reklama

Staraczki Weteranki...

Hej Mama:)
Wiem,że za wcześnie,Jos mnie nabuntowała:)
Najgorszę jest to,że mam pełno objawów,tyle,że to pewnie autosugestia:(((
Wg kalkulatora w necie i owu byłby to 3tydzień 2 dzień...
Czekam jeszcze,chciałabym zasnąć i obudzić się we wtorek przed samym testem.

reklama
Oliwka- wiem jak jest...my dopiero na etapie działań...a już nogami przebieram do testowania...

na szczęscie do wtorku już niedaleko;-)
a objawy niech będą:tak:
są mile widziane :)

ja czekam jutro na skok tempki-jak nie skoczy to lipaaaa!
ja mam owu między 10 a 14 d.c. a jutro 14d.c....

Ale tu dziś cichutko...
My byliśmy na działce z rodzicami, pogrillowaliśmy, poleżałam na hamaczku. Nie opalałam się, bo słońca nie było, padało trochę, ale i tak było miło.
szuszu, dzięki za kciuki :tak: trzymaj i nie puszczaj!
mama, no mam nadzieję, że ta temp. skoczy Ci jutro, bo jak nie to...:angry:

Dziewczynki, przypomniała mi sie dziś piękna piosenka. Myślę, że oddaje stan duszy wielu z nas. Sądzę, że Wam się spodoba.
YouTube - ‪Dorota Osińska - Ktoś do kochania‬‏

cześć Dziewczyny.
Ja dopiero skończyłam dziergać moja robótkę. Postanowiłam się nauczyć szydełkować. Babcia mnie kiedyś chciała nauczyć ale to było w podstawówce i nie miałam cierpliwości. Teraz żałuję, bo muszę do wszystkiego dochodzić sama. Ale przynajmniej mam czym zając ręce i umysł. Skończyłam swoją pierwszą czapeczkę i buciki. Pokażę Wam jutro jak obzdjęciuję :)

Kahaka fajnie, że spędziłaś miłą sobotę. Ja cały dzień sprzątałam. Prąd nam co chwilę wyłączali - jakaś awaria była. Non stop mi się wyłączały wszystkie sprzęty.

Dzięki dla wszystkich trzymających za nas kciuki.

Mama na pewno jutro będzie skok a potem już tylko odliczanko :))

Palemka jak tam wycieczka? Poprawiła Ci troszeczkę humorek??

mama dobre z ta Hania bylo, dzieci sa zajebiste przysiegam:-D
bree szydelkowanie mi nie wychodzilo ale robie na drutach, bede robic blizniakom sweterki :-)
mari27 nie łam sie, ja plamie od 13dc, wiec juz w ogole mam przekichane. Jutro do ginki spadam, bo prl juz w normie, w srode ide zrobic progesteron znow, musze znalezc przyczyne tych pieprz.....ch plamien:wściekła/y:

witajcie niedzielnie :)

Amalfi- na pewno Twoje blizniaki beda miał piękne sweterki :))
i masz rację dziec są the best:tak::rofl2::rofl2:

już dziś trzymam &&&&&&&& za jutrzejszą wizytę-mam nadzieje,ze coś wyjaśni:tak:

Mari- pozwól ze jeszcze troche potrzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& może nie wszystko stracone:-p
a siłe bedziesz miała od nas

Trzeba walczyć o dzieci!!
pózniej pewnie bedzie ale warto:-D:-D
witaj kochana i miłej niedzieli

Bree- ja też robiłam na drutach i na szydełku-właśnie babcia mnie nauczyła
zrobiłam dla Zuza 2 sweterki,sukienkę i czapeczkę:tak:

fajnie,ze masz zajęcie :-D

Kahaka- najważniejszy jest relax w tym zaganianym tygodniu:tak:

a u mnie
36,9'

reklama
Piekne tempki macie kochane, oby zostaly wysoko do @ i nie spadly, zeby Was zasmucic

A ja ide do gina tylko zapytac co robic z tymi okropnymi lekami na prl, skoro mi juz spadla. Ale podobno nie moge odstawic tych lekow ot tak. Moze zmniejszy mi dawke, nie wiem. Bo Wam powiem, ze glupsza z kazdym tyg jestem, a nie mam zamiaru nikomu tlumaczyc, ze to przez leki, bo probuje dziecko zrobic...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry