reklama

Staraczki Weteranki...

No dość nietypowy, bo nigdy tak nie miałam.
Teraz sobie myślę, że może świeże powietrze mi pomoże i od razu zrobi się lepiej. Bo to nie jedyna rzecz która mnie męczyć zaczęła.
Ale już jest odrobinę lepiej i to najważniejsze.

Kurcze a tu taki dobry obiadek się zapowiadał :D

Lecę babeczki :*

reklama
Cześć popołudniowo. A ja pospałam sobie :)) Błogo.
Już dawno nie zasnęłam w ciągu dnia. Jak nie wiedziałam, ze mam niedoczynność to prawie codziennie popołudniami spałam - nie dało się inaczej.

Lilith no bidulka jesteś. Może tak jak mówi Kahaka nie dałaś się uleżeć posiłkowi i ćwiczenia zaszkodziły a może nie.... DOBRA, DOBRA nic już nie mówię ;))

Ps. Śnił mi się kabaczek nadziewany mięsem ;-)

Ostatnia edycja:
No to do roboty Bree, możesz na jutro upichcić :)

Ja dopiero wróciłam i zaraz lecę do kuchni na dłuższe posiedzenie.
Jak wyszłam od razu mi się poprawiło, nie ma to jak świeże powietrze.

Do obiadu jeszcze sajgonki dokupiłam, uwielbiamy i deser w postaci ciasta na zimno ;p a co, nie będę ciacha na jeden dzień robić :D
No i jeszcze mięsko na jutro już muszę naszykować i też do pieca wrzucić by mój miał do pracy.

Kupiłam sobie sałatke Żydowską. Kojarzycie?? Wieki tego nie jadłam.. chyba z 4-5lat i jak zobaczyłam w markecie z polskimi rzeczami to nie mogłam się oprzeć. Ale czeka na obiad do piątku a może nawet soboty jak dotrwam to zrobie do tego kluski śląskie i szynkę :D

Wita się palma :-)

Nie miałam neta 2 dni i nie wiem co się dzieje :happy2: ???

POproszę o skrót ??????????

P.s. @ spózniła sie o dobę ;-) hahahaha:-) ale na nic nie licze, objawow oprócz lekkiego pobolewania podbrzusza od 2 tygodni zerooooo :confused:

Bree, LILITH, tak o żarciu gadacie, że poszłam zrobic kuleczki kokosowe. Jeszcze nigdy nie robiłam, przepis stąd Rajski batonik Pewnie dziś jeszcze ich nie spróbuję, bo się schłodzić muszą.
palemko, to masz tą @ czy nie?

W skrócie: nic się nie dzieje :-p

Heh kokosanki bym zjadła :D w polsce się nimi zajadałam. A Tobie na wieczór już się Kahaka naszykują ;p więc smacznego.

Palemko nie ma @ ? Bo ja rozumiem, że nie :D Czekamy więc dzielnie i bardzo mocno trzymamy kciukasy!

A ja znalazłam zdjęcie mego brzucha :D:D haha nawet mnie to na duchu podniosło. z 35 tygodnia a urodziłam końcówką 42 z dużo większym. Boszeee niedługo też taki będę miała, nawet wam pokaże ;p

http://imageshack.us/photo/my-images/154/zdjcie290gl.jpg/

witajcie kochane!!

aleeeee tęskniłaaaaammm :):):):):)

poniewaz dużo naskrobałyscie to tylko "przeleciałam" bo komp tak wolno chodzi,ze ;/;/

Bree- raz jeszcze gratki pięknych wyników :))

Lilith- zdrówka !! i smacznej sałaty :))

Wikulka-no w końcu jesteś-tulę skoro miałas dół...

Rurka- dzięki za info o wynikach Bree i przekazaniu pozdro :):*

Tymonka- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za testowanko....:)

Ewcia- jak najmniej wojen:)

Iza- a Ty gdzie ??????????? :)

Lopop-jest śluz to działajcie :):)&&&&&&&&&

a gdzie Maćku??????????

Palemka- nadal grilujesz ???:))

Amalfi,Loloitka- witajcie weteranki :)) siły do dalszej walki życzę-&&

Kahaka- fajnie,ze masz juz okularki- &&&&&&&&& za jutrzejsze wyniki :))

a u mnie tempka tak wygląda
5d.c.-36,7
6d.c.-36,6
7d.c.-36,4
8d.c.-36,4
9d.c.-36,6-działania:)
10d.c.-36,7
11d.c.-36,75-działania :)
12d.c.-36,8-działania :)
13d.c.-36,7-obstawiam owu-wcześniej przez 2 dni testy owu pozytywne :)
14d.c.-36,9
15d.c.-36,9
16d.c.-36,8
17d.c.-37,1-czyli dziś :)))) i rano wzięłam pierwsza lutkę :))

Palemka- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kiedy testa robisz????????

Ostatnia edycja:
Cześć Mama, no w końcu jesteś. My też tęskniłyśmy bardzo :)
Tempke masz ładniusią.
Mam nadzieję, że już z nami zostaniesz?

DObra kobity, lece do garów :*

mama - hejooooooooooooo :-) nie robie, no co Ty, szkoda kasy na testa, juz nie grilujemy, wreszcie malujemy hehe
lilith, kahaka - nie ma !!!!!!!!!!! Ale przyjdzie, objawow zero, sucho masakrycznie, wogóle nic nie czuje, więc przyjdzie, myślę, ze sie zablokowałam psychicznie - zaś :wściekła/y:

wcinam truskawczki z cukrem, która chce ????????

reklama
Lilith- pewnie,ze zostaję-więcej mężowi nie pozwolę brac lapka do pracy-mimo,ze to służbowy :))

a brzusio-pierwsza klasa :))
mam nadzieje,ze tempka nie spadnie...od jutra już nie mierzę bo lutka podnosi tempke więc nie ma sensu-w przyszły piątek sie okażę...

Palemka- kurcze,no-przecież Ty zawsze miałas regularnie @ więc skoro sie spóznia to ..&&&&&&&&&& :))

a truskawki bardzo chętnie-jeszcze nie jadłam w tym roku :)

no i jak malujecie to czekam na fotkę :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry