reklama

Staraczki Weteranki...

nie ma zadnych kwalifikacji do imsi - chcialam i tyle. zwykle im gorsze naasienie tym wieksza sklonnosc do imsi...a jak zle jest nasienie i wogole gdzie macie problem?
ja robie w bialym

reklama
lolitka slyszalam ze dobra klinika tam jest. A nie wszedzie robia to IMSI. Dzwonilam do Provity dzis i kazali dzwonic w lipcu,zeby na wrzesien sie umowic. No w ruchliwosci na pewno ma problem dlatego nie zaplodni mnie raczej naturalnie, a morfologii nie robil, nie mamy budowy plemnika ani nic, chcemy to zrobic przed wrzesniem, tylko teraz to moze byc ciezko, bo prace nowa zlapal i ciezko sie zwolnic tak na poczatku. Ale ja wierze, ze wszystko sie ulozy, ze jakos to zgramy w czasie. A czego wymagaja?? Jakich badan poza estradiolem i FSH?? I nasieniem??? Ja robilam duzo badan w marcu, nie wiem czy je wezma pod uwage

wszystkie badania mozesz zrobic na miejscu i nie sa drogie. wymagaja standardu, nawet ponizej troche... i wiekszosc wazna tylko 3 miechy...

nasienie musisz zbadac - ale ja stawiam ze icsi powinniscie zrobic

Tylko ze ja nie mam urlopu, temu pytam jakie badania i czy te z marca beda wazne jeszcze. Urlopu mam 2tyg tylko a jeszcze na pierwsza wizyte musze leciec i pozniej te 2tyg chce wykorzystac na stymulacje i punkcje i transfer i nie jestem pewna czy mi starczy

Tak, wiec mam trudniej, moglabym w pracy powiedziec ale wiem ze musialabym pozniej stamtad odejsc, a tu teraz trudno o prace. Moj dostal prace cudem jakims

kochana - nie masz trudniej. ja tez zza granicy.....

wiec mozesz zrobic tak - jedziesz w weekend do kliniki na pierwsza wizyte i badania....wtedy nic nie musisz w pracy mowic ani nic. pozniej juz jedziesz na druga wizyte na dlugi pobyt ok 12 dni....te 12 dni to stymulke, punkcja i transfer....

ja sie bedziesz decydowac na to to daj znac.... powiem ci ktory lekarz itd (bo nie wszyscy chca isc na reke tym zza granicy (czesto 3 wizyty wymagaja)

Ale ja bede robic w Angeliusie-Provicie, znasz tam kogos??? Wlasnie chcialam nazwiska lekarzy. Tylko ze ja weekend wlasnie mam teraz, wiec w sumie lepiej bo w niedziele oni pewnie nie pracuja i problem jest bo lot mam na wieczor w polsce jestem o 24.30, wiec dzien stracony, a do pracy sie isc nie da bo mam takie zmiany ze szok, caly dzien tam siedze, ale jakos wykombinuje to, kumpela wezmie extra dzien, ona pracuje tylko 2 dni w tyg. Tylko te badania mnie martwia, kiedy je zrobie, to nie wiem. To mowisz ze 12 dni starcza?? Ale byloby super. A powiedz mi jeszcze od czego zaleza te protokoly??? I ile trwa taki dlugi protokol??

reklama
aha-----12 dni to w bialym... inne klinki nie wiem jak robia. to wsio zalezy kiedy klinika chce cie widziec po raz pierwszy....to bedzie determinowalo ile dni musisz w polsce siedziec....zadzwon i sie zapytaj - wtedy mozna okreslic ile musisz tam byc

o protokolach nie mysl - to skomplikowane:) dlugi moze trwac od 5 tygodnii do 8 tygodnii.....krotki z definicji jest krotszy - 3 tygodnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry