Martusia85
Fanka BB :)
Mniej-niecały rok... więc stąd pewnie ta różnica 
Kahaka- czekam na wieści po powrocie od gina!
Kahaka- czekam na wieści po powrocie od gina!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej,
wpadłam się tylko pochwalić, że temperatura wzrosła na 37,00 :-):-):-)
Wstąpiła we mnie nowa nadzieja
Denerwuję się tym ginem, lece prosto po pracy, więc proszę o kciuki o 12.40!
mama, ja nie wiem, o ile podnosi tempke, ale może przeziębiona jesteś i dlatego tak wysoko. A jak nie, to tylko się ciesz ;-)
Bree, pamiętam o sobocie, oczywiście. Chyba że już dzis ginka odbierze mi złudzenia.
A ja sobie wzięłam dzień wolny dzisiaj, a co święto to święto :-)
Mam nadzieję, że za rok już wszystkie będziecie mogły cieszyć się tym dniem, pozdrawiam porannie.
Wikula- kochana...jeszcze troche i w przyszłym roku bedziesz miała dzień mamy...
Kurde dziewczyny zrobiłam test jest negatywny I krecha. tak sie bałam go zrobić, też jak Palemka po prostu nienawidzę testów!!! i nie zrobie już tego błędu nigdy. Pierdziele nie ide na bete bo to bez sensu. Trzeba sie przygotować do następnej IUI i tak kurde do 40! a potem menopauza i dziecka nie bedzie.w głowie mi się to nie mieści zdrowi, względnie młodzi, zdrowo żyjący ludzie nie mogą dziecka zrobić >?>?><MMsskaj??+++##@@@@%%%
Hello
Wszystkim mamom duzo zdrowka i usmiechu z okazji ich swieta)))))))))))
Tymonka a ile czasu minelo od iui?
Palma ?????????????????? Trzymam kciuki.
Mama mi sie wydaje ze choroba Cie bierze choc jak zaszlam w ciaze mialam tak samo tzn obudzilam sie polamana i mialam wyskoka temp nawet bralam apap 2 razy.
U mnie nici z tego cyklu @ na calego...
Cesc dziewczyny!! Wiedzialam ze brak PMSa to zly znak, ze plamienia juz od 13 dc to tez pomylka lekka i dzis w 21dc dostalam @, wiem ze sie nie staralam, ale co jest nie tak ze mna??? Nie chce mi sie pisac wiecej narazie ide po moja dawke depresji, jak @ mi sie skonczy to moze wpadne do Was. Do napisania kiedys tam!!!
martusia - no i to włąśnie jest ta różnica, rok temu tez robiłam testywtedy jeszcze myślałam, że będę mogła miec dzieci, teraz myślę juz tylko, że nie zasługuję na dziecko ...
no to moze "cos Cie bierze"witam sie z rana...
czuje sie tak
bolą mnie wszystkie mięśnie...czuje sie jak by mnie grypa brała,jakby mnie ktoś kijem pobił-łydki,krzyż,plecy...wszystko mnie boli
powiedzcie proszę o ile lutka podnosi tempkę???????????
ja wczoraj miałam 37,1
a dziś (choć miałam nie mierzyć to z przyzwyczajenie zmierzyłam ) i 37,8
mam dzis 18d.c.za wcześnie na taaakie tempki a poza tym aż tyle by lutka podniosła
miłego dnia kochane
ja zaraz jade zawieść dzieci do przedszkola.
Bree- witaj kochana :* mam nadzieje,ze winko było smaczne
Kahaka- jak tempka???
kciuki mocno zacisniete i melduj sie szybciutko co i jakHej,
wpadłam się tylko pochwalić, że temperatura wzrosła na 37,00 :-):-):-)
Wstąpiła we mnie nowa nadzieja
Denerwuję się tym ginem, lece prosto po pracy, więc proszę o kciuki o 12.40!
mama, ja nie wiem, o ile podnosi tempke, ale może przeziębiona jesteś i dlatego tak wysoko. A jak nie, to tylko się ciesz ;-)
Bree, pamiętam o sobocie, oczywiście. Chyba że już dzis ginka odbierze mi złudzenia.
pewno swieto to swieto ale masz fajny dzienHej,
mama mnie woła od wczoraj to się zamelduję
Trzymam &&&&&&&&&&&&&& za wszystkie rosnące tempki.
Dzisiaj wiadomo święto i postaram się jakieś ciasto zrobić, a na 15-tą do przedszkola na występy:-) Ciekawa jestem zwłaszcza Dawidka, bo on jest rocznikowo mniejszy niż 3 -latki i zawsze to fajnie wygląda, jak "tańczy".
A ja sobie wzięłam dzień wolny dzisiaj, a co święto to święto :-)
Mam nadzieję, że za rok już wszystkie będziecie mogły cieszyć się tym dniem, pozdrawiam porannie.
kciuki za Ciebie rowniez niech nie przylazi juz przez dlugi czas z wiadomych przyczynkahaka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskamy , zaciskamy ;-)
mama - za Ciebie też zaciskamy, ale tempka trochę za wysoka chyba kurde bele, albo Cie jakieś przeziembienie dopadło, albo efekt uboczny Lutki, albo ............ zarodek się zagnieżdża i taki oto objaw daje, za co trzymam kciuki !!!:-)
@ do mnie nadal nie przyszła, choć czuję ją już każdym centymetrem mojego ciała , spoznia się ta małpa juz drugi dzień i mnie torturujebo znowu sobie nadzieje robię niepotrzebnie, objawow zero, lekkie pobolewanie podbrzusza i ból sutencji
iza - hej !! przyjemności w przedszkolu !!!!
Wszytskim mamą wszystkego naj !!!!!!!!!!!!!
pozyjemy zobaczymy ja mocno wierzemama - raz mnie bolą, a raz nie ... ni ma reguły, teraz mnie nie bolą, tylko sutencje troszkę, a tak to nic, cały zeszły tydzienm nie podbrzusze bolało, a teraz ciszaaaa ... pewnie przed burzą .... nie zatestuje, w zeszłym roku w lutym tak mialam, tez mi się przedłużył z 28 do 31 dni, zrobiłam test i 5 min pozniej dostałam @ - myślę, że znowu sobie coś "psychicznie" zrobiłam
kurde niech to szlag... ale wiesz co nie chce Cie nakrecac ale sa dziwn=czyny , ktorym dopiero 1-2 tyg po terminie testy wychodza.... wiec poki @ nie ma nadzieja jest...Kurde dziewczyny zrobiłam test jest negatywny I krecha. tak sie bałam go zrobić, też jak Palemka po prostu nienawidzę testów!!! i nie zrobie już tego błędu nigdy. Pierdziele nie ide na bete bo to bez sensu. Trzeba sie przygotować do następnej IUI i tak kurde do 40! a potem menopauza i dziecka nie bedzie.w głowie mi się to nie mieści zdrowi, względnie młodzi, zdrowo żyjący ludzie nie mogą dziecka zrobić >?>?><MMsskaj??+++##@@@@%%%
tulam to niech szybko mapliposz ucieka abys mogla rozpoczac szaleństwaHello
Wszystkim mamom duzo zdrowka i usmiechu z okazji ich swieta)))))))))))
Tymonka a ile czasu minelo od iui?
Palma ?????????????????? Trzymam kciuki.
Mama mi sie wydaje ze choroba Cie bierze choc jak zaszlam w ciaze mialam tak samo tzn obudzilam sie polamana i mialam wyskoka temp nawet bralam apap 2 razy.
U mnie nici z tego cyklu @ na calego...
no to pieknie Cie bierzeMari- przylazłaaaaa...noż kurcze mać ,no!!
ale sie robi małpowo-wrrrr!
a ja jestem tak połamana ,ze aż siedzieć nie mogę...zmykam na kanapę się walnąć..
tulam jestem z Tobą , trzymam kciuki za wizytęOj ciezki ciezki ... to nic nowy cykl nowe nadzieje my pod koniec tego cyklu idziemy do kliniki i staram sie wierzyc ze nam pomoga.
hej...
Wszystkim mamom najlepszego... a reszcie życzę abyśmy za rok wszystkie mogły obchodzić to Święto....
Palemka: trzymam kciuki-oby @ się spóźniła o 9 miesięcy...
tymonka- przykro mi bo wierzyłam, że Ci się uda.... ale póki nie ma @ to zawsze jest jakaś mała nadzieja
U mnie 23 dc-jeszcze 5 do nowego cyklu-ale mi się wlecze!
ej, ej ej, przestań tak negatywnie myśleć, bedzie dobrze,, potrzebny jest czas!!!!wikulaa bo ja dupka odstawilam i cos mi sie popieprzylo, a od tego cyklu mam anty brac a ja nawet nie wykupilam bo myslalam ze mamtydzien jeszxze i dzis przed praca musze leciec, czyli zaraz:-(. Zyc mi sie nie chce chwilowo
Dobrze mówisz trzeba czekać i wierzyć!!!jakos sie depresancko tu zrobilo dzisiaj?
kuzwa - co wy laski.....zbierzta sie do kupy no.... jednak kreska dzisiaj, jutro a pojutrze beda dwie....sie nie nastawiac i sie pozniej nie rozczarowywac. szanse na fasolke to ok 30% na cykl? wiec trza spokojnie czekac i swoje w kolejce odstac