reklama

Staraczki Weteranki...

Ja miałam przerwe i tak jak pisałam zmianę lekarza, przestałam sie nastawiać na każdy cykl i @ witać łzami ale coś czuję że teraz już sie nie uda.
no nic ciężkie to wszystko jak szlak...

reklama
rurka ostro pojechalas z odpowiedzia hehheh, widze ze wszystkie z depresja sie borykaja, a ja Wam powiem tak, ze chyba nie mialm owulki bo cos lagodnie przechodze PMS w tym cyklu, nic mnie nie wk....a, a to dziwne dosyc heheh

Cześć,
Ewcia, no to kiepsko...Zaglądaj do nas, w kupie raźniej! :tak:
LILITH, mnie też się zdaje, że nie obniża, bo biorę w tym cyklu, a temperatury mam wyższe niż zazwyczaj.

Ja już po pracy, zimno dziś u nas. Humor mam taki sobie. Jutro idę do gin i będzie moja wielka chwilka prawdy-ciekawe jaką chorobę mam. No i pewnie mi zrobi usg, to się potwierdzi moje przeczucie, że się nie udało.

Bree Tymonka będza II i koniec!!

Amalfi to pocieszę Cię, że ja nie mam owulacji od kiedy pamiętam :( ale przypomniało mi się, na staraczkach 2011 dziewczyna śluzu nie miała, owulki twierdziła ze nie ma i co sie okazało? ciąża:) głowa do góry, grunt to myśleć pozytywnie :))

Z mniej pozytywnych wiadomości, Marcepanka 2 fasolka nie dała się uratować :(

Cześć,
Ewcia, no to kiepsko...Zaglądaj do nas, w kupie raźniej! :tak:
LILITH, mnie też się zdaje, że nie obniża, bo biorę w tym cyklu, a temperatury mam wyższe niż zazwyczaj.

Ja już po pracy, zimno dziś u nas. Humor mam taki sobie. Jutro idę do gin i będzie moja wielka chwilka prawdy-ciekawe jaką chorobę mam. No i pewnie mi zrobi usg, to się potwierdzi moje przeczucie, że się nie udało.

Kahaka - cześć.
U nas też chłodno. I humorek też taki sobie nerwy mnie zżerają. U Ciebie przynajmniej jutro się coś wyjaśni. Mam nadzieję, że na plus. Na pewno na plus. Tempkę masz ładną taką, a jaka dzisiaj??

No to Rurciu przynosisz smutne wieści :(
Ale widzę, ze zmieniłaś opis statusu. Tak trzymać :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Ostatnia edycja:
Bardziej mi chodziło o aspirynę, bo jakby nie było ja ją czasem brałam na zbicie gorączki. Ale skoro nie, to znaczy się nie.

Tymonka rób betkę może bo jak CI teścik nic nie pokaże bo będzie za wcześnie to dołka złapiesz niepotrzebnego.
Bree tak jak piszesz mam i ja..
staram się o tym nie myśleć w ogóle.. tak chyba będzie lepiej.

Za to myślę o obiadku :D Dziś barszczyk z uszkami a na deser pierogi z truskawkami ze śmietanką, a co ;p

Ech, nim to naskrobałam to już tyle napisałyście.

Kahaka, nie wiem o co chodzi z tą Twoją tempką.. jak CI mówiłam ona jest wyższa niż teraz moja najwyższa.. i to spadek też być na @ nie może bo za wcześnie. Więc głowa do góry. A &&& za jutro oczywiście zaciśnięte :)

Ostatnia edycja:
rurka ale ja sie nie staram, martwi mnie tylko ze nie mam PMSa, moze to dziwne, ale mnie to martwi:szok:. I mialam wlasnie pytac o marcepanka, ale nie chcialam chyba przeczytac odpowiedzi.
Czesc reszta dziewczyn:-), bo nie witalysmy sie jeszcze!!! Ja za godzine fryzjer, u nas leje standardowo, zyc sie odechciewa...

Ostatnia edycja:
LILITH, wiem, że dalej jest w górze, ale jakieś takie przeczucie mam, że nic z tego...Zresztą brzuch mnie boli okresowo.

Ja dziś na obiad jadłam placuszki z serka Danio-LILITH mi o nich przypomniała, bo kiedyś je robiłam, pyszne były :-D

reklama
Kahaka a ile jeszcze Ci dni cyklu zostało?? Może jeszcze nic straconego - 36.8 to ładna tempka. Zobaczysz że będzie dobrze. ja chyba wstępnie w sobotę zatestuję, bo szykuje się imprezka i nie wiem czy podrinkować mogę... To będzie 25 z 27 dc. Pewnie w wyniku testu załapię doła i będzie po imprezie ;)

Lilith chyba zadzwonię do pierogarni zapytać czy już mają z truskawkami ;))

edit

Kahaka mnie też brzuch pobolewa już ładnych kilka dni. Ale nie tak całkiem okresowo (z resztą mnie za bardzo wogole brzuch nie boli na okres - mooże w pierwszy dzień trochę) tylko tak tępo ucislka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry