reklama

Staraczki Weteranki...

carol jak ci ketonal nie pomaga to faktycznie kuźwa cie musi napierniczać:baffled: wpolczuje

ja powoli kończe robotę...
jeszcze jeden klient i mykam do domku :)

sorki że tak wyskoczyłam z tym że mało kto tu o kogoś pyta.... wiem że jesteśmy wszystkie tu ważne i że nie zawsze da sie tak zapytać o każdego ja to rozumiem.
Tak więc MAMA tesknimy za tobą wszystkie mimo że nie każdy o tym pisze!!!! :-):tak:

reklama
Carola, ja zaraz postaram sobie przypomnieć jak nazywa się bardzo silny lek przeciwbólowy, tylko jest na receptę. Jak mnie olśni to napiszę. Tylko jak go się łyka, to trzeba się lepiej położyć i broń Boże nie prowadzić auta. Ja się po nim czułam jakbym była naćpana :szok: Tzn. ja nigdy nie ćpałam, ale tak sobie to teraz wyobrażam :sorry2: Ale ból przechodzi w 100% :tak:
Kwiatuszq - brawa dla męża :tak: mój przeszedł chrzest bojowy z rzucaniem papierosów i szczerze? Wątpiłam, że mu się uda :zawstydzona/y::sorry2: ale dzielnie się trzyma już prawie 5 tygodni! Najgorsze marudzenie już za nami, z nicoret przerzucił się na zwykłe orbit :-)

Błonka, &&&&&&&&& za szybkie sprzedanie chałupy i za Wasze nowe gniazdko :tak:

Życzę WSZYSTKIM szybkiego końca pracy i długiego przyjemnego weekendu :tak:

wiesz podejrzewam ze to przez ciaze moze boi sie ze zrobi krzywde malenstwu tak maja faceci
no ja mam nadzieje ze tylko o to...a mzoe przez to ze tesciowka za scianą... ale jak już bedziemy sami za tydzien to ja sie postaram :P choc juz nie wygladam pociagajaco bo gruba sie zrobilam to spróbuje cos wykrzesac :P

Jak juz bedzie nowe mieszkanko to je tez porzadnie ochrzcimy :D

A wy zbierajcie armie na owulkowe dni :P wytarmos go tam na tym urlopie dobrze hihihih

Dziewczyny moj maz dostal oferte pracy.. w firmie o podobnym fachu bo kolezanka tam rekrutuje... no i ja sie boje teraz zmian.. ale on znow mowi ze jak nie bedziemi nic zmieniac to nie bedzie kasy, a moze mu tam wiecej zaproponuja.. szczegolow nie znam ale ja mu powiedzialam ze musialby od razu umowe dostac zeby go nie wylali po czasie probnym bo co ja potem z dzieckiem zrobie?
rozumiem go ze chce wiecej zarobic bo nie przelewa sie nam i ledwo na nas starcza kasy ale ryzykowac w takim momencie?
co o tym myslicie?

Haj laski!
Mama - zbieraj sie kochana, zbieraj! Cieszmy sie tym co mamy! Wiem, ze to oklepane jak cholera, ale tak trzeba nauczyc sie zyc, bo inaczej mozna zwariowac, a nerwy nic nie zmienia - no chyba ze na gorsze, bo jak wiadomo stres zachodzeniu nie sluzy!

Caroline - buzka!

Balbinka - ale historia z mezem, damn... Sciskam!

zjola - przykro mi z powodu @. Tulam!

Ja sie dzis wybralam do tego szpitala i spotkalam okropnego lekarza, ktory mnie rejestrowal: byl chamski i nieuprzejmy! Ja nie wiem o co chodzi z tymi szpitalami panstwowymi, matko!!! Generalnie chodzilo o termin badania...
Ostatecznie skonczylo sie tak, ze doktorro zapisal mnie na 16.04, ale moze sie okazac, ze niestety jeszcze wtedy bede miala @ :/ i bedzie trzeba przekladac wszystko na za czerwiec, a wtedy moga sie przeterminowac wyniki badan i tak w kolko... No coz. Nerwy od rana juz mi przeszly, takze po prostu biore sie w garsc i spokojnie czekam... Jak nie wyjdzie w maju to trudno, bedzie w czerwcu...

wiecie co chyba faktycznie te tabl co moj bierze podnosza mu libido:-)maskara jakas
Co to za tabletki??

Kora hej:)))
Chyba masz na myśli 16.05?

Dzisiaj miałam przyjemność rozwiercać zęba ponownie...ehhh....znowu znieczulenie, plucie po brodzie i seplenienie ale dzisiejsze znieczulenie szybciej puściło.
Teraz ząb do leczenia u innego dentysty, pod mikroskopem :( Będzie bolało...i fizycznie i finansowo:(

reklama
heja
ja dzisiaj na szkoleniu,,troszke sie zesżło do 17,,w dzien na wystepach wyszlo super....
Teraz ja zmeczona,,szukam firm rozsyłających darmowe gadzety,bo mussze miec dla moich ucnziow troszke ich w prezencie,,moze znacie jakies co rozdaja smycze, dlugopisy,breloczki itp...

poczytam was

Błonka nooooo,,ja pikole.......hehehe,,,,,,tadammmm:) na grupe czasem zajrzyj kochana....:-D;-)
caro,l wspolczuje zebolka??
zjola kofana cholerka jasna mać......
balbinka oj z tym autem...ja bym sie osrała ze strachu chyba;::
Kwiatuuszku ja tez amen!!!..wsyztskie ważne...
Kora z tymi lekarzami to by trza bylo zrobic porzadek normlanie ja bym ich niektorych ghrrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry