reklama

Staraczki Weteranki...

Czesc dziewczyny!!!
Ja spadam na silke potem posmarowac odrosty, bo sie inteligentna robie powoli ;-)
Ewcia tule, nie placz, moze wyjedzcie gdzies, wyluzujcie, jakis urlopik dluzszy gdzielkolwiek. Moze codziennosc Was pzrytlacza za bardzo. Jak myslisz???

reklama
Hej ewcia! uhhhmmm ja też ostatnio w jakimś konflikcie z m. niby nie idzie na noże i gadamy ale co jakiś czas mamy ostrą wymianę zdań. Może to przez to że nerwowa jestem i płaczliwa teraz. Ta nasza walka trwa już tyle czasu, chyba obydwoje mamy już powoli dosc tego:no:
Ale już nie smęcę, dziewczyny mnie wczoraj przekonały że jutro bedą 2 krechy ale ja póki nie zobacze to nie uwierzę.
A myśliciw że jutro już coś wyjdzie na teście? lekarka mówiła żeby zrobić bete w piątek. Jutro to będzie 30dc, 13dpo?

Beta dokładniejsza i bardziej pewna:) niektórym test już wyjdzie innym nie :(

Amalfi ogarnęło mnie jedno wielkie rozgoryczanie, pomieszane z nutką żalu i rezygnacji. Gdzieś po drodze przyplątała się tęsknota z Ł. Miesiąc wytrzymam i wszystko mi przejdzie :) a u Ciebie jak tam? który dzień cyklu? za ile będziemy się cieszyć??

hej wam

Mnie nie było,bo mam duzo kłopotów..problemów..i wszystko niestety źle się konczy i pod górke jest..
W ciązy nie jestem,,juz @ mi sie skończyła....
Z moim znowu miałam wczesniej wojny ostre....teraz jest bardzo dobrze,,ale jak to sie mowi,,do nastepnej kłotni...

Zaraz jade do pracki....ale juz bede wpadala czesciej,,musialam odpoczac,,wiecznie śpie, płacze,myśle..nie mam siły..musialam sie zregenerowac troszku...

buzioleee

Ewcia, cześć. Bidulko nie smuć się już. Wal tu do nas z problemami może wspólnymi siłami coś zaradzimy. A jeśli nie to chociaż na duchu spróbujemy podtrzymać.

Czesc dziewczyny!!!
Ja spadam na silke potem posmarowac odrosty, bo sie inteligentna robie powoli ;-)
Ewcia tule, nie placz, moze wyjedzcie gdzies, wyluzujcie, jakis urlopik dluzszy gdzielkolwiek. Moze codziennosc Was pzrytlacza za bardzo. Jak myslisz???

Ja mam 27l a tyle siwych, że aż strach. Jak nie zrobię odrostów to aż się w oczy rzucają siwuchy. Ale moja mama też przed 30stką już siwiała także u nas to rodzinne.

a sikaniec może nie wyjść jeszcze co?

Tymonka próbuj, testuj. I daj znać. Możesz zrobić rano sikańca jak Ci kaski nie żal. Może już coś pokaże.

Beta dokładniejsza i bardziej pewna:) niektórym test już wyjdzie innym nie :(

Amalfi ogarnęło mnie jedno wielkie rozgoryczanie, pomieszane z nutką żalu i rezygnacji. Gdzieś po drodze przyplątała się tęsknota z Ł. Miesiąc wytrzymam i wszystko mi przejdzie :) a u Ciebie jak tam? który dzień cyklu? za ile będziemy się cieszyć??

Rurka masz teraz ciężki okres, eMka brak przy boku. Ale tak jak mówisz - za miesiąc wróci i ani się obejrzysz a spłodzicie ślicznego, różowego, tłuściutkiego bobasa :))

Lilith ja też myślę, że acard nie obniża - ja biorę pierwszy cykl i mam tempkę wysoką jak nigdy - więc byłabym skłonna stwierdzić, że podwyższa ale raczej nie ma wpływu.

Powiem Wam dziewczyny, że jestem niezdrowo nakręcona na ten cykl. Tempka ładna, progesteron ładny jak w poniedziałęk przyjdzie @ to mi serce pęknie.

Ostatnia edycja:
Bree mam to samo jeśli chodzi o ten cykl. zwłaszcza ze to iui u mnie, że wszystkie hormonki były super... i udawało mi się nie mysleć tak bardzo do tej pory.
Jak przyjdzie @ to sie upijemy winem przed kompem na bb. a jek wyjdą II to karmi. Mam nadzieję na to drugie.

reklama
Tymonka tak zróbmy. Choć obawiam się, że raczej pogrążę się w rozpaczy. Trochę mi już sił zaczyna brakować. Męczy mnie to, nie umiem myśleć o niczym innym :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry