reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Wróciłam od ginekologa...
szyjka skrócona, rozwarcie jest :) ale jak zwykle nie zapytałam na ile, powiedziała tylko, że już czas... ale jakby tak do poniedziałku nic się nie działo to dostane skierowanie na oddział... no i po antybiotyku teraz znowu się grzubuś robi... no i pimafucin....... kolejna recepta do kolekcji......
mówiła, że te skurcze co mam dużo dają i że szyjka jest super... no więc biorę się za ścierę i podłogi ide myć, a wieczorem znów małe bara bara...
aha.. młoda ma 3850................... orientacyjnie oczywiście

Wróciłam od ginekologa...
szyjka skrócona, rozwarcie jest :) ale jak zwykle nie zapytałam na ile, powiedziała tylko, że już czas... ale jakby tak do poniedziałku nic się nie działo to dostane skierowanie na oddział... no i po antybiotyku teraz znowu się grzubuś robi... no i pimafucin....... kolejna recepta do kolekcji......
mówiła, że te skurcze co mam dużo dają i że szyjka jest super... no więc biorę się za ścierę i podłogi ide myć, a wieczorem znów małe bara bara...
aha.. młoda ma 3850................... orientacyjnie oczywiście
duża pannica, działajcie z mężam, bo za tydzień wyjeżdzam, nie będee miała netu a chciałabym pogrstulować...
jak książka?

ksiazka super, musze tylko zainstalowac pod inny program bo troche sie zacina ale przepisy co niektore czytalam to az chce sie jesc robic i w ogole, czekam na wyplate wlasnie, pojde na zakupy to moe cos zrobie dobrego na kolacje :)

mmm no duza.. az sie boje jak ja ja urodze i czy pekne bardzo czy jak.......

jestem po pracy :))

my wczoraj po 17.00 zaczęliśmy pakować dzieci bo mama zadzwoniła ,że mój brat może wyjechac po moje dzieci do Piły więc w te pędy pakowanie...zakupy...tankowanie i w drogę ,ale ..........wczoraj była zmiana turnusu nadmorskiego i aut było na drodze 100 milionów...matko jaka bylam zmęczona....
tak więc dzieci od wczoraj od 22.00 są u moich rodziców na Pomorzu..mama już dzwoinła ,że wszystko si więc odetchnęłam bo to ich pierwsze 2 tyg.bez rodziców:-p:biggrin2:

wróciłam z pracy a tu cisza i tylko moje klikanie słychać ..dziko jakoś tak:sorry2:

Błonka bierz męża w obroty :)&&&&&& za poród!!

Cora najlepszego dla pięciolatki:-D

Kinga dobrze,że się trzymasz....

pozdrawiam kochane..u nas słonko ;))

oh lece na zakupy.. potem moze na pizze bo przy karmieniu omina mnie juz takie rarytasy...
niech sie rodzi ten babsztyl moj kochany bo ona rosnie i rosnie a mnie pewnie rozerwie hahahaha :)
:*:*

reklama
Ja po pracy również się witam:tak:..i mówię wszem i wobec, że ja nie chcę wstawac o 4:45 i jeździc do pracy :sad:

JA CHCĘ CIĄŻE I L4:tak:

Kinia - trzymaj się dzielnie!!!
Koralikowa
a co TY masz tydzień ze ścierką???;-)
Błonka -
Zosieńka duża super dziewczynka czekamy na relację coś w stylu minuta po minucie z porodówki Błonki;-):tak::-)
Mama -
najlepszego dla syncia i kurcze ale musisz miec ciszę ... ja to się już nudzę jak moja ze dwa dni u mamy jest :confused2:...a tak to przynajmniej na rowery mam z kim jechac :-)
Corazon- ja się tam staram poprawnie pisac ale też wypatrzyłam, że Carol piszą...:zawstydzona/y: przepraszam jak się tam kiedyś rypłam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry