reklama

Staraczki Weteranki...

Mama super :D Jestem bardzo zadowolona jak i z wyprawy z mała tak i z okresu przytulasek.
Choć dziwi mnie trochę, że wczoraj w dniu pierwszego skoku nagle dostałam pięknego śluzu, dosłownie aż się lało..
Dziś 2 dzień wyższej, więc się doczekałam i już mojemu zapowiadałam, że to ostatni i na pewno udany cykl jak u każdej z nas ;p

reklama
Lilith- super!!!u mnie też dziś drugi dzień wyższych temp:)))

cieszę się ,ze week.udany.
my wczoraj pogrilowalismy u znajomych-piwko wypiłam ,a tak mi smakowało jak nie pamietam kiedy:)))

To świetnie Mama. Teraz jak najwięcej takich dni, kiedy się nie myśli o dfl. No i też szybciej zlatuję. A wiadomo, że pewnie będzie nam się dłużyć do tego dnia :)
U nas pogoda teraz tragiczna, już od dłuższego czasu taka, coś strasznego. Jak mała w szkole to jeszcze ok ale na weekend czy od przyszłego tygodnia to aż nie wiem gdzie się podziać z nią by się wybawiła.

Dziewczyny jak jesteście ciekawe która jak wygląda to na NK jest grupa BB. Więc się tam meldować.
Ostatni raz jak tam byłam to same lipcówki doszły, nawet nie wiedziałam kto jest kto ;/

Lilith- no mam nadzieje,ze nam szybko zleci i zycze Tobie i sobie żeby jak najmniej myślec i wyszukiwać objawów :))

a na kiedy ustaliłaś testowanko??
ja od jutra lutkę przez 10 dni i 2 czerwca skończę brać i chyba 3 zatestuję bo jak wyjdą II (a wyjdą :))))))) ) to nie chce przerywac lutki-bede brac dalej a jak niegatyw wyjdzie to w sob.lub ndz.przyjdzie @...

myślałam,ze bede testować w sobotę 4 czerwca,ale chyba jednak 3 w piątek...

ja tez jak byłam jakis czas temu na NK to same lipcówki sie ujawniły:tak::-)i też nie wiedziałam kto jest kto bo ich nie znam:sorry2:

ja doczytuję więc od razu coby nie zapomnieć:

mam 29lat

Palemka- miałam niedawno podobny dół jak ty i uczucie beznadzieji mnie nie opuszczało, bardzo mi pomogła zmiana lekarza, po prostu poczułam że nie stoję już w miejscu, wszystko na nowo zaczęło mieć sens. Powiedziałam tez najbliższej rodzinie o problemach- to mnie uspokoiło. Planuję jeszcze jogę- o wtedy to już będę twarda jak skała:) A i kota sobie sprawiłam- teraz mam już kogo przytulać i przelewam na nią nadmiar miłości który mi sie od 2 lat skumulował!

Bree to ty wklejałaś wyniki m? bo mi się miesza. Nie poddawaj się, walcz mimo że kłody pod nogami. Pokonacie to z m. tylko musicie wspólnie działać.

Kahaka ale piękny wykres ciążowy jak na moje oko;)

Piekne te wasze robótki ręczne:) chyba zrobię takie buciki dla mojej córeczki!

Część Tymonka, nie to nie ja, to Betusia. Mój będzie robił w czerwcu.

Ja sie witam i zegnam narazie, ide do roboty jak zwykle, ale juz ostatni dzien. Probowalam sie dodzwonic do Angeliusa zeby sie dowiedziec jak to wyglada jak ktos z irlandii bedzie tam robil in vitro i chyba szybciej sie dodzwonie do lekarza, bo mam bezposredni nr do niego ale z Parensa, chociaz ta klinika nie ma super dobrych opinii, ale wspolpracuje z moja ginka tutaj, wiec pewnie wybiore ta klinike. Jestem podlamana troche

Trzymaj się kochana. Wszystko się poukłada. To są takie chwilowe problemy. Będzie dobrze. Wkrótce się będziesz cieszyć bliźniakami :)

Mama super :D Jestem bardzo zadowolona jak i z wyprawy z mała tak i z okresu przytulasek.
Choć dziwi mnie trochę, że wczoraj w dniu pierwszego skoku nagle dostałam pięknego śluzu, dosłownie aż się lało..
Dziś 2 dzień wyższej, więc się doczekałam i już mojemu zapowiadałam, że to ostatni i na pewno udany cykl jak u każdej z nas ;p

Dobrze mu powiedziałaś Lilith. Pozytywne nastawienie to podstawa!! Bracholek wysłał Ci w sobotę paczkę także wypatruj i daj znać jak dostaniesz.

Mama Ty to zalatana jesteś kobitka. Kursujesz, jak nie wiem ;-)

Ja byłam w tym lab wyniki dopiero jutro bo hormony wożą do głównej siedziby szpitala (u nas jest filia). Także proszę o więcej kciuków :)

Wczoraj u nas też była burza. Jeden grzmot i 5 minut deszczu ;/ a już miałam nadzieję, że trochę ten pył zmyje, niestety...

Lecę robić racuszki :))

To świetnie Mama. Teraz jak najwięcej takich dni, kiedy się nie myśli o dfl. No i też szybciej zlatuję. A wiadomo, że pewnie będzie nam się dłużyć do tego dnia :)
U nas pogoda teraz tragiczna, już od dłuższego czasu taka, coś strasznego. Jak mała w szkole to jeszcze ok ale na weekend czy od przyszłego tygodnia to aż nie wiem gdzie się podziać z nią by się wybawiła.

Dziewczyny jak jesteście ciekawe która jak wygląda to na NK jest grupa BB. Więc się tam meldować.
Ostatni raz jak tam byłam to same lipcówki doszły, nawet nie wiedziałam kto jest kto ;/

No ja się jakiś czas temu wypisałam z nk. Ale weszłam na profil mojego M i trochę Cię podglądnęłam Lilith. I muszę Ci powiedzieć, ze cuuuudna jest Twoja Judytka. Ślicznotka po mamusi chyba ;-)

Mamę pamiętam bo miałaś kiedyś avatarek ze swoim zdjęciem bardzo ładnym z resztą.

Bree- &&&&&&&&& cały czas trzymam!!
czyli wyniki jutro ??

a racuszka poproszę-uwielbiam :-p a robisz z jabłkami??

dzięki -miałam fotke w avatarze ,ale jak mi sie laska na konto włamała to usunęła..a teraz mamy innego lapka od męża z pracy i nie mam tu fotek zgranych i dlatego pierwsze z brzegu żaby wstawiłam ;/

Mama, gdzie Ci się włamała? Tu na BB? :szok:
Co do testowanka to 3 by wypadało ale ja nie testuję tak.. dopiero jakby @ się spóźniała :tak: A nie przyjdzie nam na pewno. Bree Ty chyba ze skokiem dość podobnie??
I powiedz, którą klasą wysłał paczkę? Bym wiedziała i otwarła w razie czego, chyba że płaska jest to listonosz wrzuci przez drzwi normalnie bo w głownych mamy sporą lukę :-)

U mnie super nastawienie dopiero po skoku przyszło. Bo wcześniej jednak za dużo dołków łapałam a teraz, pfff co mnie tam inne dziewczyny z brzuchami, skoro sama z wami niedługo taki będę miała :-D

Lecę pranie wieszać i pazury malować.

&&& za wyniki oczywiście trzymam.
No i Tymonka Ty wiesz :*

Ciekawe co u Ewe i Karolciak bo dalej nic nie piszą, chyba że pominęłam..

Jeszcze co do tych dzieci..
Ja moje wyjaśniłam tak: Mamusia ma w sobie w danym cyklu [ wie, że to okres między jedną @ a drugą. ] komórkę. Tatuś ma plemniczki. I jeśli w odpowiednim dniu będą się mocno przytulać do siebie i tatuś da mamusi te swoje plemniczki i one podołają [ nie ma co dziecka oszukiwać, że zawsze dają radę :D ] to wtedy komórka mamusi i tatusia się łączy a z niej powstaję taka dzidzia, która póżniej jest w brzuszku i rośnie. A jak wychodzi to ogląda już od dawna na kanałach o dzieciach :D
Nie pyta jeszcze jak mamusia ma tulić tatusia. Wie ile powinna i więcej pytań od dawna nie zadaję.

Ostatnia edycja:
Hej,
LILITH, Iza, bardzo dobrze swoim pociechom tłumaczycie, skąd się wzięły. Jeśli są bardzo dociekliwe, to można śmiało mówić, że mama ma dziurkę do ktorej tata wkłada siusiaka :tak::-D
Bree, trzymam kciuki za wyniki.
amalfi, główka do góry, zobaczysz, że jutro będzie lepszy dzień
tymonka, cześć :-)

Ja stałam godzinę w kolejce, ale zapisałam się do okulisty. Mam 14 numerek :sorry2: Więc wejde pewnie około 15...O 17 jeszcze mamy zebranie.
Ja mam dzis 7 d.fl...Bożżże, jak mi się czas wlecze!

reklama
Na pewno moim zdaniem nie ma po co dziecku opowiadać o tym, że dzieci przynosi bocian czy też mamusia w kapuście znalazła. To pewnie w jakimś stopniu wpłynie kiedyś na jej sexualność. Tak jak się mówi, że nie należy wstydzić się nagości, bo to skrzywia. Oczywiście nie chodzi tu o paradowanie nagolasa po ulicach :D

Kahaka, wierze że Ci się dłuży bardzo. Jeszcze kilka dni i zobaczysz swoje dwie krechy :) Jeszcze masz sporo na głowie teraz to to pomaga. Dobrze, że udało się dostać do okulisty, sama też bym się wybrała w końcu ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry