reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
No w końcu ktoś się pojawił! Zaglądam cały dzień, a tu cisza...
Nie macie informacji od karolciaka i Ewci? Strasznie jestem ciekawa, jak u nich z tym testowaniem.
Ja dziś leniuchowałam cały dzień, zrobiłam jeszcze kartkę dla teściowej na Dzień Mamy, byliśmy na spacerku, jedliśmy lody, a w domu zrobiłam gofry, mniam.

Kahaka- no mały ruch ,jak to w weekend :)
a gofryyyy to bym wciągnęła:-p

Martusia- no to bedzie prezent na rocznicę :)

Kahaka- a Ty od dziś dupka czy od wczoraj ?

Kahaka- ja zobaczę jaka bedzie temka jutro-mam nadzieje,ze nie spadnie...i od wtorku wieczora bede brac 1 dowcipnie na noc...czyli od 16d.c. tak jak w listopadzie brałam
Castagnusa brałam do 11d.c. chciałam do owu ,ale tyle miałam to tyle brałam-nie kupowałam nowego opak.bo przecież w tym cyklu zachodzę to po co :)

teraz biorę kwas omega 3
acadr
folik

i od wtorku wieczora bedzie lutka..

Kahaka- tak,tak-w ulotce jest napisane ,zeby brac bez przerwy 90 dni takze spoko..

ale ostatnio Beatka pytała,ze Jej gin powiedział ,ze najlepsze własciwości ma do owu...z tym,ze jak Ty miałaś podwyższoną prl to bierz cały cykl:)

ja zmyka-obejrzę przepis na zycie i sie kładę..

do jutra :))

kahaka startuje z IVF we wrzesniu juz sprawdzalam po ile bilety sa i nawet w miare ceny, bo w lecie sa masakryczne.

Sorry ze tak malo teraz odpisalam dziewczyny ale jestem padnieta po pracy i ide robic jeszcze andruty (wafle) z masa kakaowa, mniam. Wspomnienie z dziecinstwa

reklama
Hej, pierwsza jestem dziś ;-)
Zaraz lecę do pracy, a o 17 mamy zabranie z rodzicami. Planowałam jeszcze iść do okulisty, ale nie wiem, czy się wyrobię.
amalfi, Bree, wieczorem myślałam o Was i doszłam do wniosku, że nie wiem, jak macie na imię, więc proszę napisać :tak::-) i wiek :-p
amalfi, daj przepis na te andruty!

Miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry