reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Kurde dziewczyny zrobiłam test jest negatywny I krecha. tak sie bałam go zrobić, też jak Palemka po prostu nienawidzę testów!!! i nie zrobie już tego błędu nigdy. Pierdziele nie ide na bete bo to bez sensu. Trzeba sie przygotować do następnej IUI i tak kurde do 40! a potem menopauza i dziecka nie bedzie. :no: w głowie mi się to nie mieści zdrowi, względnie młodzi, zdrowo żyjący ludzie nie mogą dziecka zrobić >?>?><MMsskaj??+++##@@@@%%%

Palemka- papa,ja juz po sniadanku..

Tymonka-................:(( kurcze mać no!!
współczuję Ci kochana bardzo-nienawidzę widoku I krechy i tej bieli dającej po oczach....
tulę Cię mocno!!

dziś Ci zle i smutno i jak masz ochote to wypłacz sie bo to zawsze pomaga!!

ale nie poddawaj sie kochana !!

dzis jest dól ,ale wróci wola walki...
(*&^%$#@#$%^&*()(*&^%$#@#$%^&*()(*&^%$#$%^&*(!!!!! szlag!!

Mari- przylazłaaaaa...noż kurcze mać ,no!!
ale sie robi małpowo-wrrrr!

a ja jestem tak połamana ,ze aż siedzieć nie mogę...zmykam na kanapę się walnąć..

mari współczuje ale nasz los jest ciężki!!!!
dziś 14 (13-14 dpo) dzień po iui wiec już cos powinno być gdyby było.
Niech tu ktoś napisze że sie udało i poprawi mi humor!
Palemka??????? licze na ciebie. wiem że testu nie zrobisz. Ja już też nigdy!

hej...
Wszystkim mamom najlepszego... a reszcie życzę abyśmy za rok wszystkie mogły obchodzić to Święto....

Palemka: trzymam kciuki-oby @ się spóźniła o 9 miesięcy...
tymonka- przykro mi bo wierzyłam, że Ci się uda.... ale póki nie ma @ to zawsze jest jakaś mała nadzieja :)

U mnie 23 dc-jeszcze 5 do nowego cyklu-ale mi się wlecze!

Cesc dziewczyny!! Wiedzialam ze brak PMSa to zly znak, ze plamienia juz od 13 dc to tez pomylka lekka i dzis w 21dc dostalam @, wiem ze sie nie staralam, ale co jest nie tak ze mna??? Nie chce mi sie pisac wiecej narazie ide po moja dawke depresji, jak @ mi sie skonczy to moze wpadne do Was. Do napisania kiedys tam!!!

Dziekuję Wam bardzo, że mnie wspieracie
tymonka - o żesz kur !!!!:wściekła/y: ale jestem zła, wiem co czujesz , ja podobnie tak jak Ty staram się około dwóch lat i 2-3 miesięcy , nie wiem dokładnie bo nie mielsmy jakiegos konkretnego terminu. Wy oboje przebadani jesteście i tez nie ma żadnej przyczyny tak jak u Was ???? Wiem, że to straszne i wiem, ze jak małpa teraz do mnie przyjdzie to się załamię, bo się napaliłam, najgorsze, że pierwszy raz odkad się staramy mój mąż też się napalił ... jest mi tak głupio ... ciągle się pyta-dostałąś już ? moze nie dostaniesz i się cieszy jak głupi, a ja i tak wiem , że dostanę ... nie mam żadnych objawow ... :-(

mama - do łóżka :-D

nagapalma- podziwiam Twoją wytrzymałość-ja o już bm dawno zatestowała... mimo, że co cykl powtarzam sobie, że w tym cyklu nie będę testów kupować bo i po co.... że najpierw odczekam aż mi się @ porządnie spóźni... a i tak zawsze na ostatni dzień cyklu testuję ;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry