Koralikowa
Fanka BB :)
julcia staramy sie wierzyc
ale to ciezkie po tylu dlugich staraniach...
zmykam spacc..dobranocc
zmykam spacc..dobranocc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem o tym i żałuje ze przypadkiem trafilam na to forum. poprostu spojrzalam tylko na te na ktorych ktos jeszcze cos w chwili obecnej pisze, nie zważając na tematy... nie na miejscu z mojej strony... ale tak poza tym to wierzę w Was dziewczyny. nie mozna sie poddawac, trzeba o siebie dbac, relaksowac się, nie byc spiętym i się modlić, bo tylko to pozostaje. w obecnych czasach bardzo duzo zwiazkow ma problemy z zalozeniem rodziny... to jest okropne ale my kobiety jestesmy bardzo silne,a nasz instynkt macierzynski potrafi dzialac cuda... ja zaszlam w ciaze w najmniej spodziewanym momencie. lekarz w tym miesiacu nie dawal nam szans. wszystkie badania wychodzily zle, jajeczko i owulację lekarz badal mi co drugi dzien, okazalo sie ze w tym miesiacu znowu nic... a jednakdlatego uwierzcie ze cuda się zdarzają! i to najczesciej wtedy kiedy sie ich nie spodziewamy
widzisz? piekniezawsze bywa tak w najmniej oczekiwanym momencie, my tez odpuscilismy, bo mialam wyznaczony termin na laparoskopie a tu bach... bylam w takim szoku... ze chyba osoba niestarajaca sie tyle czasu i nie walczaca o ten cud, nigdy tego nie zrozumie i nie poczuje tej radosci tak jak my