Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej uwazam , ze takie pośrednie najlepsze ale w wyrazistych tez byloby dobrze tylko aby nie były bardzo grube oprawkiHej,
mari, nie myśl o sobie tak negatywnie. Zobaczysz, jak @ sie skończy, znowu spojrzysz na świat optymistycznie.
LILITH, mnie się wydaje, że mój maż by się na takie rozwiązanie nie zgodził. A i ja chyba miałabym opory. Juz prędzej rozważyłabym adopcję, bo wtedy dziecko byłoby "jednakowo nasze".
Betusia, brawo za właściwe nastawienie!
Bree, ale miałaś sen, kurczeMnie też się często głupoty śnią.
Ja dziś idę wybrać okularki. Babka w optyku doradzała mi oprawki w jakimś zdecydowanym kolorze i dość wyraźnie odcinające się od buzi. Sama nie wiem. Może doradzicie? Teraz mam takie:
Zobacz załącznik 357029
Witajcie ponownie.
Wielkie dzięki za wsparcie. Najgorsze, że ten sen mi się powtarza. Ale dość już o tym.
Kahaka moim zdaniem teraz masz świetne okularki. Masz delikatną urodę, jasne włosy - nie wiem czy przy ciemnych zdecydowanych oprawkach Twoja buzia nie będzie ginąć. Ja bym może wybrała bardziej owalny kształt ale kolorek raczej neutralny - podkreśla Twoją urodę a nie ją dominuje.
Dziewczynki jeszcze jedno: WIEEEEEEEEEEEELKIE dzięki za wszystkie &&&&&&&&. Odebrałam wyniki i kciukaski najwyraźniej zadziałały. Odkąd się leczę na tarczycę nie miałam takich dobrych wyników.
Prolaktyna trochę tylko podwyższona 25,93 ng/ml - norma 4,79 - 23,3 (Ciężko mi było zejść poniżej 32)
ale
Progesteron jak marzenie - 20,7 ng/ml- norma w fl - 1,7 - 27
TSH - 0,88 ulU/ml - norma 0,3-4
FT4 - 1,52 ng/ml - norma 0,93-1,7
FT3 - 3,05 pg/ml - norma 2-4,4
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
wyniku piękne!!!!!!!! gratuluje juz mogę puscic kciukiBree, wyniki jak marzenie! A ten progesteron, mmm, obiecujący
Ja mam dziś jakiś gorszy humor, mam przeczucie, że jednak nie udało się w tym cyklu. Wiem, że miałam być optymistycznie nastawiona, ale jakoś tak czuję.
Kahaka może to po prostu gorszy dzień.. ja zaś czuję, że się udało, pierwszy raz od dawna takie mam wrażenie i to też nic dobrego nie wróży bo się boję załamki jak jednak @ przylezie..
U Ciebie jeszcze trochę czasu zostało, a nóż będziesz miała niesamowitą niespodziankę czego Ci życzę z całego serca.
Mi się dziś coś porobiło ;/ dostałam takiego napadu jedzenia chleba, że pożarłam 4 kromki z pomidorem i cebulą ;( nie wiem jak mogłam tak pogrzeszyć i co się stało, że tak mnie ścisnęło. Pierwszy raz nie mogłam się powstrzymać.. w dodatku obżarstwem na @ nie mogę sobie tego tłumaczyć bo trochę za wcześnie, wtedy też bym mieszała i jadła co popadnie a nie konkretnie chlebek który jem i to z małą ochotą po 2 kromki od kilku dni z powodu utrwalaniaQUOTE]
no pieknie organizm potrzebuje))))))))))))
spokojnieKochana zobaczymy jak jutro bedzie choc wiem ze łątwo jest mowic, juz nie chce truc o spadku impl. ale trzymam kciuki jak za kazda z WasLILTH, nie martw się ja się dziś tak samo rzuciłam na takie kruche rurki z nadzieniem
Ja w obu ciążach miałam przeczucie dosyć wcześnie, że się udało i się sprawdziło. Oby u Ciebie było tak samo.
Bree, mam dziś 8 dzień f.l. Temperatura mi spadła, może dlatego mam taki dołek. Mam dziś 36,87, niby wysoko, ale na wykresie nieładnie to wygląda.![]()
no ja wierze ze objawy beda spowodowane.... <ciiiiiiiiiiii>Minęłam się z Tobą. Zerknij proszę na mój edit
Co do tego przeczucia, to może ono u mnie samo powstało od tego ciągłego wmawiania sobie, też tak mogło być. Więc nic tylko czekać aż po długiej przerwie od wariowania pojawią się u mnie "objawy"
Rurki powiadaszNo to pojadłyśmy, od razu mi raźniej ;D
matko dziewczeta ale macie smakiLilith BRAWO!! Świetne podejście! Tak trzymać!!
A skąd wzięłaś info o tym cudownym leku i co to za lek??
Kahaka przecież wiesz najlepiej, bo jesteś ekspertką od tempki (przynajmniej dla mnie), ze to obniżenie minimalne nic nie znaczy. A moze zakłócony jest pomiar? Może gorzej spałaś albo czymś się zdenerwowałaś... No powiedz sama
Ja np przez dzisiejszy stres to mam pewnie prolaktynę 3xwyższą niż wczoraj
Mnie dziś naszła ochota na fantei poszłam sobie kupić i całą wypiłam na raz choć zwykle nie piję gazowanego (wzdęcia)
))))))))))))))))))))))))))))))) juz nic nie pisze
MOCNO ZACISNIETE!!!!!!!!! jeszcze pare chwil i wszystko bedziesz wiedziec, wierzę że się udałolaski ja spadam, dzisiaj nie pisałam dużo bo czasu brakło a poza tym mam jakiś mały spadek nastroju. boje sie czwartku i rozczarowania kolejnego....a tak to narazie nadzieja jest.
Powiedzcie że moja córcia da mi znak w postaci 2 kreseczek że już do mnie przyszła!!!
Pliiiisss
bree gratuluje pięknie unormowanych hormonkówuu przy takich wynikach za 6 dni bedzie pozytyw na teście jak nic.
Lilith ty zaraz potem
Ja też dzisiaj sporo zjadłam w pracy więc nie miejcie wyrzutów sumienia.
Do jutra laski.))))))
boję sie co sie ze mna bedzie dzialo raczej unikam hormonów, jakies takie mam wizje przytycia i w ogole ze zle sie bede czula i niech jeszcze nic z tego nei wyjdzie to szlag mnie trafi....a co do blizniaków to ja caly czas o tym myslebetusia walnelam ci posta cholera i mi nie poszedl a nie mialam czasu rano pisac drugiego. I doczytalam teraz komentarze z bociana i tzn ze tak jak u nas doradzaja tylko IVF. A czemu przeraza cie stymulacja do in vitro??
mari27 to zrob to hsg , bo po kazdej operacji w dole brzucha moga byc zrosty, szkoda czasu na czekanie, a moze zaskoczysz jak nasza bafinka, ona po hsg zaszla szybko
lilith jesz chleb?? A ja myslalam ze ty na dukanie jestes!
I ja mam to samo, mysle o blizniakach jakbym juz je miala, ozcywiscie nie wiem czy chociaz jeden zdrowy zarodek bede miala, ale i tak wizualizuje sobie blizniaki i nie ma mocnych,zeby mnie cos odwiodlo od tego pomyslu, Mysle ze takie myslenie moze pomoc, bo ja juz mysle o tym tak jakbym miala te dzieci, a nie ze bede je kiedys tam miec... Trudne tj do zrobienia,ale jak sie juz pzrestawi w glowie, to sie nam uda. Wierze w to!
kahaka ja bym ostro poleciala z oprawkami, na kolorowo, modnie i z jajem, okulary moga baaaardzo pomoc i moga porzadnie zaszkodzic. Wybieralam mamie oprawki teraz a w zeszlym roku okulary przeciwsloneczne jej kupilam
bree widze ze zadowolona z wynikow jestes :-)
tymonka ale ja nie mam zadnych watpliwosci ze fasolinka juz z Toba jest![]()
tak jakbym juz je miala i sobie rozne rzeczy wyobrazam jak to wszystko ogarniam... heee ale mi juz odbija
fajnie ze tak razem myslicie, mojemu jescze tak nie mowie ale chyba zaczne dzis dzialamy i jutro zobaczymy czy jakis cud sie wydarzy....Nie straszcie zrostami
Amalfi, tak na dukanie jestem ale już na utrwalaniu. Więc chlebek mogę jeść po 2 kromy dziennie. Zaraz idę poćwiczyć znowu, choć i tak nic to pewnie nie da.
Jak Amalfi piszę to właśnie tak należy sobie to wyobrażać. Temu mój ma zapowiedziane, że wstaję rano i mówi/ myśli: jesteśmy w ciąży. Ale chyba już to pisałam.
Takie coś na prawdę pomaga i spełnia się
A ja dalej nie wiem co z tym moim cyklem.
ja sie wpraszam na kebaba .. a w ogole to smaczengo zycze choc juz jak pisze to pewno juz po kolacyjce jestesTzn. nie wie, że się staracie czy jak?ale się zakręciłam.
Ja mojemu nie narzucam, powiedziałam jakie jest moje podejście i on na to że jego jest takie samo. Zapewne wie o co mi chodzi z tym, bo ze mną oglądał ten program o potędze podświadomości i nie raz sprawdzał z pozytywnym skutkiem.
Źle to wyjaśniłam wyżej. On zresztą i tak ile byśmy się nie starali to mnie do pionu stawia i się nie przejmuje niczym. Judka mu wystarcza w zupełności..
Dziś na obiad kebabjuż się doczekać nie mogę. Choć trza czekać do 19 :-(
Teraz kawkę popijam.
Mama nas chyba niedługo odwiedzi
a czemu bierzesz anty?tak sie robi przed in vitro? ja bralam hormonki kiedys prze 7 miesiecy ale przerwalam bo zle sie czulam i bylam napuchnieta jak balonik...Heheh no jak nie wie??? Uprawial sex z kubeczkiem na mocz, to chyba sie polapal heheh. Ale my sie teraz nie staramy od przyszlego cyklu zaczynam brac anty i czekam na in vitro to sie znow pewnie zorientuje ze blizniaki robimy ;-)
no ceny sa niezle ja tez mialam kiedys astygmatyzm ale mialam rewelacyjna akomodacje oka i teraz mam zdrowe oczy a nosilam okulaty od 7 roku zycia , potem na studiach tylko na zajecia i przestalam bo zle sie w nich czulam... i potem okazalo sie ze nie potrzebuje...Jestem ;-)
Mam nowe okulary lalalaNie poszłam w kolory, bo nie było mi dobrze w takich wyraźnych oprawkach, moja buzia "ginęła". Wzięłam oprawki czarno-białe, na dole nie mają ramki.
Zapłaciłam 440 złrefundacja na szkła wynosi 9,80 zł! To jest śmieszne po prostu...
a tak w ogole to witam wieczornie.... nie bede dlugo bo szalenstwa sie zblizaja ...![]()
no ja wlasnie poczytalam u dziewczyny na watku in vitro i sporo tam blizniakówbetusia wezme anty bo przed IVF i tak na dlugim protokole je daja na wyciszenie jajnikow, a ja chce na wakacje jechac i nie moge sie uporac z tymi plamieniami, wiec ginka mi zaproponowala anty, to sie zgodzilam, bo @ bedzie jak w zegarku plamienia ustapia i juz nie bede musiala sie wyciszac pzred in vitro tylko od razu polece stymulacją. A z moim sie bede widziec tylko w soboty bo on pracuje poza miastem w ktorym mieszkamy, wiec na cud nie licze