reklama

Staraczki Weteranki...

Jestem się przywitać ;-)

U mnie chyba po raz pierwszy weekend ciągną się jak nie powiem co :confused2:;-)
Dalej zimno, dalej pada i jeszcze niepotrzebnie nakręcam się na zły humorro :cool:

Moja Dynia jeszcze mnie z równowagi wyprowadziła, wlazła w amoku za kotem na drzewo, a ja wpadłam w panikę - jak ja amstaffa z tak wysokiej gałęzi ściągnę? :szok: no świr i tyle.
Kot drze papę, Dynia drze papę na kota, ja drę papę na Dynię a sąsiedzi pewnie pomyśleli - co za banda debili :eek:
Na szczęście udało mi się wejść na drzewo i nie wiem jak, ale w całości zeszłyśmy z niego obie.
Masakra noooo :baffled:

reklama
moja droga gdybym mogła to byłabym czesciej:)
Ale praca i inne obowiązki mi na to nie pozwalają.
Wpadam kiedy mogę
bardzo Was lubię
Miłego tygodnia!
u nas deszczowo... :/

Koralikowa, no na drzewo :oo:

Ja wiem, że moje psy mają różne pomysły i z nimi nie sposób się nudzić, ale czasami już nie nadążam :confused2:
Jak przyszłam z nią do domu, to ja cała się telepałam a ta miała taki zaciesz na ryju... wrrrrrrrrrrr
a ja jeszcze w takich gumowych klapko-trzewikach, deszcz leje, ślisko - cud że nie połamałam się i mam wszystkie zęby na miejscu :-D
teraz jest skruszona, bo wie że źle zrobiła, ale i tak naskarżę eMkowi jak wróci, a to jego ukochana"Danusia, Cytrynka, Przegrzebka, Cieciorka" ;-)

Kingusia super,,wpadaj do nas...chociaz czasami:)
balbinka ale nazw,hee..no nieźle,ty to masz odwage:)
U mnie nie pada jeszcze..ale mysle ze zaraz bedzie padało:(

Mam prośbę:):):) Możecie wejść na mojego bloga i kliknąć w którąś reklame:) Dziękuje:-)

Ostatnia edycja:
Kliknęłam ;-)

Wiesz, mi nie straszne chodzenie po drzewach etc. Te psy mam od 18 lat i przywykłam. Wiem na co muszę być gotowa :confused2:
Wkurzyła mnie tylko tym, że była w takim amoku, że po jej działce kot zasuwa, że nie reagowała na moje komendy. I za to ma teraz karę i karnego jeżyka ;-)

reklama
ajć, wysłało się, a chciałam osobno. To są moje zaległe obiecane fotki, testowanie: 17-18 marca, i usg na którym narazie niewiele widać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry