reklama

Staraczki Weteranki...

Kahaka- czuję sie połamana,ale nie chora...
gorąco mi bardzo...

super,ze Twoja tempka poszybowała do góry!!!!!!
ciekamy na info po ginek :)

reklama
Hej,

mama mnie woła od wczoraj to się zamelduję :)

Trzymam &&&&&&&&&&&&&& za wszystkie rosnące tempki.

Dzisiaj wiadomo święto i postaram się jakieś ciasto zrobić, a na 15-tą do przedszkola na występy:-) Ciekawa jestem zwłaszcza Dawidka, bo on jest rocznikowo mniejszy niż 3 -latki i zawsze to fajnie wygląda, jak "tańczy".

A ja sobie wzięłam dzień wolny dzisiaj, a co święto to święto :-)

Mam nadzieję, że za rok już wszystkie będziecie mogły cieszyć się tym dniem, pozdrawiam porannie.

kahaka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskamy , zaciskamy ;-)

mama - za Ciebie też zaciskamy, ale tempka trochę za wysoka chyba kurde bele, albo Cie jakieś przeziembienie dopadło, albo efekt uboczny Lutki, albo ............ zarodek się zagnieżdża i taki oto objaw daje, za co trzymam kciuki !!!:-)

@ do mnie nadal nie przyszła, choć czuję ją już każdym centymetrem mojego ciała , spoznia się ta małpa juz drugi dzień i mnie torturuje :wściekła/y:bo znowu sobie nadzieje robię niepotrzebnie, objawow zero, lekkie pobolewanie podbrzusza i ból sutencji :(

iza - hej !! przyjemności w przedszkolu !!!!:-D
:tak::tak::tak:
Wszytskim mamą wszystkego naj !!!!!!!!!!!!!

Iza no w końcu wleciałaś :)))
przyjemności w przedszkolu-pamietaj o chusteczkach :))

Palemka- no wiesz co...zawsze miałaś @ jak w zegarku a tu co????
wiem,ze jesteś sceptycznie nastawiona do testów...ja już bym 3 razy testowała:))
zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&!!
a Ciebie (.)(.) bolą na @ ???
bo jeśli nie to......:)
tak bym chciała,zebyś w koncu doczekała sie maluszka!!

Wikula- kochana...jeszcze troche i w przyszłym roku bedziesz miała dzień mamy...

mama - raz mnie bolą, a raz nie ... ni ma reguły, teraz mnie nie bolą, tylko sutencje troszkę, a tak to nic, cały zeszły tydzienm nie podbrzusze bolało, a teraz ciszaaaa ... pewnie przed burzą .... nie zatestuje, w zeszłym roku w lutym tak mialam, tez mi się przedłużył z 28 do 31 dni, zrobiłam test i 5 min pozniej dostałam @ - myślę, że znowu sobie coś "psychicznie" zrobiłam

Palemka- rozumiem i nie namawiam...
ale jestem dobrej myśli,ze moze jest coś-KTOŚ- na rzeczy....

a ile dni zamierzasz czekać???jak bedzie 32 d.c. to co ??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry