reklama

Staraczki Weteranki...

TAK na chwilę wrzucam fotki i wieczorem usunę:))

Palemka-ja miałam ostatnio taka samą ochotę ,zeby tam dziewczynom napisac ,ale darowałam sobie...napisałam smska do Monisi,Marylki i Ewelinki..
a do Buni kiedys pisałam to odpisała bardzo zdawkowo,a potem jak napisałam na nowy rok to już nie odpisała...też czasem myśle co u Niej bo kartka od Niej z Wodzisławia nadal wisi na lodówce...

Ostatnia edycja:
reklama
TAK na chwilę wrzucam fotki i wieczorem usunę:))

Palemka-ja miałam ostatnio taka samą ochotę ,zeby tam dziewczynom napisac ,ale darowałam sobie...napisałam smska do Monisi,Marylki i Ewelinki..
a do Buni kiedys pisałam to odpisała bardzo zdawkowo,a potem jak napisałam na nowy rok to już nie odpisała...też czasem myśle co u Niej bo kartka od Niej z Wodzisławia nadal wisi na lodówce...

[/INDENT]

No no Mamita, ze Ty urodziwa babka jesteś to wiedziałam ale mężulo też przystojniak. ;-) Dzieciaczki śliczności - do Ciebie podobne.

Ostatnia edycja:
Palemka,Bree- dzięki :)))

Bree- no taki mi sie chłop trafił:))))))))

Palemka- a ta noga to była 8 lat temu ..teraz w udzie trochę więcej :)))))))

co Ty mówisz z Bunią...szok!!
ale tam się tak zapowiadało,pamiętasz jak pisała.....szkoda mi Jej!!

Co do Buni to ja też ją dobrze pamiętam. I te jej jazdy z babcia chyba co nie?? Więc w sumie co się dziwić bidulce. Co do dziewczyn, to gdy jeszcze pisałam na objawach mówiłam o tym, że to przykre, że tak o nas zapomniały.. że nie zaglądną chociaż fluidków podesłać.. czasem sama szłam i zaglądałam czy u nich wszystko w porządku.. na początku sporadycznie wpadały do nas a potem przestały zaglądać zupełnie.. smutne to troszkę..

Mama, zdjęcia świetne a Ty już wiesz, że cudnie wyglądasz i jak dziewczyny mówiły fakt, mężuś też apetyczny:D
A powiedz, córcia ma już jakieś nowe ząbki? My niecierpliwie czekamy.. Jud się niecierpliwi bo czeka na zębową wróżkę :D Pierwsze ząbki wyszły jej bardzo szybko a teraz nie wiemy czego się spodziewać i czy pierw idą 6 czy pierw wypadają dolne 1 ;/

Lilith- Zuzi dokładnie 8 marca wypadła dolna prawa jedynka i w tej chwili ząbek wyszedł na 1/3 wysokości...
ja słyszałam ,ze wypadają w takiej kolejności jak wychodziły :))

mówicie ,ze mąż przystojny....??
eeeetam :)))))))))))

Lilith- Zuzi dokładnie 8 marca wypadła dolna prawa jedynka i w tej chwili ząbek wyszedł na 1/3 wysokości...
ja słyszałam ,ze wypadają w takiej kolejności jak wychodziły :))

mówicie ,ze mąż przystojny....??
eeeetam :)))))))))))

Nie udawaj, nie udawaj, nie mów że nie zauważyłaś ze przystojniak jak cię skuwał w sypialni w roli policjanta lub jak realizowaliście pozostałe scenariusze :))))))))))))))))))))

Bree- wiesz,ja już z Tomem ponad 12 lat to już nie widze Jego "uroku" :))

a kajdanki dostałam na panieńskim takie z różowym kiciusiem ,ale wyrzuciłam po latach ...nieużywane były..

właśnie wyjadam dzieciom gumy mamba-wiśniowe....:-p
podlałam na ogrodzie gozdziki ,niech pięknie rosną na pociechę :)

Mama :D Ty to ciągle smaka robisz ;p

Mój właśnie jedzie do nowego GP nas zapisać, za dwa dni się dowiemy czy nas przyjmie czy musimy do innego się prosić. Jeśli przyjmie to później wizyta z pigułą, następnie z nim po skierowanie do kliniki lub rozmowę o badaniach. Ciesze się. Choć w sumie i tak już to chyba nie będzie potrzebne skoro będą piękne II krechy :D

Podbrzusze dalej pobolewa..

reklama
Mama :D Ty to ciągle smaka robisz ;p

Mój właśnie jedzie do nowego GP nas zapisać, za dwa dni się dowiemy czy nas przyjmie czy musimy do innego się prosić. Jeśli przyjmie to później wizyta z pigułą, następnie z nim po skierowanie do kliniki lub rozmowę o badaniach. Ciesze się. Choć w sumie i tak już to chyba nie będzie potrzebne skoro będą piękne II krechy :D

Podbrzusze dalej pobolewa..

Co racja, to racja. I z satysfakcją odwołasz wizytę w klinice :)))

Idę jakąś kolację zrobić bo mama tak nęci, że wytrzymać nie można.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry