reklama

Staraczki Weteranki...

Tymonka, wyszperałam :D

I tak:

Maca
Saw Palmetto
N- Acetyl Cysteine
L- Arginina
L - Karnityna
Selen + A, C, E
Cynk + Kwas foliowy

Mama Tobie to dobrze z tymi roślinkami :D
Idę po kawkę :)

reklama
Lilith- smacznej kawki :))

no dobrze mam z roslinkami :))) a najbardziej mnie cieszy ,ze jeszcze mam parę miejsc gdzie moge sie wykazać:))bo nie cały ogród mam jeszcze zagospodarowany:)

coś bym zjadła i nie wiem co;/ !!!

Tymonka-mój mąż miał troche zaburzona ruchliwosc,brał:
kwas foliowy
l karnityne
salfazin wymiennie z Androwitem
wit C
selen+cynk

Ostatnia edycja:
Ja niestety na tym mieszkanku nie mam własnego ogrodu, tylko wspólny. Ale cóż, taki był nasz wybór. Uwielbiam rośliny. Tyle, że u nas za wiele bym ich nie pomieściła.. Moi rodzice mieli Jukę, później ja ją przejęłam. Wieloletnia już, pięknie wyrośnięta, miała ponad 2m z kilkoma odgałęzieniami. Marzy mi się tu taka. Ale kupić ją to fortuna a czekać aż wyrośnie to też długo. No i gdzie postawić ? To mnie boli, że mój tak sobie za roślinnością przepada, królik lubi obgryźć albo przewrócić.. Mam specjalne półki założone by kwiaty nie stały na ziemi no ale całego domu nimi obwieszać nie mogę :D

Dziękuję Mama.
Może sałatka??

Smacznej Bree ;]

Bree- to i Tobie smacznej kawki :)

Lilith- no tak-wszędzie półek nie powiesisz:baffled::-p
ale fajnie,ze choć kawałek ogrodu masz:tak:

no własnie nie wiem;/nawet nie wiem czy chce mi sie słodkiego czy kwaśnego....

Ja bym zjadła sałatki.. albo takiej mieszanej, typu kukurydza różne rodzaje fasol, groszek, cebulka i kukurydza dodatkowo konserowowa, inne pierdołki z puszki plus ogórek kwaśny i papryka, albo taką z szynką i ananasem - ulubiona męża..
A tak to krokiety za mną chodzą z barszczem, więc będzie w środę na królewski :-)

Grrr, ta druga kukurydza i cebulka to nie konserwowa a marynowana :D

Lilith a ja tak sobie pomyślałam to mi ślinka naszła na świeży chebek z masłem i ogórkiem małosolnym i przegryść to kabanoskiem:))
wszystko mam oprócz małosolnych-jutro zrobię to na czw.będą..

To jak mówisz o kabanoskach, to ja bym zjadła koreczki.. plasterek kiełbaski, na niego troszkę żóltego serka, cebulki. Wcześniej kiełbaskę zamoczyć na momencik w occie.. pycha

a dziś proteinowy :D

reklama
czesc pocieszycielki moje :-)

ja właśnie makowiec popijam kawusią, pojadłam wczesniej arbuza i mnie wzdęło jak balon :(

mama - wiesz co Ci powiem ... Pamiętasz nasza bunię ? PAmiętasz co napisałan na wystaranych jak odeszła ? Pwoem Ci, że wtedy nie do konca ja rozumiałam i myślalam, ze trochę przesadziła w osądzie dziewczyn ... Ale teraz podpisuję się pod jej postem...weszłam dziś , chyba pierwszy raz od 100 lat na wystarane i zobaczyłam, ze nasze koleżnaki, te z którymi się starałsymy, te którym gratulowałysmy, że już sa prwie na finiszu. Napisałam kilka ciepłych słów, że pozdrawiam, że życzę szybkiego i bezbolesnego rozwiązania itd... i wiesz co .... prawie nikt tego nawet nie zauważył, to przykre ... a swoją droga ciekawe co u Buni ???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry