reklama

Staraczki Weteranki...

kahaka a ty masz jeszcze 5 dni do terminu @ tak? może to tylko lekkie obniżenie temp.
Rurka smutne wieści od koleżanki- mimo że nie znam to mi smutno jak pomyslę o jej stracie.
Amalfi cykle są takie różne, mogą byc wahania hormonów... nie przejmuj sie myślę że jest ok.

reklama
tymonka ale ja tesknie za moim PMSem, moze sie jeszcze rozkreci, nie wiem heheh, na pewno poznacie po moich postach czy sie roskrecil hehheh
rurka twierdzisz ze nie masz owulki, a masz PMSa, bo slyszalam w tv, ze jak sie nie ma owulacji, to nie ma sie tez PMSa

Kahaka, fajno, że smakowały. Daniowe najlepsze :D

Wiem, że jak sie już ma swoje przeczucie to wszystkie znaki dla nas mówią właśnie to co przeczucie. Ale jednak nie poddawaj się, My tu wierzymy w Ciebie i Twój cykl. Postaraj się chociaż nastawiać neutralnie. Może to będzie lepsze??

Bree a betki zrobić nie możesz? Jak nic nie zobaczysz, to pewnie imprezka będzie bardziej zakrapiana a po niej na teście zobaczysz II krechy haha :D

Ja też mądra jestem. Ciekawe co będę mówić przez weekend o mojej tempce skoro już teraz taka marna. Tfu, nie marna a wyjątkowa bo udana :D

Bree, ja też planowałam testować w sobotę, ale pewnie już jutro po usg będzie wiadomo, czy jest sens. Mam dziś 9 dzień fazy lutealnej.
LILITH, ja myślę, że mnie taki nastrój złapał, bo mam jutro tę wizyte u gin i te wszystkie wyniki badań zobaczę, na które czekałam tak długo-w sumie od poronienia minęło już 4,5 m-ca. Jednocześnie boję się, co tam wyszło i mam nadzieję, że jestem chora na coś, co da się leczyć łatwo...
Nie wiem, czy wiecie o co mi chodzi.

Kahaka jasne że rozumiemy. Jak się wie co jest i jak leczyć to już połowa sukcesu. Najgorzej jak się tkwi w niepewności.

Lilith nie chcę robić betki bo musiałabym zrobić jutro żeby na piątek była (w sb nie pracuje lab) a to trochę wcześnie - 23 dc to jakieś 10 dpo mniej więcej. ale mam nadzieję, ze jeśli coś tam jest to chociaż jakaś bladzizna wyjdzie w sobotę. Pewnie znów zobaczę w miejscu testowym nie pozostawiający złudzeń najbielszy odcień bieli. $#*%^@&^%$)%(*^@@^#)&$ :wściekła/y:

Bree, a gdize Twój optymizm pod tytułem "zobaczę dwie kreseczki"? :no: ogarniamy się, i to już. I ja i TY! I w sobotę chwalimy się pięknymi testami...

a sikaniec może nie wyjść jeszcze co?

To zależy jednym wychodzi innym nie...
Ale mamnadzieję, że u Ciebie wyjdzie...

Cześć,
Ewcia, no to kiepsko...Zaglądaj do nas, w kupie raźniej! :tak:
LILITH, mnie też się zdaje, że nie obniża, bo biorę w tym cyklu, a temperatury mam wyższe niż zazwyczaj.

Ja już po pracy, zimno dziś u nas. Humor mam taki sobie. Jutro idę do gin i będzie moja wielka chwilka prawdy-ciekawe jaką chorobę mam. No i pewnie mi zrobi usg, to się potwierdzi moje przeczucie, że się nie udało.
Ale przecież na usg to jescze nic nie będzie widać
Mam nadzieję, że coś się wyjaśni na tej wizycie!!

A powiedzcie mi co u mamy?? Bo nie doczytałam, nie wiem co się z nia dzieje...

Powiem wam, że wy to jednak szalone jesteście, tego co piszecie nie da się nadrobić, trzeba by cały czas na bieżąco odpisywać...

Idę zjeść kawałek ciasta z truskawkami:)))

wikulka, będzie widać chociażby grubość endometrium (zazwyczaj mam kiepskie) - i będzie wiadomo, czy mogę się jeszcze łudzić, czy nie. A mama nie ma dostępu do kompa, będzie dziś wieczorem.

Wikulko smacznego!
Mama będzie dziś o 18 bo nie ma laptopa.

Kahaka rozumiem Cię i to bardzo. Na którą godzinę masz tego gina?

Bree, jak Kahaka mówi, brać się natychmiast w garść. Ja w Was mocno wierze, nawet jak już wy przestaniecie :D

A z takich pozytywnych rzeczy, to przyjął nas ten GP :D Mój przed chwilką mi mówił. Bardzo się cieszę. Chociaż problemem jest pierwsza wizyta z pigułą bo dopiero w sierpniu ;/ Ale to już wina męża, bo może tylko po pracy.. a dopiero wtedy był pierwszy wolny termin tak późno. Mamy przynieść książeczkę małej i nasze siuski :D

Idę wcinać otręby :)

reklama
LILITH, idę jutro na 12.40.
wikulka, powiedz mi jak zrobic, żeby w sygnaturce był link do 28dni, jak u Ciebie? Tzn. ja nie chcę samego linku, ale mały obrazek, tak jak TY masz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry