reklama

Staraczki Weteranki...

mmm, stać mnie na lepsze fotki :sorry:
nie, nigdzie nie wysyłałam swoich fotografii na konkursy, bo muszę się jeszcze podszkolic w tej dziedzinie :tak:

A nie robiłam ogórów w zalewie typowo miodowej :-p Do musztardziaków dodaję trochę miodu ;-)

moja koleżanka często bierze udział w konkursach jest amatorką ale robi niezłe zdjęcia, może też spróbuj

reklama
mmm, może spróbuję, kiedyś ;-)

a zdjęcie można udostępnić klikając "udostępnij" (jest w tym samym rzędzie co "lubię to" lub po prostu skopiować link do fotki i powysyłać na PW ;-))

mmm, może spróbuję, kiedyś ;-)

a zdjęcie można udostępnić klikając "udostępnij" (jest w tym samym rzędzie co "lubię to" lub po prostu skopiować link do fotki i powysyłać na PW ;-))

w moim mieście co roku jest konkurs fotograficzyy i wystawa zdjęć, potem po jednym zdjęciu każdego uczestnika jest publikowane w specjalnym albumie z wystawy

Corazon, nie ma problemu. Głównie specjalizuję się w foceniu psów, ale zawsze to jakieś nowe doświadczenie ;-)

w niedzielę razem z eMkiem pojechałam na rybki (złowiłam lina!!! :-D) i nie mogłam się oprzeć by nie cyknąć parę fotek
:sorry:

8dae81163fb20e6amed.jpg

4105ab0e872d0885med.jpg

476fa894078e197amed.jpg

esmeralda kupiłam łopatkę i kapuchę i będę robić pierogi ale dopiero jutro

a co do przetwarzania owoców i warzyw jestem niepocieszona, bo w tym roku nie mam czarnych porzeczek i nie będę miała mojego winka :(

reklama
a ja piję kawę z dodatkiem Tolon-Tolon i jaram się kopniakami Dyniowej Fasolki ;-)
Mam 20kg ogórków do przerobienia, ale chyba tą "przyjemność" zostawię sobie na jutro ;-)
c
o to jest Tolon???

Balbinka niektorzy uzaleznieni od BB..corazon ja tez,,pisze tu od 2005roku(wiecie dlaczego tego po postach nie widac,prawda??)...
corazon ja tyz uzalezniona:)))
Balbinko musztardowe sa pychaaaaaaaaaa...
ooo wyjezdzamy do balbinkiii:)) haaa...robimy zjazd:))):laugh2:

Balbvinko ja nie klikne nie mam FB:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry