reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
koralikowa ehhh ci faceci, co oni widzą w tym alkoholu to ja nie wiem..może kumple zły wpływ na niego mają??
a co do grześków, nie no "mogę" jeść tak mi się zdaje, tylko jeszcze żołądek jest nadwrażliwy i różnie to może być, bo wczoraj np mnie siekło po serku homog. jak za dużo naraz zjem i za szybko to też tak mi robi..

dobra dziewczyny jakiś erotyk leci o narkomanie na dwójce, dobranoc ;):P

Esme no niestety,a jeszcze gadam z nim,nic go nie rozumiem i mowie,aby poszedl spac,ale on nie-to zasnal przy tel i uslyszalam jak go budzili,to odlozylam sluchawke.

Dobranoc

Ostatnia edycja:
Czytam, czytam, czytam, czytam, czytam, czytam, czytam ... Wczoraj odebrałam wynik progesteronu 25,83. Według norm podanych na wyniku I trymestr od 11,13 do 90, więc chyba nie jest źle.

Corazon - z tego, co wiem to można na biegunkę w ciąży brać węgiel, bo to naturalny składnik naszego organizmu.

To spotkanie to fajny pomysł :-)

Pozdrowionka dla wszystkich :)

rano o 7.30 bylam juz w lab na badaniach... tak siedze siedze czekam na godzine 8 bo tak zaczynaja pobierac ( jak bym pojechala na 8 do przychodni siedzialabym do 11
sorry2.gif
)
no i cos sie mala zaczyna bardzo ruszac... za chwile brzuch jak kamien.. i czuje bol plecow najpierw lekki ale coraz mocniejszy idzie do pachwin na brzuch do jajnikow i krosza AAAAAaż syknelam... boli koli ciagnie napina... trwal 40 sekund myslalam ze eksploduje wsrod tych ludzi... przerazona patrze na zegarek i mysle Boze czy to porodowy? czy przepowiadacz kolejny... ale sie nie powtorzylo... i wiecie co??? po tym bolu juz mi sie sie spieszy... ja jeszcze poczekam................

Hej
Błoneczko, ja takie bolesne skurcze, odczuwalne w pochwie miałam już pod sam koniec, myślę, że ok 1-2 tyg. przed porodem. No nie jest to przyjemne, a skurcze porodowe niestety jeszcze gorsze, ale trzeba to przejść, nei ma rady.
Koralikowa, nie obraź się, ale ten Twój chłop to niedojrzały moim zdaniem. Jakoś tak nie pasuje do Ciebie chyba. Ciągle jakieś akcje z nim masz :sorry2:
Corazon, to fajnie z tym zwolnieniem, będziesz częściej z nami na bb przesiadywać :-)

Agatki sukienka na chrzest przyszła wczoraj. Jest bardzo ładna, mierzyłam i jest ok, mam nadzieję, że dziecko przez 3 tygodnie nie urośnie zbytnio :-D dzisiaj Agatka wstała o 5 :angry: no masakra :no:

Błonka - no to może być to! Uważaj na siebie, żebyś gdzieś w sklepie nie urodziła :szok:

Corazon - idziesz na L4. Gin daje ci je z powodu zagrożonej ciąży czy jak? Jestem ciekawa, bo sama bym ginka naściemniała, żeby mi dał L4. Nie powiem odpoczęła bym sobie po ostatnich ciężkich miesiącach.

corazon a co robisz u kosmetyczki?? a czemu podziwiasz??
kasiu hmm..juz nie jedna osoba mi to mowila...a szczerze mowiac...tooo na gr napisze...
a co ta Agatka mamusi nie da pospac...wybiła sie z rytmu snu czy co..
Błoncia a ja juz sie martwiłam,ze ciebie nie ma na BB..

Ja sprzatam,ogaraniam,,bo gosci bede miala od 13 do 22...jak ja bez was tyle przezyje...grrr
ale mam w tel wifi,,to wiecie niby d sklepu do kibelka i sie odezweee a co;-):-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry