reklama

Staraczki Weteranki...

Wieki mnie nie było, za co bardzo przepraszam, al emiałam nalot gości do tego praca i wychodził z tego całkowity brak czasu...
dzisiaj zaraz po pracy wyjeżdżam i wrócę pewnie dopiero w niedzielę... ale powiem wam, że potrzebuję trochę odpoczynku od forum, bo psychicznie wysiadam... Nie miałam w tym cyklu IUI - z braku czasu i możliwości...starania były, ale co z tego będzzie??? Dzisiaj mam 25dc (czyli ok. 5 dni do końca), a od wczzoraj co jakiś czas dość mocno czzuję jajniki....
Mam nadzieję, że n się na mnie nie obrazicie, że tak mnie tutaj mało??!!
zyczę wszystkim miłego dnia!

reklama
Nikusia, dzieki za pamiec.
Nie pojechalam wczoraj, bo padalo caly dzien, a mnie strasznie bolala lydka.
Dzis chyba znow nie pojade, bo strasznie boli mnie gardlo :/, takze zjola witaj w klubie.
No ale sie nie spieszy z tym HSG...

Caroline - rob badania, moze bierzesz za male dawki hormonow na tarczyce. Zmeczenie i "nic-nie-chcenie" to objaw niedoczynnosci.

Wikula - o niezlej godzinie napisalas :P Trzymam kciuki za naturalne staranka, a odpoczynek od forum daje troche oddechu, to fakt :)

Mama?

Cześć dziewczyny ;-)

Ja wczoraj z mężem w wyrku świętowałam 1 urodziny "staraczek weteranek" :zawstydzona/y: ;-):-D

Coś mi się wydaje, że mama albo zabiegana, albo postanowiła wziąć psychiczny urlop od BB... :confused:

Ja zaraz zagniatam ciasto na chleb, potem sprzątanie, gotowanie i pakowanie. Jutro o 5:00 startujemy :tak: Byle @ nie przyszła w weekend, plisssssssssssssssssssss

Kora, Zjola, Carola - kurować się!!!!!!!

Balbinka a jak się czujesz???Prowadzisz jakieś obserwacje??? Który dzień FL??? Kurcze może się zdziwisz :tak:
Kora, pewnie jak Wam się nie śpieszy to luzzzzz.....
Też wydaje mi się że mama jest na urlopie od BB----ALE CZASEM TRZEBA:tak:

cześć moje słonka:sorry2:
weszłam i co widzę -3 osóbki o mnie myślą ,jak miło:sorry2:
nie nadrabiam bo cos sił brak..
moje pragnienie posiadania kolejnego dziecka-tak pewnie jak Was-aż boli...
nie moge odpocząć od tematu nawet w nocy bo dziś ..cała noc rodziłam i urodziłam synka...
teraz sobie miejsca znaleźć nie mogę w domu-jestem sama ,cisza przeraźliwa i moje mysli wokół jednego tematu...
oszaleć idzie dosłownie.........

więc same rozumiecie,że ani humoru,ani chęci na nic nie mam...

jutro jedziemy do Operetki,za tydzień wyjazd w góry...zamiast sie cieszyc to dół...ale to pewnie dlatego ,że w poniedziałek @..i wiem ,że przyjdzie bo już mi się woda zatrzymuje i waga zaczyna iść w górę jak zawsze 3,4 dni przed @ a tu taki sen i ....nic tylko się upić..

ściskam Was moje kochane..wrócę jak dół przejdzie bo o czy mam pisać.....

Mama, nie smutaj się :-( powiem Ci, że ja też mam takie dni, że tylko zaszyć się pod kołdrą, wypłakać wszystkie łzy, zasmarkać i zasnąć. tylko potem ten ból głowy ;-)

Nikusia, dzisiaj mam 25dc. Za 3-4 dni powinna przyjść @ Wczoraj i dzisiaj miałam lekkie kłucia w jajniku, syski troszkę pobolewają i ot całe moje objawy ;-) Zazwyczaj tuż przed @ nie mam ochoty na bzyku bzyku, a wczoraj był szał ciał, ale uwierz mi, ze nie mam siły się nakręcać ;-) Będzie co ma być. Pogodziłam się z IVF a jak jakimś cudem zaliczymy wpadkę, to będę najszczęśliwsza na świecie ;-)

Słuchajcie... dzwoni teraz do mnie mój mąż i mówi mi, że miał wypadek :szok: akurat skończyłam zagniatać ciasto na chleb i zamarłam! Sprawca wypadku uciekł, ale policja już go złapała. Na dwupasmówce, mój jechał lewym pasem, a tamten przygniótł mojego męża do tej barierki dzielącej pas. Na szczęście mój mąż cały, laweta już jedzie. Policja zabrała facetowi prawko i możliwość kierowania pojazdami, a ten blaga na kolanach mojego męża, że on zapłaci najwyższy mandat, ale żeby mu prawka nie zabierali. No i mój eMek poprosił policjantów, żeby nie zabierali mu tego prawka, może ma rodzinę na wykarmieniu... Dobrze, że nic mu nie jest i nie było pasażera z przodu... Ale telepię się do tej pory :sorry2:

Ostatnia edycja:
witam się z wami :)

wikula odpoczywaj ! :tak: i wracaj tu potem
weszłam i co widzę -3 osóbki o mnie myślą ,jak miło
sorry2.gif
wiesz o mnie to nikt na bb raczej nie pyta nawet jak mnie nie ma wiec co ja mam powiedziec? :sorry2: mi to dopiero miło
Nie dołuj się! ciesz się zbliżającym urlopem :)

pozdrawiam z pracki..

reklama
wikulcia haj :) ;*

mamcia głowa do góry, pierś do przodu... a pamietasz, ze ja pojechalam w gory do Szczyrku przed laparoskopią? a pamietasz co stamtąd przywiozłam?:-p:zawstydzona/y::cool2:
balbinka kurcze niezla akcja!! :szok: auto bardzo zniszczone? dobrze ze jemu sie nic nie stalo ale od drugiej strony siedzial na szczescie... a facet zaslabl nie widzial czy co? duzym autem jechal?
mnie by tak przedwczoraj ciezarowka wielka staranowala bo zaczela zmieniac pas i nie widziala mnie w lusterku... ale klakson zadziałał.. tez mialam serce w gardle!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry