• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
A ja jak zwykle nie wyrabiam, mam dziś mega, mega lenia :D Nic mi się nie chcę.
Ja chora jakoś nie jestem, tylko i wyłącznie lekki mokry kaszel. Nie bardzo wiem jak się go pozbyć.. Bo syropy z cukrem odpadają płukanka solą też, herbata z cytryną mi nie pomaga. Mam w razie czego antybiotyki od lekarza ale nie chcę brać. U mnie to takie przejściowe jest, jak zwykle zresztą.
Betusia u mnie też tak pałeczki leżą :) pachnie ładnie. Jutro zupka dyniowa to smaczniej mimo wszystko bo już warzywka mogę :D
I dentysta, zapomniałam na śmierć o nim ;/

Kurcze wy tutaj o obiedzie, a mi się nie chce nic robić...siedze i czytam pierdoły w necie... Ale ja dzisja robię potrawkę z indyka (zawsze robię z kurczaka, ale tym razem mam kawałaki indyka, to trzeba je wykorzystać)

Lolitka - ja np. mam wskazanie do IUI, bo mam duże przodozgięcie macicy i to może utrudniać dotarcie plemniczków na miejsce...

Powiedzcie mi czy wy składaci eteściowej życzenia z okazji dnia matki?? Bo wiecie ja do mojej teściowej mówię po imieniu, w ogóle nie uwazam je za mamę i nie wiem, jakoś tak zawsze dziwnie się czuję w ten dzień....
Prezent jej kupiłam, bo mój mąłż mnie o to poprosił, ale jakoś mi się wydaje, że to jest prezent od małża, a nie ode mnie...Rozumiecie o co mi chodzi???

Palemka tak pct to test na wrogość, robilismy kilka razy podczas monitoringu w gamecie a potem w invim i kiepsko za każdym razem plemniki sobie radzą, przeciwciał p.plemn nie mam we krwi no to iui... a hsg zrób jak najszybciej, moja kol miała wszystko super potem na hsg wyszło że jednn niedrożny drugi sie chyba udrożnił i w tym samym cyklu byli juz w ciązy.

lolitka widzę teraz w podpisie że sporo przeszłaś i przechodzisz. a isci to dlatego że nasienie kiepskie? my jeszcze 2 iui robimy a potem mamy sie zastanawiać co dalej.

Ja kiedyś jak w polandi jeszcze mieszkałam to składałam życzenia. Ale tylko dlatego by było jej miło.. odkąd mieszkamy w UK i mamy z nią marny kontakt, ona sama o nas mało pamięta to nie składam. Niby nie wypada, bo zachowuję się jak ona no ale cóż. Kiedyś żyłam z nią bardzo dobrze, była dla mnie własnie jak mama ale do czasu aż z moim zamieszkałam bo później jej się coś porobiło i po ślubie już nawet nie mówiłam ani mama ani po imieniu. Jednak życzenia składałam..

Daj jej Wikulo ten prezent, złóż życzenia.. Twoj będzie zadowolony na pewno, jego mama także. A Tobie nic się przecie nie stanie :)

Tymonka, ponoć na preseedzie dziewczyny zachodziły w ciąże co miały problem z wrogością śluzu.

lolitka jak twój m to przechodzi? mysle ze to bardzo cięzka diagnoza dla faceta brak plemników. dobrze że działacie, chociaż nie raz pewnie zadałaś sobie pytanie dokąd to prowadzi i czy na końcu bedzie dziecko... Wyniki były od poczatku takie czy sie pogorszyły? czym sie różni icsi od imsi? gdzie sie leczycie?

my teraz w wawie w invimedzie, wczesniej w gamecie u mnie. teraz do wawy mam ok200km. Musiałam potwierdzic ten sluz bo mi sie wydawało to niemożliwe że wyniki ok a tu nic nie wychodzi ale nie zlecono badań dodatkowych nasienia wiec zakładam że wiedzą co robią. moj m jeszcze nie może sie zdecydować na ifv, ma nadzieje na te iui, ja już nie wierzę raczej. no nic trzeba sie otrząsnąć i walczyc dalej nie? Jesteś twarda babka wiec wierze że dacie sobie rade i teraz już sie uda.

@ właśnie przylazła.

nie umiem zmienic suwaczka.

reklama
Widze dziewczyny ze dzis wszystkie zalalo heheh ja juz po pierwszej anty jestem i jak plamienia nie ustana po tym to juz sie poddaje.

lolitka a czemu twoj nie ma plemnikow, bo moj ma kiepskie nasienie bo FSH ma 0.05 i LH 0.01 czyli ma minimalne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry