• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
mama, tak, Acard dają, ale jeszcze jakiś lek przy tym, nie pamiętam nazwy. Ja dalej obstawiam, że u mnie to tarczya. Okaże się jutro...
Marta, nie próbowałam wcześniej tej masy,ale teraz spróbowałam jedną kuleczkę i jest ok-nie czuć, że kwaśne (może minimalnie, ale czekolada słodka, jest ok-bo zaszkodzić to raczej nie zaszkodzi na żołądek, co?)

Lolitka- no własnie..więc poczekam do następnego cyklu i wtedy zbadam a teraz tak sie napracowalismy ,ze stawiam na ten cykl i jak mi tempka skoczyła na te 37,1 dzis to od razu zbiegłam po lutkę...

Kahaka- ja słyszałam,ze jeszcze jakis lek w zastrzykach mozna podac na rozżedzenie...

tarczyce może zrobię jeszcze w tym cyklu...

dobra kochane-dziękuje za info ,ja padam czuję sie jakas połamana ,jakby mnie grypa brała...idę się połozyć mimo ,ze wczesna godzina.

jutro sie melduję z rana z kawką :)

Kahaka- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wyniki
Lilith-&&&&&&&&&&&&&&&& za tempkę
Tymonka- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wysoką betkę

Amalfi,Iza- a co u Was??????

Kasiu jasne że nie zaszkodzi-to normalna śmietana przecież! Tylko smakowo by mogło być kwaśne właśnie :)

Ja też się żegnam, jutro może z komórki Was będę podczytywać bo koło południa jedziemy do jednej mamy, potem do drugiej...

Mamaaaa Witaj. Tęskniłyśmy. :-) Nie oddawaj już lapka. Dzięki za kciuki i gratki wyników.
Tymonka trzymam kciuki za betkę!!
Lolitka mała poprawka. Dupek nie wpływa na wynik progesteronu w badaniu. Mimo, że działa jak naturalny progesteron to jednak jest to syntetyk i nie wychodzi w testach.
Kahaka pamiętaj w sobotę razem testujemy!! trzymam kciukaski za jutrzejszą wizytę.

Ja spędziłam wieczór u koleżanki. Wypiłyśmy po lampce winka czerwonego postanowiłam nie popadać w paranoję.
Przeraziłam się jak zobaczyłam, ze naskrobałyście 6 stron pod moją nieobecność.

witam sie z rana...
czuje sie tak :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

bolą mnie wszystkie mięśnie...czuje sie jak by mnie grypa brała,jakby mnie ktoś kijem pobił-łydki,krzyż,plecy...wszystko mnie boli:oo2::oo2:

powiedzcie proszę o ile lutka podnosi tempkę???????????

ja wczoraj miałam 37,1
a dziś (choć miałam nie mierzyć to z przyzwyczajenie zmierzyłam ) i 37,8:szok::szok:

mam dzis 18d.c.za wcześnie na taaakie tempki a poza tym aż tyle by lutka podniosła:confused:

miłego dnia kochane :)
ja zaraz jade zawieść dzieci do przedszkola.

Bree- witaj kochana :* mam nadzieje,ze winko było smaczne ;)

Kahaka- jak tempka???

reklama
Hej,
wpadłam się tylko pochwalić, że temperatura wzrosła na 37,00 :-):-):-)
Wstąpiła we mnie nowa nadzieja :tak:
Denerwuję się tym ginem, lece prosto po pracy, więc proszę o kciuki o 12.40!
mama, ja nie wiem, o ile podnosi tempke, ale może przeziębiona jesteś i dlatego tak wysoko. A jak nie, to tylko się ciesz ;-)
Bree, pamiętam o sobocie, oczywiście. Chyba że już dzis ginka odbierze mi złudzenia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry