reklama

Staraczki Weteranki...

mama - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Palemka- dzięki :*:*:):*
ja za Ciebie tez zaciskam kurcze !!!

a jak do piatku nie dostaniesz @ to co zrobisz??? :)

Martusia- cześć :)) to niech sie @ pojawia skoro nie było działań to niech cyklu nie blokuje-powodzenia w nowym cyklu :))&&&&&

LILITH, balon miałaś :szok: i zaraz znowu taki będzie heehehehe.
mama, czeeeeść, stęskniłam się! Temperaturka miodzio!
Martusia, a czemu się nie udzielasz? Pisz, pisz, pisz!
palemko, nawet jeśli Ty nie wierzysz, że się mogło udac, to ja potrzymam kciuki mimo wszystko ;-)

Kahaka- no sama powiedz-ładna tempka nie :))aż mi się od rana na maxa humor poprawił-tymbardziej,ze wczoraj miałam spadek na 36,8 a dziś 3 kreski wyżej :)))

idę kąpać moje brudaski-cały dzień na ogrodzie to sam piach pod prysznicem :))

A bo tak jakoś to i nie bardzo o czym mam pisać ;/ wolę Was poczytać...
Ale @ chyba się zbliża-brzuch boli, słodyczy się chce... zwłaszcza od kiedy kahaka napisała, że te kuleczki zrobiła....mmm chyba idę łyżkę nutelli wszamać bo nie wytrzymam :)

Marta, zobacz o czym my tu piszemy-ostatnio głównie o jedzeniu :-D więc zawsze się znajdzie temat :tak:
Te kuleczki szybko się robi (to te co ktoraś na hafciarkach wstawiła), tylko dłużej się czeka, aż się schłodzą. Już sie nie mogę doczekać, jak spróbuję :-p

No i tak trzymać Mama! Już nas nie opuszczasz ;p
To my razem w przyszły piątek :) Z tym, że ja mierze to pewnie się dowiem coś wcześniej bo testować na pewno nie będę..

Martusia, pisz chociaż czasem. Jak się tam czujesz, co porabiasz etc. Cokolwiek :)

Kahaka no pewnie, wszystkie niedługo z takimi będziemy chodzić! I tego się należy trzymać :)

Znowu napisałyście nim zdążyłam odpisac :D:D

reklama
Martusia- pisz,piz-w koopie razniej :)

Kahaka-jakie kuleczki????podałas gdzieś przepis??:)

Lilith- tak,my we dwie w piatek 3 czerwca testujemy-chyba ,ze jeszcze któraś weteranka sie przyłączy :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry