Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Acard czy też aspiryna, którą brałam wieczorem jeszcze wczoraj nie obniża czasem temperatury?
hej wam
Mnie nie było,bo mam duzo kłopotów..problemów..i wszystko niestety źle się konczy i pod górke jest..
W ciązy nie jestem,,juz @ mi sie skończyła....
Z moim znowu miałam wczesniej wojny ostre....teraz jest bardzo dobrze,,ale jak to sie mowi,,do nastepnej kłotni...
Zaraz jade do pracki....ale juz bede wpadala czesciej,,musialam odpoczac,,wiecznie śpie, płacze,myśle..nie mam siły..musialam sie zregenerowac troszku...
buzioleee
Czesc dziewczyny!!!
Ja spadam na silke potem posmarowac odrosty, bo sie inteligentna robie powoli ;-)
Ewcia tule, nie placz, moze wyjedzcie gdzies, wyluzujcie, jakis urlopik dluzszy gdzielkolwiek. Moze codziennosc Was pzrytlacza za bardzo. Jak myslisz???
a sikaniec może nie wyjść jeszcze co?
Beta dokładniejsza i bardziej pewnaniektórym test już wyjdzie innym nie
Amalfi ogarnęło mnie jedno wielkie rozgoryczanie, pomieszane z nutką żalu i rezygnacji. Gdzieś po drodze przyplątała się tęsknota z Ł. Miesiąc wytrzymam i wszystko mi przejdziea u Ciebie jak tam? który dzień cyklu? za ile będziemy się cieszyć??