• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

rozumiem że masz na myśli to iż ja jestem mniej ważna od mamy skoro nie założyłam wątku, i o mnie nie ma co pytać już.. ja tak to odebrałam.

Mój Boże !!! :szok: Bardzo źle mnie zrozumiałaś!!!!
Miałam na myśli konkretny dzień - wczoraj, jak mijał nasz roczek!
Kinga, na tym wątku jak ja jestem aktywna (bo miałam chwilę przerwy) nikt nigdy się nie kłócił, bo po co? :confused:
O mnie też mało kto pyta, jak zniknęłam na parę miesięcy nie dostałam żadnego PW z zapytaniem co u mnie. I nie mam o to żalu. Z innego wątku 2 dni temu napisała do mnie pw boogie z zapytaniem co u mnie i zrobiło mi się baaaaaaaardzo milo :tak: ale jest nas tu tyle, że ja czasami jak nadrabiam kilka stron czytania, to nie pamiętam co która napisała.
Ja też sądzę, że to z przeoczenia a nie dlatego że któraś mniej kogoś lubi :sorry2:

No i teraz presja... :sorry2: ale postaram się w miarę możliwości notować i zapamiętywać i lecytynkę łykać ;-) co by nikomu przykro nie było
:tak:

reklama
haha :-p zjola :))

ja tam o każdego zapytam przeważnie jeżeli jestem i mogę napisać..

nawet widzisz przeżywam że dostalaś tą @

Krzysia jedzie w góry niedługo to fajnie, odpocznie sobie i może to jej pomoże. wróci szczesliwsza

wika
odpoczywa od bb... i to zrozumiałe :)

caroline jak sie czujesz? Ty tez jestes super! wiesz mnie malo bo ja dużo pracuje :////

błonka widzisz piszesz o znajomych ze starają sie 4 lata i nic... a jest ok. to jak u mnie bo badania okej są a nam nie wychodzi nic a to już 3 lata bedzie... fak...

balbinka nie o ten wątek mi chodziło:) na innych bywały spory.. ja tam z niektórymi dziewczynami pw piszemy ale wiecej na Fb bo mam wiekszość z bb:)
roczek minął fajnei że wątek trwa. jest tu miło i są fajne dziewczynki. niektórych wręcz brak..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Balbinka, jak Cię nie było wcześniej długawo to ja też Cię napadałam na PW:)))

Czasami się nie pamięta, że kogoś nie ma...a czasami pamięta a nie napisze:)

Kinga...nooo z moim wielkim cielskiem to ja żadna fajna...idę od następnego tyg na indoor cycling z mężem...może uda się coś zrzucić.
Muszę zaraz podjechać po antybiotyk na zęba bo wciąż boli:(

Carol kochanego ciałka nigdy za wiele:))) nie wiesz?
my z męzem wieczorem zawsze spacerek sobie robimy godzinny dla kondycji i przyjemności:) Nawet mi nie przeszkadza że M jest taki miśkowaty kocham to w nim:)))
ząbek dokucza widzisz... ja to ketonal łykałam jak mi dziąsło wycinali.. :baffled: ajjjć bolało

Carola, no widzisz - rzeczywiście!!!! Zwracam honor!!! No pewnie, że do mnie pisałaś! :-) po prostu u mnie starość nie radość, sklerozę mam i tyle! :sorry2: i to wcale nie wynika, że nie mam ochoty z kimś czy o kimś pisać, że kogoś nie lubię, tylko kurczak blady - zapominam :-(
No i od samego rana stresy :hmm:

My nie mamy kiedy iść na spacer, poważnie...
Mi też nie przeszkadza, że K. ma więcej ciała...ale j się ze swoim źle czuję, zwłaszcza brzuch i nogi...jak zobaczyłam jakie mam ''zaorane'' przez cellulit....bruzdy:(((((((((((((((
Strasznie się zaniedbałam:(
Mam ketonal, nie pomaga:(

Balbinka, nie wypominam :))))

Dziewczyny...mh...co do powyższego temtu to powiem Wam jako zupełnie nowa osoba, że ja mam problem z odróżnieniem osób, mamy różne Nicki, różnymi rzeczami się zajmujemy, na różnym etapie cyklu,na różnym etapie starań, leczenia jesteśmy i przyznaję się, że mam problem i nie chcę pisać cokolwiek aby napisać...
Jeśli prowadzimy na bieżąco dialog jest to dużo łatwiej...chyba :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry