reklama

Staraczki Weteranki...

Jestem już...
U okulisty znowu się nasiedziałam, weszłam dopiero o 15.30, ale mam receptę na okularki i jutro idę wybrać opraweczki :tak:
Dzwoniłam do mojej gin i SĄ JUŻ MOJE WYNIKI!!!!!! O matko, dziewczyny, w czwartek będzie wszystko wiadomo! Juz nogami przebieram.

Bree
, jak będziesz miec pierwszego synka, to ja chętnie przyjmę ciuszki dla mojej córeczki :-p
mama, Twoja córcia ma piękne oczęta. A Tobie bardzo pasuje obecny kolor włosów. W ogóle laska jesteś.

reklama
Kahaka- dziękuję :*
Zuzia ma oczka po mnie:-p

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-mówisz,ze masz wyniki...no to czekamy na czwartek i &&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam!!!

ja teraz z doskoku będę bo Tomi niedawno wrócił z dziecmi ze spaceru i własnie kolację podałam ,zaraz idę ich kąpać...

fotki juz usunęłam...
ale Bree cytowała mojego posta i tam pewnie zostaną...

Beatka, Rurka, Kahaka - witajcie :))

Byłam w aptece i wydałam 170 zł na clo dupka i inne wspomagacze :szok:
ale to nie ważne, teraz strasznie mi smutno i nie wiem, czy lepiej sie szarpać i nie być w ciąży, czy zajść i drżeć, że coś może się stać :-(:-(:-(:-(

Chyba nie jestem w temacie ale wierzę, że warto walczyć mimo wszystko. Choć po drodze możemy dostawać tak bolesne ciosy.

Jestem już...
U okulisty znowu się nasiedziałam, weszłam dopiero o 15.30, ale mam receptę na okularki i jutro idę wybrać opraweczki :tak:
Dzwoniłam do mojej gin i SĄ JUŻ MOJE WYNIKI!!!!!! O matko, dziewczyny, w czwartek będzie wszystko wiadomo! Juz nogami przebieram.

Bree
, jak będziesz miec pierwszego synka, to ja chętnie przyjmę ciuszki dla mojej córeczki :-p
mama, Twoja córcia ma piękne oczęta. A Tobie bardzo pasuje obecny kolor włosów. W ogóle laska jesteś.

Hahah no bardzo chętnie przekażę, bo jeszcze mnie najdzie ochota żeby mu przymierzać ;))
Zaciskam &&&& za wyniki. Dawaj je nam tu jak tylko będziesz miała. moje jutro TSH, FT3, FT4, PRL i Progesteron :)

Kahaka- dziękuję :*
Zuzia ma oczka po mnie:-p

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-mówisz,ze masz wyniki...no to czekamy na czwartek i &&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam!!!

ja teraz z doskoku będę bo Tomi niedawno wrócił z dziecmi ze spaceru i własnie kolację podałam ,zaraz idę ich kąpać...

fotki juz usunęłam...
ale Bree cytowała mojego posta i tam pewnie zostaną...

Oj Mama ja nie pomyślałam, to już usuwam ten cytat.

JUŻ :))

Bree, mam pytanie do Ciebie:zamawiam na allegro soczewki. Nie ma znaczenia, która prawa, która lewa, prawda? One tak samo są zbudowane? Bo jaj mam prawą inną i lewą inną, czyli mogę zamówić jedną parę na prawe oko i jedną na lewe?
I powiedz mi jeszcze, co to jest ten promień krzywizny? Bo na aukcji widzę, że są różne do wyboru, a mi okulistka nie zapisała jaki ma być.

Ostatnia edycja:
Bree- dzięki za usunięcie ;-)
wiesz po tej akcji z włamaniem na konto wolę ,zeby moje foty nie latały po necie wykozystane przez kogoś innego :))

ja szykuję dzieci do spania,kolacja,kąpanie itd...Tom niedawno wrócił z Nimi ze spaceru..

Bree, mam pytanie do Ciebie:zamawiam na allegro soczewki. Nie ma znaczenia, która prawa, która lewa, prawda? One tak samo są zbudowane? Bo jaj mam prawą inną i lewą inną, czyli mogę zamówić jedną parę na prawe oko i jedną na lewe?

Nie, nie ma znaczenia prawa-lewa. Są tak samo zbudowane. Pojemniczek ma wieczka oznaczone kolorami lub literkami żeby się nie pomylić. Możesz zamówić po parze na lewe oko i na prawe oko. Niektórzy sprzedawcy sprzedają na sztuki i wtedy można zamówić sobie po jednej a nie po parze.

Bree- dzięki za usunięcie ;-)
wiesz po tej akcji z włamaniem na konto wolę ,zeby moje foty nie latały po necie wykozystane przez kogoś innego :))

ja szykuję dzieci do spania,kolacja,kąpanie itd...Tom niedawno wrócił z Nimi ze spaceru..

Jasne, jasne. Wiadomo. Tak jakoś nie pomyślałam :zawstydzona/y:

Rurka to przykre.Wielka szkoda.
Ja tylko na tym wątku jestem. Nie ogarnęłabym więcej ;-)

reklama
Kochane ja zmykam na dziś...

bedę za Wami tęsknić bo jutro mąż bierze kompa do pracy na cały dzień i odezwę sie do Was dopiero po 18.00 jak wróci do domu.....

ściskam mocno i mierzącym życzę wysokiej tempki,starającym sie upojnych nocy...tęskniący (Rurka:) ) ukojenia,i dobrych wyników badań .

do jutra kochane babolki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry