reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
A wpraszajcie się wszystkie! :-D Zrobimy sobie babski weekend :cool2::-) mam 3 dwuosobowe wolne łóżka, zawsze można jakiś materacyk wyciągnąć i będzie fun :-):rofl2: grill, ognicho, degustacje a faceci będą nam zazdrościć :rofl2:

Koraliczku, Tolon-Tolon to taki smakowity babski likier ;-) mi najpierw spodobała się butelka, bo jest z krową i ma przytwierdzony dzwoneczek ;-) w smaku okazał się też nie najgorszy (mi smakuje właśnie w kawie z mlekiem). A tak w ogóle to mój mąz kiedys przegrał zakład i w ramach tego kupił mi właśnie Tolon-Tolon :happy:

(nawet znalazłam w necie)

Shoper BugTracker

A wpraszajcie się wszystkie! :-D Zrobimy sobie babski weekend :cool2::-) mam 3 dwuosobowe wolne łóżka, zawsze można jakiś materacyk wyciągnąć i będzie fun :-):rofl2: grill, ognicho, degustacje a faceci będą nam zazdrościć :rofl2:

Koraliczku, Tolon-Tolon to taki smakowity babski likier ;-) mi najpierw spodobała się butelka, bo jest z krową i ma przytwierdzony dzwoneczek ;-) w smaku okazał się też nie najgorszy (mi smakuje właśnie w kawie z mlekiem). A tak w ogóle to mój mąz kiedys przegrał zakład i w ramach tego kupił mi właśnie Tolon-Tolon :happy:

(nawet znalazłam w necie)

Shoper BugTracker

super ta krowa, ja ostatnio piję colę z martini takie moje ulubione 2 w 1

Koralikowa, jeśli o mnie chodzi, to sierpień :tak: Fasolka Dyniowa ma się urodzić 22-25.07 i wolałabym aby miała te 3 tygodnie życia za sobą. Przez ten czas psia mama potrzebuje ciszę i spokój i w tym okresie unikamy jakichkolwiek zjazdów. Potem możemy się umawiać :tak:
Tylko kostiumy kąpielowe obowiązkowe, bo jest fantastyczna ciepła woda w basenie :rofl2:

oczywiście, że bez chłopów! Chociaż mój jak zobaczy stadko kobiet, to ciężko go będzie wygonić z domu
laugh.gif

mmm, ja ostatnio to jak piję % to albo naleweczki spijam z zeszłego roku, albo martini (ale bez dodatków) albo w ostateczności wódeczka + Red Bull

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry