• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Tymonka :( bardzo mi przykro :( tule mocno i wierzę, że uda się w kolejnym cyklu :* Ty wiesz, że nie mozna się poddawać przecież. Popłacz sobie tu z nami, wykrzycz się i wyżal ale jutro proszę wrócić z lepszym nastawieniem :)

reklama
jestem.rosołek wstawiony..
Amalfi- bedzie si..

Tymonka :(..............
a suwaczek zmienic trzeba w ustawieniach i w edytuj sygnaturę...

Lolitka- kurcze,powiem Ci ze póki nie była na bb to nawet nie wiedziałam,ze w spermie może nie być nasienia...smutne to...

Lilith-pisałam kiedys o soku z buraków na kaszel-może spróbuj...

tymonka szkoda przykre, ale male szanse sa na IUI temu ja tego nie biore pod uwage, moja ginka powiedziala ze to tylko 12% jest, to strasznie malo... nie wiem czy to prawda te 12%, ale moje 2 kolezanki nieforumowe mialy IUI i nie zaskoczyly, wiec ja tego robic nie chcialam, szkoda kasy, a u nich wyniki dobre, poprostu nie zachodza i juz

A nie doczytałam. Napiszesz mi jeszcze raz proszę :)
Wczoraj piłam barszcza.. może to nie to samo, ale nie pomogło nic.

Ide do babci zadzwonić, więc pewnie zniknę na dłużej. Przepis potrzebuję na kapuste w occie i nie pamiętam ile tego octu się dawało ;/ A będzie w sam raz do szynki :D

tymonka - nie robiliscie badan nasienia? i tak jak wikula mowi - IUI ma bardzo niska skutecznosc - ok 15% na cykl i jest zasada ze jak 3 razy nie wyjdzie to trzeba myslec o ivf....no ale plywakow trzeba zdabac

amalfi - moj nie ma nic bo zostal wysterylizowany 7 lat temu.....

mama - ano moze nic nie byc. rozne przyczyny: od fizycznych urazow, przez hormony itd....

lolitka aaa to temu,wiec jednak jest szansa,jak piszesz, bo na innym forum pisala dzieczyna ktora jest w zwiazku z irolem i on jest po wasektomii i ona pisala ze jedyna jej szansa jest dawca i ivf oczywiscie

Zgadzam sie z Lolitka, że nasienie należy zbadać!!!
Moja ginka mówi nawet, że najpierw powinno sie badać nasienie, a dopiero potem męczyć kobietę róznymi badaniami i innymi takimi... Bo np. po co brać leki skoro może się okazać, że nasienie jest slabe i i tak nic z tego nie będzie??? Dziwne jest to, że lekarz robi IUI bez badania nasienia...

reklama
Jak na innym watku doradzilam dziewczynie zeby najpierw zbadala swojego chlopa(bo takie jest moje doswiadzcenie i nie tylko moje) to sie na mnie obrazila heheh a nie bylam niegrzeczna tylko opowiedzialam jej swoja historie hihihi i focha na mnie walnela jak stad do sopotu!!! Ale na szczescie jeszcze jedna dziewczyna sie za mna ujela i panienka poszla po rozum do glowy i zapytala swojego pana czy laskawie sie pzrebada i sie zgodzil ale nie wiem jaki jest koniec tej historii

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry