Betusia
Chcę być mamusią!!!!!
napisalam posta i mi sie skasowal rto niech to szlag ...
trudno pisze wobec tego od nowa
napisze ze trzymam za Was wszystkie mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!11
Bree ja sie nie gniewam zaraz poczytam
tak mysle ze mi troche psychika siadła jeszcze wczoraj odebrałam wyniki na cytomegalie i wyszło ze porzechodzilam a gin ze mam powtorzyc za 2 tygodnie( bo tak napisali na wyniku ale uwaga napisali jakby wynik byl w wartosciach watpliwych , co za baran ten gin
od razu jak wrocialm to posprrawdzalam w necie i uffff z jednej strony dobrze ze to przeszlam , swoja droga jak tym sie latwo zarazic jak przziebieniem...;/
a wiecie tak szperalam po necie o tych wynikach i znalazlam normy nasiena WHO 2010 , stwierdzialm ze moja klinik ama przestarzale jesli chodzi o jeden parametr
bo u mnie na wyniku norma plemników o prawidłowej budowie jest 14% a m ma 5,6% a w tej ostatnioej normie jest 4% wiec chyba nie jest tak tragicznie 
Bree wspolczuje snu ale ja tak swoje sny interpertuje to ta cholerna podswiadomosc ;/
Lilith dzieki kochana dlatego staram sie nie poddawac
rosołek mmmmmmmmm uwioelbiam smacznego
musze zrobic bo dawno juz nie jadłam 
'co do tempki to czasami tak wolno rosnie cholera jedna trzymam kciuki :*
Amalfi ja tez nie przypuszczalam ze to z powodu zlego nasienia bedziemy miec problem tylko ze ja cos z owulka bede miec nie tak....
trudno pisze wobec tego od nowa
napisze ze trzymam za Was wszystkie mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!11
Bree ja sie nie gniewam zaraz poczytam
od razu jak wrocialm to posprrawdzalam w necie i uffff z jednej strony dobrze ze to przeszlam , swoja droga jak tym sie latwo zarazic jak przziebieniem...;/
a wiecie tak szperalam po necie o tych wynikach i znalazlam normy nasiena WHO 2010 , stwierdzialm ze moja klinik ama przestarzale jesli chodzi o jeden parametr
Bree wspolczuje snu ale ja tak swoje sny interpertuje to ta cholerna podswiadomosc ;/
Lilith dzieki kochana dlatego staram sie nie poddawac
rosołek mmmmmmmmm uwioelbiam smacznego
'co do tempki to czasami tak wolno rosnie cholera jedna trzymam kciuki :*
Amalfi ja tez nie przypuszczalam ze to z powodu zlego nasienia bedziemy miec problem tylko ze ja cos z owulka bede miec nie tak....
Ostatnia edycja:
Mnie też się często głupoty śnią.