reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Błonka ale chcesz uzywane,,nowe??
zabawki,,ciuchy.....raczej nie jedzenie,bo zawsze moze sie popsuc..
bizuterie..torebki..czy cos....
mmm nizej sa reklamy,,pod moim adresem meilowym.,.a tamto nie moge usunac jakos ,nie wiem co tooo

hm.. moze jakies torebki, paski... cos co nie trzeba przymierzac...
tylko co ja bym musiala.. dzialalnosc gospodarcza, jakas stronka internetowa... papiery mnie przerazają... urzedy itp ale to moze ktos by mi pomogl z tym bo ja ciemna jestem...
moze sie przejde po markecie poogladam po pasazach rozne rzeczy i cos wpadnie do glowy............

Błonka musisz znaleźc gdzie bedzie to nabywala po takiej cenie aby zarobic.....chyba ze potrafisz szyc kochana,,to do dziela,,maszyna i szyjesz torebki--na pewno by zlały ci.....a działalnosc,no wiesz UM i US..nadaja ci regon..nazwe,,placisz najnizsza przez dwa lata,bo tak jest...ale to kolo 200zł....no i reszta,,,vatuuu-takze poszukaj dobrego taniego hurtuu...

wlasnie 200 zl wiem, wiem ze regon nip itp.. bo maz mial dzialalnosc gospodarcza.. tylko on byl prezesem klubu sportowego to inna baja... juz zlikwidowal, a ja bym chciala sama wszystko bez niego, zeby miec satysfakcje... moze sa porady jakies w um jak co zrobic... tylko musze sie sama zebrac za to jakos, troche sie boje :P nie wiem czy dobrze kombinuje, no ale tyle ludzi ma takie sklepy i ciagną jakos... chociaz troche zarobic na pieluchy dla zojki na poczatek... znalezc hurtownie tania, zamowic iles tam sztuk.. zobaczyc jak schodzi co schodzi...

reklama
Błonka zaśmiałam się jak napisałaś że twojemy ten rozstęp się podoba :-D i wogóle dopiero zajażyłam że chodziło ci własnie o mega rozstęp stad ta rozszczepiona skóra. Nic nie mów ja po ciąży z Filipem mam dwa mega rozstępy po lewej i prawej stronie tak duze że możesz palca wsadzić jak sie uprzesz :oo2: ale to kwestia przyzwyczajenia zwłaszcza że to było już kilka lat temu i teraz ten brzuch też inaczej wygląda. Nie przejmuj się tym jak coś ;)) BUZIAK

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry