reklama

Staraczki Weteranki...

Dokladnie wazne ze forum i watek jest podtrzymany normalne ze kazda z nas ma swoje zycie prywatne swoje problemy ale racje macie czasem jak jest duzo do nadrobienia to nie wiem juz na koncu co komu mialam odpisac

Wszystkie tu jestescie bardzo ważne i pisac tu forum bez Was nie moze istniec zrozumiano??!!!

reklama
dziewczyny czasem się widzi ze kogos nie ma.. tak jak np Ewcia nam gdzies umknela.. ale ja jakos nigdy nie pisze i nie pytam, bo moze ktos chce odsapnac i nie chce sie tlumaczyc tym ze np boli go cos... jestem osoba ktora zawsze wyslucha ale nigdy nie napiera... :) moj maz zawsze mowi do mnie "no bo nie pytalas" a ja poprostu zawsze czekam az sam z siebie cos wydusi :P i teraz juz wie, ze ma mi sam z siebie mowic :)
swoja droga ja jak mam problem zaszywam sie w swoim swiecie.. tak jak zaszylam sie u Was na BB z moja nieplodnoscia.. no bo z kim o tym pogadam? z kumpela co ma 3 dzieci?... i z 2 wpadla.... :-D

zjola... :P faktycznie :D juz widze

kwiatuszku to kożystaj :P moj ostatnio nie chce.. tzn nie wiem o co chodzi, moze dlatego ze jestem w ciazy a moze dlatego ze juz 2 miesiace jestesmy u jego mamy na mieszkanku.. i mu dziwnie tak w pokoju obok mamy... ale w nastepny piatek sie przenosimy juz do siebie bo cieplo i nie trzeba wlaczac ogrzewania gazowego.. wystarczy kominek :) kupie mu winko i moze sprobuje...
oh oby sie dom sprzedal do przyszlej zimy bo gaz za drogo nas wychodzi i czeka nas znow zimowanie u tesciowej :((

Ostatnia edycja:
reklama
wiesz podejrzewam ze to przez ciaze moze boi sie ze zrobi krzywde malenstwu tak maja faceci
korzystam:) ale za czesto tez nie mozna dzis dopiero mam 6dc na szczescie juz po @
wiecie jak ja sie ciesze ze on bez narzekania bierze te tabl ze pojechal sie leczyc itd
nawet kropli alkoholu nie moze teraz pic a oststnio dostal whisky jakas i nic nie powiedzial ale widzi ze nam zalezy
nawet kupilam ostatnio mu dobra whisky i mowilam ze ma stac tak dlugo az sie uda ... :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry