCĘ...jak obliczyłam ostatnio ile musiałabym zapłacić za badania z kartki co mija ten mój doktor dał to wyszło 1350 zł:-
czas masz rewelacyjny!!!
a poza tym wszystko super. Co lekarz to inna diagnoza. Odezwij się na priva i podaj adres gdybyś się zdecydowała.
się doczekać nie możemy. Właścicielka kota powiedziała że czasami kotki które pierwszy raz się tegotają nie chcą dopuścić kota i trzeba kilka razy przyjeżdżać... mam nadzieję że nas to ominie.
Balbinka...tzn... szmaty będą latałyNo kochana tylko, żebyś;-)
chodzić mogła

Tyle dni rozłąki... ;-)Balbinka przyjemnościiiiiiiiiiiiiiiii...niech szmaty lataja))
u mnie zakwitła śliwka![]()

mama zemsta jest słodka i pachnącaa moja sunia tez potrafi walnąć z grubej rury i to czasem na głos
ja bym sie nie krepowala.. wpuscilabym piesa do pokoju i zaryglowala drzwi i okna no i kratki wylotowe z powietrzem ;D a niech sie podusi troszeczke
![]()

" 
ale chcialam Wam powiedziec ze w ciazy to ja gorsza jestem niz moja sunia.... maz mnie czasem nakrywa koldra bo nie moze wytrzymac..............................................................![]()

hahah za darmola jest wszystkoZnaczy wszystko jest finansowane z kasy chorych... a za badania np. spermy to grosze sa.
dziewczyny a ja sie przyznam ze procz paska sw dominika wspomagalam sie kubkiem... tak taak.. kubkiem mojej kumpeli w ciazy..pila z niego no i podkradlam jej go... sie zarazilam ciaza jak widac....![]()
taki wiesz... puchar przechodni Matki Polki 

no no no w szczegóły nie wnikamy, wiadomo trzeba teraz nowe szmaty kupić bo po wczorajszym to już skrawki pewnie zostały
, jak on wraca po zmianie do domku o 23 JA ŚPIĘ
...także zawsze mówimy sobie w niedzielę do zobaczenia za tydzień w sobotę 

, no masakra jakaś.
, żeby się odstresować.

i gotowe
.
. Można to porównać do występów na scenie
. Tak, że chcąc nie chcąc macie w swoim gronie aktorkę 
przyłapałam psy, jak po jedzeniu wycierają się o ściany jak koty
po spacerze to samo
dobrze, że mam specjalną farbę, także zaraz miseczka z wodą, ściereczka i siup szuru buru ;-)
tzn. deski zleciały ze swojego miejsca ;-)
ale to tak bez męża ;-)

zrobiło się widowisko a ta się spaliła ze wstydu hahahahaha ale potem przy każdej okazji, na imprezach robiliśmy sobie z niej żarty ;-) Dobrze, że nie brała tego do siebie ;-)
...w sumie wiesz dmuchanko przy widowni;-)...ehhhh przepraszam jakieś kosmate myśli mam ale to przez Balbinkę bo ona tak szaleje a ja zazdroszczę bo padam na twarz i mój mógłby mnie wypipkać a nie wiem czy bym się obudziła 

Co do dmuchania...w sumie wiesz dmuchanko przy widowni;-)...ehhhh przepraszam jakieś kosmate myśli mam ale to przez Balbinkę bo ona tak szaleje a ja zazdroszczę bo padam na twarz i mój mógłby mnie wypipkać a nie wiem czy bym się obudziła
![]()