reklama

Staraczki Weteranki...

no :) i mi przeszlo :p cos tam boli ale malo i rzadko :) nie plamie :)
uffff matko jakos mi ulzylo dziwnie :P hahahaha postrachalam sie :P
corazone &&& :)
mama :P jak tam upaly? ja chyba sobie drina zrobie jakiegos

reklama
Błonka upały...masakra........siedzimy w takiej części ogrodu gdzie mamy cień od domu i przewiem więc teraz jest milusio,ale słonko nieubłaganie sie przesuwa i zaraz bedzie trzeba spylać:dry:
siedzę z kawką mrożoną,dzieci się bawia na kocu -teraz jest przyjemnie..

mówisz ,że sie postrachałas ..wierz mi,że jak się zacznie to bedzie taka adrenalina ,że o strachu nie bedzie mowy--->będzie wielkie wyczekiwanie ;)

mama ja nawet nie wychodze bo w domu mam chlodno :) uroki domu z kamienia... ale zimą cieplo szybko ucieka niestety
popoludniem chcemy sie do sklepu wybrac... ja chce zelazko i parowar a emek jakis tablet... 3 rzeczy sobie wezmiemy w raty po 30 zl zby sie nie obiazyc za bardzo... nie wiem tylko po co ten tablet no ale.. :sorry2: niech ma :P

Błonka no to przyjemnych zakupów-wybieraj ,przebieraj ;)))
ja też mam w domu chłodno ,ale nie ma przewiewu a tu gdzie siedzimy mamy tak jakby wiatrak chodził;)

kolejne kwiaty mi na ogrodzie rozkwitły:))motyle przyleciały-ogród żyje ;))
ależ mnie to cieszy:)

HAJ :-)
Kurcze na grupie nie obrabiam patrzę a tutaj też wpisów, że ło matko!!!
U nas dziki skwar...rano zaliczyłam kosmetyczkę (tylko bez zbędnych myśli kosmtaych czy coś ;-):-D)
no a teraz czerka mnie żelazko i prasowanie...młoda u siostry męża od wczoraj więc lekko spokój mam. U mnie @ jest na prawdę idealna.... w sumie dziś 3 dzień a ja mam dośc lekkie krwawienie... na prawdę histeroskopia w moim przypadku sprawiła cuda.
Mama u nas dom wprawdzie już od 5 lat stoi ale drzewka nie dają w ogrodzie jeszcze cienia :-(...za to w domku przyjemnie wiec nie wyjdęnawet na krok... a co ;-)
Corazon czekamy na relację!!!
Błonka
kurcze weź już no niech się coś zadzieje bo wieje nudą ;-):-)

Jestem:)))))))
Beta 4512 :) Rośnie jak szalona:)) Pęcherzyk urósł, ma 6,5mm, zarodka nie ma. Wg profesora to 5t4dc, mam być w środę i jeżeli przyrost będzie taki ładny to musi być już i zarodek i serduszko. Powiedział, że wyniki śliczne.
Kamień z serca.
Czyli lekarz na pierwszym usg dał ciała.

Jestem:)))))))
Beta 4512 :) Rośnie jak szalona:)) Pęcherzyk urósł, ma 6,5mm, zarodka nie ma. Wg profesora to 5t4dc, mam być w środę i jeżeli przyrost będzie taki ładny to musi być już i zarodek i serduszko. Powiedział, że wyniki śliczne.
Kamień z serca.
Czyli lekarz na pierwszym usg dał ciała.

jupiii!!! a przy becie 10 000 bedzie serducho walic jak szalone!!!

reklama
Chyba nawet przy 6000 czy ciut powyżej :)

Znowu musiałam sygnaturkę zmienić...ehhh...ale jest 9 dni różnicy teraz...

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry