Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mama - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
LILITH, balon miałaś i zaraz znowu taki będzie heehehehe. mama, czeeeeść, stęskniłam się! Temperaturka miodzio! Martusia, a czemu się nie udzielasz? Pisz, pisz, pisz! palemko, nawet jeśli Ty nie wierzysz, że się mogło udac, to ja potrzymam kciuki mimo wszystko ;-)
Kahaka- no sama powiedz-ładna tempka nie )aż mi się od rana na maxa humor poprawił-tymbardziej,ze wczoraj miałam spadek na 36,8 a dziś 3 kreski wyżej ))
idę kąpać moje brudaski-cały dzień na ogrodzie to sam piach pod prysznicem )
A bo tak jakoś to i nie bardzo o czym mam pisać ;/ wolę Was poczytać...
Ale @ chyba się zbliża-brzuch boli, słodyczy się chce... zwłaszcza od kiedy kahaka napisała, że te kuleczki zrobiła....mmm chyba idę łyżkę nutelli wszamać bo nie wytrzymam
Marta, zobacz o czym my tu piszemy-ostatnio głównie o jedzeniu więc zawsze się znajdzie temat
Te kuleczki szybko się robi (to te co ktoraś na hafciarkach wstawiła), tylko dłużej się czeka, aż się schłodzą. Już sie nie mogę doczekać, jak spróbuję
No i tak trzymać Mama! Już nas nie opuszczasz ;p
To my razem w przyszły piątek Z tym, że ja mierze to pewnie się dowiem coś wcześniej bo testować na pewno nie będę..
Martusia, pisz chociaż czasem. Jak się tam czujesz, co porabiasz etc. Cokolwiek
Kahaka no pewnie, wszystkie niedługo z takimi będziemy chodzić! I tego się należy trzymać