reklama

Staraczki Weteranki...

mama dobre z ta Hania bylo, dzieci sa zajebiste przysiegam:-D
bree szydelkowanie mi nie wychodzilo ale robie na drutach, bede robic blizniakom sweterki :-)
mari27 nie łam sie, ja plamie od 13dc, wiec juz w ogole mam przekichane. Jutro do ginki spadam, bo prl juz w normie, w srode ide zrobic progesteron znow, musze znalezc przyczyne tych pieprz.....ch plamien:wściekła/y:

Amalfi Ty się już zabieraj do roboty. Przecież się później nie wyrobisz :)))
Jutro wizyta u gina a później już tylko czekać na sukces.

Hej,
mama, no to temperaturka śliczna! Super. Teraz czekamy na efekty. U mnie tez wysoko-36,93.
Bree, czekam na zdjęcia szydełkowych robótek :tak:
amalfi, juz dzis kciuki za gina!

No to powiem Wam, że u mnie dziś tempka 36,7 w ustach a waginalnie 36,9 :)) Mam taki termometr z podziałką do jednego miejsca po przecinku.

Udanej niedzieli laseczki

reklama
Amalfi- myślę ,ze zmniejszy Ci dawkę bo tak jak piszesz ,nie można tak nagle odstawić bo znów Ci podskoczy do góry...

Bree- nooooo,powiem Ci ,ze Twoja tempka też piękności :)))
ja mierzę na dole :)

miłej niedzieli babeczki-ja zmykam..pewnie wlecę wieczorkiem :)

Amalfi- myślę ,ze zmniejszy Ci dawkę bo tak jak piszesz ,nie można tak nagle odstawić bo znów Ci podskoczy do góry...

Bree- nooooo,powiem Ci ,ze Twoja tempka też piękności :)))
ja mierzę na dole :)

miłej niedzieli babeczki-ja zmykam..pewnie wlecę wieczorkiem :)

Amalfi myślę, że mama ma rację. Pewnie zmniejszy Ci dawkę.
A powiedz bo może coś przegapiłam. Wiesz skąd miałaś tą prolaktynę?

Mama a ja zawsze w ustach i się martwiłam, że takie niskie poziomy. Już w tym cyklu dokończę w ustach a w przyszłym spróbuję na dole.
Ale i tak 36,7 to u mnie wysoko może z parę razy tak miałam zwykle 36,6. No zobaczę jutro co będzie.

Kahaka - witaj! :))

Obiecałam, więc wstawiam.
Najpierw kartka dla mojej małej kuzynki z okazji Komuni, do kartki pudełeczko na prezencik
x4YtkM0digAqSMlWZB.jpg

uYlHd8xvDrFRd9R8rB.jpg

EBhHnRLcY0EYQtcblB.jpg

5dFvh1UeZL5kar08eB.jpg

Druga kartka jest dla koleżanki z okazji zdania egz na prawo jazdy (tzn. jeszcze nie zdała, ale kartka już gotowa hehe)
EaBQaGpBB7eFkCMtOB.jpg
0VzShrzcFF5OTGRGkB.jpg

Ostatnia edycja:
kahaka, Bree sliczne te wasze dziela a te buciki to cudo!

Mama no to teraz tylko czekanie ci zostalo
mam nadzieje ze tym razem ci sie udalo
czego ci strasznie od serduszka zycze
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dla ciebie i dla reszty fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry