reklama

Staraczki Weteranki...

kinga ale laseczka z Ciebie, chyba pierwszy raz widzę Twoją fotkę ;)
miło mi dziekuje:)
mało kiedy zdjecia pokazywałam:)
A Ty na obiad zrób coś szybkiego żebyś nie musiała stać w kuchni długo;) Ja np robie dziś na szybko zapiekanki zaraz po pracy.

reklama
esme musze Cie zmartwic :-p ja takie zwykle badanie cukru tez mialam, wyszlo ok, ale krzywa cukrowa juz pod koniec 2 trymestru jest obowiazkowa , zeby zobaczyc czy nie masz cukrzycy ciazowej.... tak wiec wszystko przed Tobą :tak: badanie obowiazkowe dla wszytskich kobitek w ciazy

Jeera - super, że się pokazałaś! Ja też w trakcie dreptania do kliniki niepłodności :) Z tym, że my zaczęliśmy we wrześniu tamtego roku. Wszystkie badania wyszły ok a le okazało się, że mam zrosty w macicy. Zrosty usunięte i właśnie staramy się drugi cykl po zabiegu. Trzymam za was kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Oby wam pomogli :tak:

błonka oł noł, to straszne :-( a ja się pytałam raz koleżanki, która już urodziła, to mi wmawiała, że nie miała nigdy takiego badania, nie wiem, może zapomniała. To ja jestem teraz w szoku, myślałam, że mnie to ominie...
a hmm, że tak zapytam, robiłaś jakieś badania może prenatalne albo coś z tej kategorii?? bo ja się obawiam w związku z tą tarczycą i cały czas biorę leki przecież..i nie wiem czy nie zrobić, ale trochę się nie znam i nie wiem o co chodzi za bardzo...
kinga ja brokuł i ziemniaczki gotuję ;) jeszcze tak coś mnie na mizerię ciągnie :D mięsko jadłam wczoraj i tylko się źle czułam po nim :/ chyba za tłuste było :/
kwiatuszek, tak szybko?? :O ja jeszcze nic nie dostałam, ale skoro mówisz, że dziś powinna być, to napewno jeszcze dziś dotrze ;)

Ja wpadam się przywitać ;-)

Wstałam dzisiaj o 7:00 i od samego rana latam ze ścierkami, mopem i odkurzaczem. drugie pranie już wywieszone, pościel zmieniona, obiad ugotowany i zaraz wskakuje pod prysznic ;-)

Mężuś dzisiaj wraca, będzie za jakieś 2h, także mnie może do jutra nie być na BB :-D;-)

Zaciskam kciuki za wizyty, testowanaka i staranka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:laugh2:

Leceeeeeeeeeee :-D

p.s. zakwitła na ogrodzie mirabelka - pierwsze drzewko :-D dzisiaj słonko od rana i w końcu wiosnę widać ;-)

esme ja uwazam ze prenatalne to nasz obowiazek.. niby lekarze nie zawsze zalecaja ale.. czasami dziecko ma jakas wade, czego nie widac na usg zwyklym takim u gina.. dopiero na tym lepszym usg wychodzi no i co... jak juz wiesz ze jest problem mozna to leczyc jeszcze w lonie mamy.. np laska zrobila badania i okazalo sie ze jelita byly w klatce piersiowej i plucka sie nie rozwijaly jak trzeba.. musieli ja operowac, balonikiem wypychali jelitka z klatki by pluca mogly zaczac rosnac bo inaczej zaraz po narodzinach smierc.... albo takie badanie wykryje jakas wade serduszka i mozna sie do porodu odpowiednio przygotowac... ja mysle ze to bardzo pomaga :)

a ta kolezanka moze nie pamieta.. albo miala lekarza ktory jej tego nie zlecil ale w wypisie badan w ciazy jest to badanie glukozy jako obowiazkowe..

Balbinka...tzn... szmaty będą latały :rofl2::happy: No kochana tylko, żebyś;-):rofl2: chodzić mogła
Ja nie miałam w ciąży robionej krzywej.... miałam raz badanie z wypiciem glukozy i to wszystko :-) a i tak myślałam, że zejdę po wypiciu tego ulepka :-(
No ja dziś potwierdziłam termin histeroskopii na 8 maja także doczekać się nie mogę a zleci pewnie, że się nie obejrzę :cool2:
Zjola trzymaj się dzielnie i nie wypatruj plamień a sio :tak: zrosty usunięte i małe już zapewne w drodze między jajowodem a gniazdkiem :-D czy jakoś tak :eek: nie...
Ja dziś miałam w pracy imprezkę...masakra nażarłam się jak chora krowa ciasta i nawet w buzi nic konkretnego, normalnego nie tknęłam.... i chyba tak mi zostanie bo ilość kalorii jaką w siebie wrzuciłam jest PORAŻAJĄCA...NIECH MNIE KTOŚ ZBESZTA :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
nikusia ta glukoza to wlasnie krzywa chyba nie? to jedno i to samo... robi sie 2 pobory krwi albo 3, zalezy od lekarza jak bardzo dokladne badanie mu potrzebne.
pobieraja krew, wypijasz ulepek, czekasz godzine.. pobieraja krew, znow czekasz godzinie i znow pobieraja krew :) tak bylo u mnie w lab.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry