reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
rany jak gorąco dzisiaj :-)

ja troszkę popracowałam i chyba też skuszę się na kawusię :tak:

Błonka, to Ty pisałaś o tym kubku? Bo ja ino odpisałam, że to powinien być taki puchar przechodni Matki Polki i piszę się jako pierwsza do pożyczenia hahahaha ;-)

grochóweczka mniammmmmmmmmmm u mnie dzisiaj łazanki :tak:

naprawiłam też pokrowiec dla psów do auta i nie muszę już kupować, posłuży na kolejne 8 lat;-)

Balbi_nka ja ja pisałam :-D właśnie z koleżanką testujemy czy działa :-) ma dostać okresu za 2 tygodnie... tez się starają właśnie juz 4 lata i wystarać nie mogą a niby u nich wszystko jest ok... własnie gdzieś czytałam , że trzeba od znajomej ciężarówki wykraść kubek z którego pije i to w jakiś sposób działa :-p wiecie takie czary mary dla duszy hihi

W OGÓLE CHCIAŁAM POWIEDZIEĆ, ŻE DZIŚ NASZ WĄTEK OBCHODZI ROCZEK!!!!:szok: STO LAT STO LAT!!!:-D

Koralikowa dzięks :tak:
A ja jeszcze myślę nad jakimś obiadkiem a raczej kolacją ...mh...
W pracy za to złapałam dwa kawałeczki pycha czekolady mniam Milka ...ale tylko dwa :sorry:
A na kawusię w realu lecę zaraz po robocie bo z koleżanka umówiona jestem a co :-)
Błonka dzięki za fluid ki nałapałam :yes: może się jakiś mały ostanie :tak:
Mamuśka :wściekła/y: no :-p:happy2: gdzie jesteś ...????

Kinga do 12 robisz?? no milego dnia
a
reszta pracuje?? hyh
cóż ja robię różnie godzinowo. Muszę zrobić tyle pieczątek ile jest do zrobienia i jak skończę to idę do domu:) takie są własnie plusy posiadania własnej działalności:)

Dziewczyny ja dziś mam na obiad zupę ogórkową własnie zjadłam...
mężowi potem zrobię makaron z sosem serowym i brokułami do tego miecho. CHłop musi porządniej zjeść:cool2:

reklama
to za ten roczek......
images

images
images
images

no i dla niepijących
images

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć