reklama

Staraczki Weteranki...

Cześć bez porannej kawki :((
Zaraz idę na badania więc na czczo. 3majcie kciukaski, za niską prl i wysoki progesteron :)

Mama, Amalfi, Martusia, Betusia i inne dziewczynki -witajcie.

Powróciłam :))

Ostatni egzamin zdany, teraz tylko obrona, ale to czysta formalność :)

Dziewczyny, nie biorę clo w przyszłym miesiącu, bo sobie wyliczyłam, że akurat jak zacznę się starać, to mi się płodne skończą, ale... w lipcu wraca mój mąż, już na stałe, więc będzie monitoring i większe szanse :-D:-D:-D

Rurka witaj ponownie wśród żywych. nareszcie się wykopałaś z tych książek. Obrona tak jak mówisz to już formalność. Moja trwała 7 minut z czego mówiłam na temat może z 3 min :-) (dużo nas było)

Hej, pierwsza jestem dziś ;-)
Zaraz lecę do pracy, a o 17 mamy zabranie z rodzicami. Planowałam jeszcze iść do okulisty, ale nie wiem, czy się wyrobię.
amalfi, Bree, wieczorem myślałam o Was i doszłam do wniosku, że nie wiem, jak macie na imię, więc proszę napisać :tak::-) i wiek :-p
amalfi, daj przepis na te andruty!

Miłego dnia!

Witaj Kahaka :) Też tak czasem sobie o Was myślę, kto jak wygląda i jak ma na imię (część zdjęć widziałam)
No to ja mam na imię Małgosia, mam 27 lat :-)

A teraz mykam na te badania - ciekawe czy będę miała dziś wszystkie wyniki...

Miłego dnia.

aaaa i najważniejszego zapomniałam napisać!! U mnie tempka dziś 36,8 w ustach!!!! Pierwszy raz w życiu chyba (a już na pewno odkąd mierzę). A na dole 36,9 :-) Też ładnie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się porannnie ... z kawką

bree - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za niską prl i wysoki progesteron :)

kahaka- mam nadzieje, że zdążysz do okulisty :)

rurrrrka - to gratuluję, zdanych egzaminów :))

oliwkakarolina - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
za pozytywny test !!!

mama - może kawusię ??? jak tempka dzis ?

JA mam 27 lat ;) stara dupa jestem hehe !!! ;-)

witam sie i ja :)

odwiozłam dz.do przedszkola i śmigłam na zakupy do Lidla -teraz ze śniadankiem i herbata z cytryną na bb:tak:

Palemka- ja kawkę pózniej,dziś wyjątkowo chciało mi się herbaty..
Kahaka- milej pracy i owocnego zebrania z rodzicami:)

Bree- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&-mówisz masz-kciuki pozaciskane-czekamy na wyniki i tempka piękna:tak:

Palemka- a u mnie tempka tak jak wcz.czyli 36,9-mam nadzieje,ze nie spadnie tylko bedzie rosła:tak::tak:

Amalfi-daj andruta:-p:-p:-p

aaaa-ja mam 32 lata-to dopiero stara doopa ze mnie:baffled::-p

mama - więc kciuki, by nie spadła &&&&&&&&&&&&&&. Za chwil parę będziemy jechac do LEroy MErlin po pas do tapet, taki ozdobny, wymyśliłąm sobie złoty, a nigdzie takiego nie ma :( jak się wkurzę, to pomaluję złotą farbką i już ... po południu zaczynamy malowac sypialnie, więc myślę , że wieczorem, bądz jutro wkleje fotki, to obadacie ....

coś dziś pustostan :szok:

rurencja - czesc , co tam wcinasz na śniadanko, pochwal się :)

Hej kochane staraczki:)
ufff ale miałam intensywny weekend! w sobotę robiliśmy parapetówę w domu, burza była z gradem w między czasie. skończylismy późno w nocy, było ponad 20 osób i byłam wykończona nawet nie miałam czasu żeby więcej wypić tylko 2 lampki wina i piwo!

mama dostałam piekne rododendrony przed dom i chcę je zostawić w dużych donicach przy wejściu tylko nie wiem jak często je podlewać, przeczytałam że lubią umiarkowane oświetlenie więc myślę że północny- wschód będzie dla nich idealny! poza tym dwa piękne storczyki, frytownicę i jeszcze kilka drobiazgów- super.

a i przez tą burzę chyba mi się zmywarka zepsuła! wczoraj cały dzień zmywałam ręcznie wszystko!!!!!!!!

co do objawów to zmęczenie (raczej po imprezie) i duże napęczniałe piersi. Albo przyjdzie @ albo będzie dzidzia- w sumie nie czuję sie ciążowo ale też nie wiem jak ja sie wtedy powinnam czuć... czekam do czwartku tuż tuż.

rurka - widzę, czytam, że z Elblaga jesteś - bylam kiedys na wsi u rodziny mojej przyjaciółki, gdzies w okolicach Elblaga, chyba Rogowo i Pomorska Wieś ...

tymonka- bolesne piersi i zmęczenie - całkiem ładne objawy - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Rurka- cześc i smacznego śniadanka:tak:

Palemka- cisza bo babolki do pracy poleciały:tak:

Iza-co u Ciebie?
Mari- do tablicy:-D

Lopop,Maćku,Lilith,Wikula- where are You???????????????????

Tymonka- ooooo to piękne prezenty na parapetówce dostałaś:-D:-D
a rododendrony jak są małe to wystarczy raz na tydzień w miarę obficie ,ale jak są duże to 2 razy w tyg:tak:
no i storczyki-śliczności:tak::-)
podlewaj raz na tydzień -ja stawiam pod prysznicem ,leję wode od góry i zostawiam z 15 min ,zeby obciekły:tak:

Palemka-a u Ciebie jak na froncie-kiedy termin @??

Tymonka- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za czwartkowe testowanko:tak::-p

reklama
ja doczytuję więc od razu coby nie zapomnieć:

mam 29lat

Palemka- miałam niedawno podobny dół jak ty i uczucie beznadzieji mnie nie opuszczało, bardzo mi pomogła zmiana lekarza, po prostu poczułam że nie stoję już w miejscu, wszystko na nowo zaczęło mieć sens. Powiedziałam tez najbliższej rodzinie o problemach- to mnie uspokoiło. Planuję jeszcze jogę- o wtedy to już będę twarda jak skała:) A i kota sobie sprawiłam- teraz mam już kogo przytulać i przelewam na nią nadmiar miłości który mi sie od 2 lat skumulował!

Bree to ty wklejałaś wyniki m? bo mi się miesza. Nie poddawaj się, walcz mimo że kłody pod nogami. Pokonacie to z m. tylko musicie wspólnie działać.

Kahaka ale piękny wykres ciążowy jak na moje oko;)

Piekne te wasze robótki ręczne:) chyba zrobię takie buciki dla mojej córeczki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry