reklama

Staraczki Weteranki...

:-D:-D:-Dczesc i czołem kluchy z rosołem :)

mama - farby kupione, ten wrzos i ten fiolet ciemny ;-) jak masz dwie krechy, to lepiej leć do męża :) hehe :-D:-D:-D

obaliłam z siorą flszeczkę winka i se pogadałsymy , powiedziala mi , ze ma olac temat i w oncu nam się uda napewno, tylko , ze ja temat juz olałam od miesiaca i co ??????? i jajco !!! a małpaq napewno przyjdzie :(

standartowo olana :-( ... ide spać

Ostatnia edycja:
reklama
:-(:-(wczoraj żegnałam się, jako ostatnia, a dzis witam się jako pierwsza

Pogoda u nas piękna, mysle, ze wyciagne T. gdzies w góry

Miłego dnia wszystkim, ja złapałam jakiegos mega doła, uswiadomiłam sobie, ze moze nigdy nie bede miała dziecka :-( czuje się kupowato :baffled: i niepotrzebnie ...

dookoła same ciąże :-(:-(:-(mój mózg nie wyrabia :zawstydzona/y:
jestem bezpłodna - czytaj beznadziejna i nikomu nieprzydatna !!! :angry::-(:zawstydzona/y:

cześć babeczki:)
ja wczoraj padałam wieczorem i kompa wyłączyłam po ostatnim poscie..

dzieci zasnęły po 19.30 więc my po wiadomościach (na których przysypiałam) poszlismy działać-mówię do męża-choć prolaktyna mi spadła,śpiąca jestem to dzis coś nowego bedzie :))rób co chcesz a ja śpię:)
no i podziałalismy...

dziś 13d.c. i tempka mi spadła;/;/;/

przez ostatnie dni było 36,4
36,4
36,6
36,7
36,75
36,8-wczoraj
36,7-dziś ;/
jak jutro nie pójdzie w górę to lipa-jutro 14d.c.

z dziecmi też tak miałam ,ze był spadek przed owu ,ale to był spadek do najniższej w cyklu a dzis ??????

macie jakieś pomysły??
działaliśmy w 9d.c,11d.c i 12d.c. dziś 13d.
trace zapał do działań...śluzu na zewnątrz nie ma..ale w czasie działań nie było sucho...

dobra nie jęczę..
mnie dzis nie bedzie-dopiero koło 18.oo wlece

Palemka- miło tak sie ululać z siorką:))ja też tak mam jak moje przyjedzie :)))))))
chłopy z dziećmi a my ajerkoniak:))

miłego dnia i smacznej kawy:)

Palemka- gratuluję!!!!
wygrałaś kopa!!

zobaczysz ,ze po zabiegach jakie Cie czekają zajdziesz!!!!
nie jesteś bezpłodna!!gdzieś coś nie działa,ale znajdziecie to!!!!:tak::tak::tak:
przytulam Cię mocno-wspieram i walczę z Tobą!!nie pozwolę Ci sie poddać!!!!!

jedz z mężem w góry-odreaguj i wracaj z naładowanym akumulatorem do walki!!!
a potem bierz sie za wałek i maluj sypialnie-niech bedzie piękna przy poczęciu dzidzi:tak:

Dzień dobry!
Wstałam o 7 na mierzenie temperatury i już mi się spać nie chce. Tempkę mam piękną, znowu wystrzeliła w górę-37,07 :-D:-) Więc zaczynam się nakręcać oczywiście-kopnijcie i mnie! :sorry2:
mama, u mnie też w tym cyklu nie było śluzu na zewnątrz. Mnie się zdaje, że ten spadek dzisiejszy to na owu właśnie.
Palemko, głupoty opowiadasz! Jedźcie w te góry, zmęcz się jak pies, to nie będziesz bredni opowiadać :happy2:

U nas w nocy burza była, ale dzień zapowiada się piękny, więc jedziemy na działkę do moich rodziców-grill, siatkówka i te sprawy...;-)

Palemko...ja Cię proszę...nie gadaj głupot!
Mama hej:))
Ja rano zrobiłam test w 8dpo bo się nakręciłam i co...nic:(

oliwkakarolina, cześć :tak: ja też się nakręcam,a to dopiero 5 dpo...Kupiłam właśnie na allegro 6 testów ciążowych. A śluzu mam duuużo i to takiego jak w ciąży miałam, więc tym bardziej się wkręcam...:baffled:

oliwkakarolina, cześć :tak: ja też się nakręcam,a to dopiero 5 dpo...Kupiłam właśnie na allegro 6 testów ciążowych. A śluzu mam duuużo i to takiego jak w ciąży miałam, więc tym bardziej się wkręcam...:baffled:
Ja śluzu nie mam na zewnatrz nic a nic.Testy od 2tyg leżą,mam jeszcze jeden,spróbuję do wtorku się powstrzymać.

reklama
Witam ponownie w ten piękny dzionek :))

Lilith, Mama, Kahaka, Oliwka - Witajcie :)
Betusia - tulam skarbie. Teraz Ci nowych sił potrzeba. Bądź z nam,i będziemy Cię wspierać ile sił.
Palemka też mnie czasem takie dołki nachodzą. Ale wiesz przecież, że takie myślenie nic nie wnosi. Naładuj akumulatorki i wracaj z nowym zapałem do walki. Co nam pozostało innego? Jak się poddamy to nasz cel się jeszcze bardziej oddali. Tulę i wspieram. Odganiaj złe myśli.

U nas dziś ładna pogoda. Musze zaraz jechac na przegląd auta bo się dziś kończy :/
Wczoraj mój brat wyjeżdżał. Zawieźliśmy go do Berlina na lotnisko i wróciliśmy tacy wyczerpani, ze tylko padliśmy do wyrka i zasnęliśmy.
Tempka dziś do dooooooopy. 36,5 lipa na 102!!! No ale może zakłócona bo wczoraj wieczorem 5 godzin w aucie no i poszliśmy spać o 1. No, tak się pocieszam.

Kahaka a u Ciebie to zachęcająco to brzmi. Może będziesz pierwszą brzuchatką w tym szczęśliwym cyklu. Trzymam &&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry