• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Moj chlop nie ma swiadomosci chyba wiec ja mu nic nie narzucam, tez dobrze, bo sie nie spina za bardzo, nie mysli o tym.
Wlasnie zadzwonilam do angeliusa i na wrzesien mam umowic sie na wizyte w lipcu, bo nie maja grafiku jeszcze na wrzesien. Wiec narazie nic nie zrobie:-(.

reklama
Tzn. nie wie, że się staracie czy jak? :-D ale się zakręciłam.
Ja mojemu nie narzucam, powiedziałam jakie jest moje podejście i on na to że jego jest takie samo. Zapewne wie o co mi chodzi z tym, bo ze mną oglądał ten program o potędze podświadomości i nie raz sprawdzał z pozytywnym skutkiem.
Źle to wyjaśniłam wyżej. On zresztą i tak ile byśmy się nie starali to mnie do pionu stawia i się nie przejmuje niczym. Judka mu wystarcza w zupełności..

Dziś na obiad kebab :-D już się doczekać nie mogę. Choć trza czekać do 19 :-(
Teraz kawkę popijam.

Mama nas chyba niedługo odwiedzi :happy2:

Heheh no jak nie wie??? Uprawial sex z kubeczkiem na mocz, to chyba sie polapal heheh. Ale my sie teraz nie staramy od przyszlego cyklu zaczynam brac anty i czekam na in vitro to sie znow pewnie zorientuje ze blizniaki robimy ;-)

Jestem ;-)
Mam nowe okulary lalala :-D Nie poszłam w kolory, bo nie było mi dobrze w takich wyraźnych oprawkach, moja buzia "ginęła". Wzięłam oprawki czarno-białe, na dole nie mają ramki.
Zapłaciłam 440 zł :confused: refundacja na szkła wynosi 9,80 zł! To jest śmieszne po prostu...

Kahaka jak miło Cię spotkac gdzieś na forum i przeczytac, że starania idą pełną parą :-) Trzymam kciuki bardzo bardzo!!!!!!! I pozdrawiam ;-)

Tonya, jak miło, że zajrzałaś! No tak, starania idą pełna parą, a w czwartek dowiem się być może, czy nie mam w sobie jakiegoś choróbska (idę do gina po wyniki badań).
U Ciebie juz 30 tydzień :szok: Ale ten czas leci...
Pozdrawiam Ciebie i wszystkie sierpnióweczki.

reklama
amalfi, masz rację...Zwłaszcza, że ja mam duży astygmatyzm i jedno moje szkło kosztuje 110 zł... To te 9,80 zł to naprawdę mnie ratuje :sorry2:

Idziemy na spacerek. Do później!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry