reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Bree, myślę, że jak na trzymiesięczne to za tanie ;) Soflens 38 Optima FW 1 szt. BC 8.7 / moc: + 2,50 (1613734407) - Aukcje internetowe Allegro
palemko, prawda, mama laseczka :) a nie wiem kto to jest marcepanek.

No kwartalne. Ale one trochę chyba potaniały. Bo ostatnio więcej płaciłam. Tak mi się wydaje.
No w każdym razie powodzenia w noszeniu. Na początku możesz się dziwnie czuć jak zaczniesz nosić. Mój m. czuł się nie swojo jak miał wyjść w soczewkach pierwszy raz. Tak był przyzwyczajony do oku, że czuł się nagi niemalże ;-)

No aż nieprzyzwoicie urodziwa familia. Aż strach co to będzie przy następnych dzieciach ;-)

hehe, no :-)

kahaka - marcepanek, to nasza kolezanka ze staraczek na 2011, jest w ciąży z blizniakami, wczesnej i podobno jest w trakcie poronienia, nie wiem dokładnie nie doczytałam, bidulka:zawstydzona/y: tak się cieszyła ... :(

LAski - zastanawiam się czy od nastepnego cyklu nie zacząć brac kwasu foliowego i wiesiołka, juz dawno nic nie brałam... :dry:

mama - gdzieś ?

Bree, ja jednak myślę, że to miesięczne, bo wpisałam ich nazwę w miesięcznych i wyskoczyły. Ja nie wiem, czy dam radę je nosić, bo potrzebuję torycznych tak naprawdę i w zwykłych sferycznych mogę być ślepa. Dlatego miesięczne chciałam na próbę. Zobaczymy :happy2: W każdym razie dzięki za pomoc!
palemko, no to przykre rzeczywiście :-( mama już chyba uciekła z bb, bo się żegnała. A kwas foliowy możesz pobrać, nie zaszkodzi!

Uciekam pod prysznic. Ale wrócę :-D

Bree, ja jednak myślę, że to miesięczne, bo wpisałam ich nazwę w miesięcznych i wyskoczyły. Ja nie wiem, czy dam radę je nosić, bo potrzebuję torycznych tak naprawdę i w zwykłych sferycznych mogę być ślepa. Dlatego miesięczne chciałam na próbę. Zobaczymy :happy2: W każdym razie dzięki za pomoc!
palemko, no to przykre rzeczywiście :-( mama już chyba uciekła z bb, bo się żegnała. A kwas foliowy możesz pobrać, nie zaszkodzi!

Uciekam pod prysznic. Ale wrócę :-D

Kahaka no są w kategorii kwartalne (na górze, nad tytułem aukcji sĄ kategorie). Z resztą taka cena to bez rożnicy. Jak będziesz źle widziała to nie będzie żal wyrzucić.

Palemko a mama tak jak Kahaka mówi już się pożegnała na dziś.
No a kwas to jak najbardziej polecany. Ja wiesiołek też w tym cyklu brałam do owulki.

Dziewczynki ja też już się będę żegnać. Sen mnie morzy.
Dobrej nocki.
Oby wszystkim rosły tempki lub pęcherzyki która co woli. ;-)

hej, nie zdążyłam na fotki :(
Ja dziś u teściów byłam, później postanowiłam pogodzić się trochę z ogrodem i się wzięłam za pielenie... ja chce już nowy cykl i nowe możliwości!!

dobryyyyyy :-D
kahaka, bree - ale nasza mama lasencja - nie ? wogóle cała familia śliczna, to trzecie dziciątko, to juz chyba wogóle będzie piękniuchne, a może i dwa będą dzieciaczki , skoro mama nasza tak długo czeka ;-)

marcepanek - poroniła ?????????????? :szok: jejku, coś czytałam rano, ze jakies plamienia miała ????

No aż nieprzyzwoicie urodziwa familia. Aż strach co to będzie przy następnych dzieciach ;-)

dziewczyny - hhhahahahahaha-no proszę Was -hahaha...nieprzyzwoicie urodziwa familia-się usmiałam :)))
kochane moje słodzące babki:))

wleciałam jeszcze przelotem..

Palemka- Marcepanek zaczeła plamic i pojechała do szpitala i już 1 zarodka nie było..dostała przeciwciała i ma czekać na poronienie 2giej dzidzi-jutro usg -albo sie sama oczyści albo zabieg....

a Bunia.....no cóż -mam nadzieje,ze Jej sie w życiu powiedzie....

no to teraz już zmykam i do zo jutro po 18.00.

buziaki w czółko :))

reklama
bree kciuki za wyniki jutro &&&&&&&&&&&&&
kahaka za twoje wyniki rowniez zaciskam&&&&&&&&&&. I dokladnie tak samo bym wytlumaczyla dzieciom jak sie robi fasolki,ze jest dziurka i jest precik a potem fasolka rosnie i rodzi sie dzidzia;-)
mama ty cholero, pamietaj o tych co parcuja do nocy i tez chca obejrzec zdjecia! Jutro mam wolne i pojutrze tez.
rurka a ktore to dziewczyny stracily fasolki?? Jak to nie tajemnica. Marcepanka znam troszke i zartujesz ze biedulka traci blizniaki, normalnie ryczec mi sie chce pzrysiegam. Jakei to niesprawiedliwe wszystko!!!!:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry