reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
mogę rozejrzeć się koło Wrocławia, ale nic fajnego nie kojarzę :no:

wrzesień jest też o tyle fajny, bo ceny już nie są wakacyjne, mniej ludzi i według mnie przyjemniej spędza się czas nad jeziorkiem
:tak:

Balbinka ja poproszę przepis na ogórki również na priv bo ja jestem też z tych co uwielbiają przetwory własnej roboty ,a jutro mam 14 kg borówki do przerobienia na dżemy:szok: a za tydzień ogórki kiszę :tak:

tak piszecie dziewczyny ,że ja nie nadążam :laugh2::sorry:nie było mnie pół dnia a tutaj już tyle ......

Balbinka ja poproszę przepis na ogórki również na priv bo ja jestem też z tych co uwielbiają przetwory własnej roboty ,a jutro mam 14 kg borówki do przerobienia na dżemy:szok: a za tydzień ogórki kiszę :tak:

tak piszecie dziewczyny ,że ja nie nadążam :laugh2::sorry:nie było mnie pół dnia a tutaj już tyle ......
ja nie bede juz nadazac zapewne po porodzie.. cieszcie sie mna poki jestem hihihihih :laugh2::rofl2::-p

dziewczyny, samo centrum Polski to zdaje się miejscowość Piątek w województwie łódzkim ;-)
na mapie google widzę tam spory zalew/jezioro, Można by się rozejrzeć :tak: Teraz myślę, że najważniejszy jest termin, aby każdej z nas pasowało :tak:
dobra, zmykam do męża bo woła na seksik, więc odmawiać nie wypada :sorry:

mmm wiesz co, podoba mi się ta propozycja ;))) hehe, nie ma to jak pierogi mniam ;] mów mi co robisz do jedzenia a ja będę sobie wyobrażać że to jem ;) ja nie piłam winka z czarnej porzeczki niestety nigdy..:/
koralikowa przyszedł mąż z roboty i mnie opier*** że ja tyle tego zeżarłam :D i że będzie trzeba ze mną znowu do szpitala jechać :D

reklama
jestem
Ciocia odebrana,odwieziona do mamy do domu..
Dzwonilam do moejgo,a on znowu nachlany,,bełkocze do mnie,nic go nie skumałam...haaa

esme jejciu jak nie mozesz to ogranicz,,ale obejsc sie bez nich,,hmm trudno...
Balbinka Piatek,moja taty miejscowosc,mam tam rodzine:)))) hee

Mazuryy wow..pamietajcie ze wy na dole my na gorze Polski,wiec kazda ma daleko--heee
ale widze ze kombinujecie spotkanie:)))ale by byloo zajebiaszczo,jakby doszlo do skutku:))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry