reklama

Staraczki Weteranki...

Marta, ja dałam zwykłą śmietanę 18%. Nawet nie wiem, co to jest kremówka :-p
Tak, u mnie 5 dni do końca, ale pewnie juz jutro będzie coś wiadomo u gina.
Jak się rozpuszcza czekoladę w "kąpieli wodnej"??? Help!

reklama
kremówka to śmietana 30% lub 36% z niej się robi bitą śmietanę.... Nie jest kwaśna ja inne-kuleczki mogą wyjść kwaśne ;/

Kaśka: gotujesz wodę w garnku, jak się zagotuje stawiasz na garnek miskę... i wrzucasz do niej [miski] czekoladę i mieszasz...

Kahaka- no własnie tak jak Martusia napisała-ja robię w rondelkach -do większego woda i na to stawiam mniejszy z pokruszoną czekoladą :))

ide zaprowadzic dzieci do spania,Tom zaraz idzie na siatkę-bedzie cisza ,spokój,wysoka tempka,ja i bb :))))))))))))

dziewczyny mam juz neta w domu to skrobnę cos po południu.
Jutro 13dpo zrobie bete bo już wytrzymać nie mogę. objawów żadnych rewelacyjnych, tempki nie mierzę. ehhh mogło by sie już udać w końcu!
uparte to dziecko jak mamusia!!!

Mama witaj, długo cie nie było.

Palemka widzę że objawy u ciebie takie jak u mnie:) zaciskam kciuki żeby @ sie spózniła na bardzo długo!

Tymonka- no od niedzieli wieczór mnie nie było-masaaa czasu:cool2:
uzalężnienie dawało sie we znaki :))))))

no to jutro robisz betę???
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

niby lekarz powiedział żeby w piatek ale jak jutro zrobie to powinno byc ok. jeszcze jednego dnia czekania nie zniose:)

aaazrobiłam w sobote twój sernik gotowany i był pyyyszzznyyy

Tymonka trzymam za Twoją jutrzejszą betkę !!

Kobietki uciekam, będę tylko podczytywać już teraz, bo mój wraca, obiad oglądamy do tego nowych piratów z karaibów a potem małą trza do wyra zapakować etc :D

Tak więc pięknych tempek jutro, wyników bet, innych testów [ Kahaka Ty wiesz ] i owocnych nocek :*

Lilith- papa-Tobie również wyyysokiej tempki życzę kochana :))

Tymonka- cieszę sie ,ze serniczek Ci sie udał i że smakował-ja tez ostatnio go zrobiłam :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry