• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Kahaka,no nareszcie!!
Tempka śliczna to się tam po prawej stronie rozwinie co trzeba :)))

Wyniki tarczycy bardzo dobre. Idealna proporcja między hormonami. THS super (staraczki powinny mieć około 1-2) anty TPO też nie masz. Bardzo dobrze.
A jak kardiolipidowe wyszły?

Może jak będziesz u endo to podpytaj go o immunologię może jeszcze jakieś przeciwciała Ci zleci? Bo tutaj nie ma się czego czepić. Trzeba szukać gdzieś indziej.

Wikula - :*

Dzięki mama, czuję się kopnięta. Pierwszy raz od dawna takie szaleństwo mnie ogarnęło. wiem, wiem głupie to było :zawstydzona/y:

reklama
Bree, no własnie zastanawiam się czy iść do endo, w tym tyg. wydałam juz 600 zł na moje "zdrowie"... Nie wiem, które to na tych wynikach kardiolipinowe, to Ci napisze co mam:
APTT 31,1 (23-35)
wskażnik protrombinowy 99,1 (70-130)
fibrynogen 272 (150-380)
potas 4,11 (3,5-5)
sód 140 (132-145)

Bree- ale wiesz-ten kopniak to tak z życzliwości:))
jak przed terminem i jeszcze nie z porannego to raczej wiadomo,ze nie wyjdzie,,,ale wiem jak jest-jak sie człowiek napali to zdrowy rozsądek idzie w cień ..:)
też kiedyś zrobiłam wcześnie i nie z porannego-tak mnie podkusiło,ze nie wiem .:))

Tymonka-widzę ,ze udało sie zmienic suwaczek i pozytywne nastawienie Cie nie opuszcza :))

Mama wiem, wiem. Dzięki za kopa do pionu :)

Kahaka Tu nie widzę wyniku kardiolipinowych. Je się oznacza ALP, MLP i GLP.

Lecę z kwiatkiem do teściowej. Będę za 2h.

Mama, fajno że rosołek smaczny wyszedł i pomaga.
Film zostawiłam na później :) a włączyłam sobie świetny dokument o nadopiekuńczych rodzicach i o tym co się teraz na świecie wyrabia :D Bardzo ciekawe.
Niedługo po Judke się zbieram a tam jeszcze tak paskudnie leje :(

Wikula- jak tam Twój obiad ??:))))

mój rosołek smaczny wyszedł...zaraz idziemy po Zuzę..

jedzonka wyszło mi pyszne:)
Jeszcze trochę mi zostało, wiec zapraszam:))

lecę do mamy z kwiatkami, pa.
Ja do mojej już dzwoniłam, jutro do niej pojadę, to zawiozę prezent:)

kurcze chyba zmaina pgody sie szykuje bo mnie głowa zaczyna boleć
i jescze mam straszną ochote na słodkie, zaraz coś wyłowię z mojej miski pełnej słodkości:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry