• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
No tez sie zdziwilam,jak mi odpisala ze jej cos insynuuje, jakos tak to bylo, ja jej na to ze jej radze, takie jest moje doswiadczenie ze (stymulacja 4 miechy a potem okazalo sie ze armia slaba), a co zrobi z tym info,nie moja brocha.

Znalazlam to, ona pisze tak:Narazie armia nie była badana . Póki co problem leży po mojej stronie. Jak przez kolejne 2 cykle nic nie bedzie to zrobimy badanie nasienia. czego ogromnie sie boje!!!!!
Ja jej na to:basati heheh ja tez tak myslalam! Klocilam sie z ginka jeszcze, bo ja mam jeden jajnik i ciagle na cos chorowalam itd dalabym se reke uciac, ze to ja, u mnie tez jest problem oczywiscie, bo prl za duza, plamienia w drugiej fazie cyklu ale i tak nic nie przebije armii mojego, przez ktora tylko IVF moge juz robic. Ja na twoim miejscu bym zbadala armie najpierw. Jak poszlam z wynikami do ginki to mi wypomniala to, ze tak sie zapieralam ze to moja wina.
I ona mi na to:Amalfi, przepraszam cię ale nie lubie gdy ktoś mi coś wpiera.

Ostatnia edycja:
Ahahaha :D
Trochę nie czaję co wpierałaś :confused: ale niech będzie :-D

Ale nuda dziś, nic tylko spać można iść :cool2:

Ciekawe jak Kahaka po tym ginku i kiedy nam napiszę..

haha ja tez nie wiem, ale sie dowiedzialam, takze teraz wole gadac z ludzmi ktore juz znam i ktore chca sie uczyc i rozwijac, ja sie tu ciagle ucze np. Ja do roboty ide zaraz:-(

Amalfi - nieźle naprawdę... Ja tam np. każdej rady chętnie wyslucham, przemyślę, nawet by mi do głowy nie przyszlo, żeby się obrażać, ale ludzie bywają dziwni...

no to tak: my oczywiście mieliśmy badanie nasienia i to kilka razy. pierwsze było lekko poniżej normy ale też m był po 10dniowej abstyn, potem było badanie komputerowe i normoozosperia tylko aglutynacja ++ a teraz przed iui robiliśmy jeszcze raz w invimedzie i jest wszystko w normie tylko morfologia mogłaby być lepsza ale to jak widać w każdym badaniu inaczej nam wychodzi i lekarz mówi że jest dobrze. Co do badania nasienia chodziło mi o te dokładne scsa czy jakoś tak te na fragmentację dna- lekarka powiedziała że jesli bardzo chcemy to możemy zrobić ale ona naprawde nie widzi potrzeby i odpuściliśmy to. Chodziło mi o to że w invimedzie podobnie jak w gamecie stwierdzono że problemem jest jak widac ten śluz i dlatego robimy te IUI- u nas to jakby normalny cykl staraniowy skoro jest taka blokada w śluzie to naturalnie nie zajdziemy raczej...

To super wiadomosc lolitka, szkoda ze nie mam kontaktu z ta dziewczyna ale chyba jej w klinice powiedza
wikulaa mi tez radzono zebym przebadala mojego ale sie balam zapytac i zwlekalam jak glupia i napisalam to tej panience tez, bo rozmowa jest dluzsza,niz to co wkleilam, ale nie posluchala mimo tego. Tzn posluchala na szczescie ale trzeba bylo wziac jej focha na klate

Ostatnia edycja:
Cześć Weteranki.
Ja właśnie wróciłam. Miałam sporo spraw do załatwienia. Po drodze kupiłam sobie testa. Zrobiłam. Oczywiście biel biła po oczach aż miło. Szkoda gadać. Wiem, ze sporo za wcześnie ale liczylam chociaz na jakiś cień cienia a tu nic.
U mnie tempka dziś 36,9 niby ładna.

Mama tempka taka "zaskakująca" - może zaskoczyłaś ;)
Kahaka gratki - mówiłam Ci, ze odbije w gorę. A w ogóle to wracaj już z tego gina bo umieram z ciekawości. Łaknę dobrych wieści :)
Lilith jestem jestem - cześć :)
Palemka Ty mnie o zawał przyprawisz - cierpliwość masz anielską. Gdyby tak mi się chciał @ spóźnić (najlepiej 9 miecięcy). Zrób no testa kobito.

Amalfi, Lolitka,Wikula, Betusia - witajcie :))

Tymonka - przykro mi bardzo, wierzyłam, że będzie ok. Niech to szlag!

reklama
Bree a kupiłaś dwa? Bo do testowania to CI faktycznie jeszcze troszkę zostało ^^
Nie przejmuj się tym dzisiejszym, to na prawdę było za wcześnie a następny już wyjdzie z II krechami :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry