Bree
Fanka BB :)
Cześć bez porannej kawki
(
Zaraz idę na badania więc na czczo. 3majcie kciukaski, za niską prl i wysoki progesteron
Mama, Amalfi, Martusia, Betusia i inne dziewczynki -witajcie.
Rurka witaj ponownie wśród żywych. nareszcie się wykopałaś z tych książek. Obrona tak jak mówisz to już formalność. Moja trwała 7 minut z czego mówiłam na temat może z 3 min :-) (dużo nas było)
Witaj Kahaka
Też tak czasem sobie o Was myślę, kto jak wygląda i jak ma na imię (część zdjęć widziałam)
No to ja mam na imię Małgosia, mam 27 lat :-)
A teraz mykam na te badania - ciekawe czy będę miała dziś wszystkie wyniki...
Miłego dnia.
aaaa i najważniejszego zapomniałam napisać!! U mnie tempka dziś 36,8 w ustach!!!! Pierwszy raz w życiu chyba (a już na pewno odkąd mierzę). A na dole 36,9 :-) Też ładnie :-)
Zaraz idę na badania więc na czczo. 3majcie kciukaski, za niską prl i wysoki progesteron
Mama, Amalfi, Martusia, Betusia i inne dziewczynki -witajcie.
Powróciłam)
Ostatni egzamin zdany, teraz tylko obrona, ale to czysta formalność![]()
Dziewczyny, nie biorę clo w przyszłym miesiącu, bo sobie wyliczyłam, że akurat jak zacznę się starać, to mi się płodne skończą, ale... w lipcu wraca mój mąż, już na stałe, więc będzie monitoring i większe szanse![]()
Rurka witaj ponownie wśród żywych. nareszcie się wykopałaś z tych książek. Obrona tak jak mówisz to już formalność. Moja trwała 7 minut z czego mówiłam na temat może z 3 min :-) (dużo nas było)
Hej, pierwsza jestem dziś ;-)
Zaraz lecę do pracy, a o 17 mamy zabranie z rodzicami. Planowałam jeszcze iść do okulisty, ale nie wiem, czy się wyrobię.
amalfi, Bree, wieczorem myślałam o Was i doszłam do wniosku, że nie wiem, jak macie na imię, więc proszę napisać:-) i wiek
amalfi, daj przepis na te andruty!
Miłego dnia!
Witaj Kahaka
No to ja mam na imię Małgosia, mam 27 lat :-)
A teraz mykam na te badania - ciekawe czy będę miała dziś wszystkie wyniki...
Miłego dnia.
aaaa i najważniejszego zapomniałam napisać!! U mnie tempka dziś 36,8 w ustach!!!! Pierwszy raz w życiu chyba (a już na pewno odkąd mierzę). A na dole 36,9 :-) Też ładnie :-)
Ostatnia edycja:

:-) i wiek