wikulaa
Fanka BB :)
Wieki mnie nie było, za co bardzo przepraszam, al emiałam nalot gości do tego praca i wychodził z tego całkowity brak czasu...
dzisiaj zaraz po pracy wyjeżdżam i wrócę pewnie dopiero w niedzielę... ale powiem wam, że potrzebuję trochę odpoczynku od forum, bo psychicznie wysiadam... Nie miałam w tym cyklu IUI - z braku czasu i możliwości...starania były, ale co z tego będzzie??? Dzisiaj mam 25dc (czyli ok. 5 dni do końca), a od wczzoraj co jakiś czas dość mocno czzuję jajniki....
Mam nadzieję, że n się na mnie nie obrazicie, że tak mnie tutaj mało??!!
zyczę wszystkim miłego dnia!
dzisiaj zaraz po pracy wyjeżdżam i wrócę pewnie dopiero w niedzielę... ale powiem wam, że potrzebuję trochę odpoczynku od forum, bo psychicznie wysiadam... Nie miałam w tym cyklu IUI - z braku czasu i możliwości...starania były, ale co z tego będzzie??? Dzisiaj mam 25dc (czyli ok. 5 dni do końca), a od wczzoraj co jakiś czas dość mocno czzuję jajniki....
Mam nadzieję, że n się na mnie nie obrazicie, że tak mnie tutaj mało??!!
zyczę wszystkim miłego dnia!
;-)

Byle @ nie przyszła w weekend, plisssssssssssssssssssss
akurat skończyłam zagniatać ciasto na chleb i zamarłam! Sprawca wypadku uciekł, ale policja już go złapała. Na dwupasmówce, mój jechał lewym pasem, a tamten przygniótł mojego męża do tej barierki dzielącej pas. Na szczęście mój mąż cały, laweta już jedzie. Policja zabrała facetowi prawko i możliwość kierowania pojazdami, a ten blaga na kolanach mojego męża, że on zapłaci najwyższy mandat, ale żeby mu prawka nie zabierali. No i mój eMek poprosił policjantów, żeby nie zabierali mu tego prawka, może ma rodzinę na wykarmieniu... Dobrze, że nic mu nie jest i nie było pasażera z przodu... Ale telepię się do tej pory