reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Bree dokładnie tak :)
Smacznego życzę, u nas obiadek za jakieś 40 minut jak mój wróci.

Mama no to my chyba na ząbki jeszcze poczekamy, początkiem przyszłego miesiąca idzie mała do dentysty to może się dowiem co tam u niej. Bo na razię trzymają się mocno :)

Bree-smacznego :));*

Lilith- no dokładnie-niech umówi mąż wizytę a potem jak pisze Bree i z przyjemnością odmówisz ,tak jak ja moją we wrześniu u genetyka będę odmawiać :)))

Wiola- dzięki kochana:*
widzę nowy suwaczek :))
mam nadzieje,ze Ty tak jak my zachodzisz w tym cyklu w ciążę -bo my tu pozytywnie myslimy i pod koniec maja i na początku czerwca sypią sie II a potem serduszka na usg-idziesz na to :)))??

Lilith- Zuza miała pierwszego zęba na przełomie 8/9 m-ca więc nie za wcześnie...i dlatego też Jej pózniej wypadł..są u Niej w grupie dziewczynki co juz mi jedynki dolne odrosły a teraz górne wypadły...jak to śmiesznie wygląda-mówią do mnie i język im lata między zębami :)))))))))))))

mamus pewnie ze ide ... mam nadzieje ze bez klocka czyt. bozka plodnosci mi sie uda, bo obiecalam rurce ze odstapie jej Ewulowego bozka:-)
u mnie ciekawe ile bedzie teraz cykl trwal... po ostatnim miesiacu wszystko mozliwe

Wiola- no tak tamten cykl był o 5 czy 6 dni dłuższy...ja bym na Twoim miejscu robiła testy owu:)

haha-pamiętam jak pisałyście o tych klockach :))))))))

Beatka- cześć kochana-a w zasadzie -część dziewczyny - :))))
najlepiej czuję sie własnie w brązie :)

mam nadzieje,ze jeszcze jedno takie malowane dziecię uda nam sie zrobić :)))

Rurka- cześć-dziękować :))
przekażę Tomowi :))

co tam u Was babeczki :)??

Byłam w aptece i wydałam 170 zł na clo dupka i inne wspomagacze :szok:
ale to nie ważne, teraz strasznie mi smutno i nie wiem, czy lepiej sie szarpać i nie być w ciąży, czy zajść i drżeć, że coś może się stać :-(:-(:-(:-(

reklama
Rurka- masakra ile forsy :szok::szok:

masz racje ,smutne to...Marcepanek poprostu jeszcze nie wróciła do formy z tamtego porodu,ciązy i pewnie dlatego straciła te blizniaki.............

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry