reklama

Staraczki Weteranki...

No dziękuję bardzo :zawstydzona/y:

Jak Babcię kocham - pierwszy raz. W poniedziałek kupiłam sobie szydełko i włóczkę.
Na youtubie są takie tutoriale co po kolei robić i tam sobie podglądałam.
No było trochę prucia ale jakoś wyszło. Będę robić następne to się wprawię.
A co do mody dziewczęcej - to tak, bo ja będę miała córeczkę :))

reklama
mari ha! Ja nie mam pojecia wlasnie czemu plamie, ide znow zrobic progesteron, wtedy kiedy powinnam go zrobic czyli na tydzien przed @, bo juz mi rece opadaja przeciez, na wakacje jade za 2 miechy a ja tylko tydzien nie plamie. Wczesniej tez plamilam od 15-16dc, ostatni cykl od 14dc a ten cykl od 13dc szok!!! Ide do ginki i niech mi mowi, co ze mna nie tak , bo rece mi opadaja. Ale Ty masz gorzej bo u mnie hormony sa nie takie jak byc powinny, teraz podleczylam prl dopiero, ale dalej plamie wiec to nie ona byla powodem.

Ja juz\ po wizycie jestem. I dostalam anty na 3 miechy. Ginka mowi ze przestane przynajmniej plamic na urlop, a i tak pzred IVF beda mnie wyciszac, wiec juz bede to miala za soba

Ostatnia edycja:
amalfi, to chyba dobry obrót sprawy,co? A kiedy planujecie IVF, bo gdzieś mi umknęła ta informacja.

Gdzie jesteście kobiety? U nas grzmi, a mieliśmy iść na spacer :-( Stworzyłam kartkę dla teściowej na Dzień Mamy.

kahaka dzieki czuje sie dobrze tylko bardzo zmeczona i senna
a tak pozatym to super zadnych objawow
tak samo mialam z chlopakami lekkie mdlosci i nic pozatym

Powróciłam :))

Ostatni egzamin zdany, teraz tylko obrona, ale to czysta formalność :)

Dziewczyny, nie biorę clo w przyszłym miesiącu, bo sobie wyliczyłam, że akurat jak zacznę się starać, to mi się płodne skończą, ale... w lipcu wraca mój mąż, już na stałe, więc będzie monitoring i większe szanse :-D:-D:-D

witajcie :)
Kahaka- piękności te Twoje dzieła :)))
u nas skwar i nie zanosi się ,zeby miało padac :)

Amalfi- no to chyba git z tymi anty,co ??
jak to sie mówi nie ma tego złego.....

Rurka- no i brawo!!
bedziesz brała Clo bedzie monitoring i bedzie fasolla :)) zobaczysz
no i gratki zdania egzaminu-super!!

Martusia- cześć ,jak samopoczucie???

my byliśmy na grill ,ale wcześnie poszłam sie kimnąć w dzień bo tak mnie głowa bolała ze spałam od 13 do 15,30:szok:
na 16.00 grill i właśnie wróciliśmy-dzieci wykąpane już śpią a ja na bb bo tęskniłam:-p

reklama
Martusia- no to najważniejsz,ze bólu już nie ma ..
ale w nastepnym cyklu działacie pełną parą :)) co??

Beatka- dzięki za &&&&&&&&&&&&&&&&& kochana :)
ja od wtorku zacznę brac lutkę więc jeszcze tylko jutro zmierzę tempkę i we wtorek a od srody już odpuszczam bo lutka i tak podnosi więc nie bede sie nakręcać.
test w sobotę 4 czerwca...

Betusia-jak tam znalazłaś jakieś info na temat polepszenia nasienia???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry