reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
mama, tak, Acard dają, ale jeszcze jakiś lek przy tym, nie pamiętam nazwy. Ja dalej obstawiam, że u mnie to tarczya. Okaże się jutro...
Marta, nie próbowałam wcześniej tej masy,ale teraz spróbowałam jedną kuleczkę i jest ok-nie czuć, że kwaśne (może minimalnie, ale czekolada słodka, jest ok-bo zaszkodzić to raczej nie zaszkodzi na żołądek, co?)

Lolitka- no własnie..więc poczekam do następnego cyklu i wtedy zbadam a teraz tak sie napracowalismy ,ze stawiam na ten cykl i jak mi tempka skoczyła na te 37,1 dzis to od razu zbiegłam po lutkę...

Kahaka- ja słyszałam,ze jeszcze jakis lek w zastrzykach mozna podac na rozżedzenie...

tarczyce może zrobię jeszcze w tym cyklu...

dobra kochane-dziękuje za info ,ja padam czuję sie jakas połamana ,jakby mnie grypa brała...idę się połozyć mimo ,ze wczesna godzina.

jutro sie melduję z rana z kawką :)

Kahaka- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wyniki
Lilith-&&&&&&&&&&&&&&&& za tempkę
Tymonka- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wysoką betkę

Amalfi,Iza- a co u Was??????

Kasiu jasne że nie zaszkodzi-to normalna śmietana przecież! Tylko smakowo by mogło być kwaśne właśnie :)

Ja też się żegnam, jutro może z komórki Was będę podczytywać bo koło południa jedziemy do jednej mamy, potem do drugiej...

Mamaaaa Witaj. Tęskniłyśmy. :-) Nie oddawaj już lapka. Dzięki za kciuki i gratki wyników.
Tymonka trzymam kciuki za betkę!!
Lolitka mała poprawka. Dupek nie wpływa na wynik progesteronu w badaniu. Mimo, że działa jak naturalny progesteron to jednak jest to syntetyk i nie wychodzi w testach.
Kahaka pamiętaj w sobotę razem testujemy!! trzymam kciukaski za jutrzejszą wizytę.

Ja spędziłam wieczór u koleżanki. Wypiłyśmy po lampce winka czerwonego postanowiłam nie popadać w paranoję.
Przeraziłam się jak zobaczyłam, ze naskrobałyście 6 stron pod moją nieobecność.

witam sie z rana...
czuje sie tak :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

bolą mnie wszystkie mięśnie...czuje sie jak by mnie grypa brała,jakby mnie ktoś kijem pobił-łydki,krzyż,plecy...wszystko mnie boli:oo2::oo2:

powiedzcie proszę o ile lutka podnosi tempkę???????????

ja wczoraj miałam 37,1
a dziś (choć miałam nie mierzyć to z przyzwyczajenie zmierzyłam ) i 37,8:szok::szok:

mam dzis 18d.c.za wcześnie na taaakie tempki a poza tym aż tyle by lutka podniosła:confused:

miłego dnia kochane :)
ja zaraz jade zawieść dzieci do przedszkola.

Bree- witaj kochana :* mam nadzieje,ze winko było smaczne ;)

Kahaka- jak tempka???

reklama
Hej,
wpadłam się tylko pochwalić, że temperatura wzrosła na 37,00 :-):-):-)
Wstąpiła we mnie nowa nadzieja :tak:
Denerwuję się tym ginem, lece prosto po pracy, więc proszę o kciuki o 12.40!
mama, ja nie wiem, o ile podnosi tempke, ale może przeziębiona jesteś i dlatego tak wysoko. A jak nie, to tylko się ciesz ;-)
Bree, pamiętam o sobocie, oczywiście. Chyba że już dzis ginka odbierze mi złudzenia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry