• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Wikula a co tam szamasz? ;>

Lolitka ja niestety też nie pomogę :(

Wróciłam już z malą, idę się kąpać a później ją przy okazji wrzucę to będzie z głowy :)

Witam się znów dzis poszalalam na basenie i z tego wszystkiego obiad dopiero sie piecze...

Witaj mmm... rozgość się :))))))))) zapraszamy :)

Was nadrobic to graniczy z cudem ;)

Tymonka tulam mocno nie daj się jestesmy z Tobą!!!!!!!!

Bree a wiesz ja Ci powiem ze ja to jestem psychol bo ja mam 10 dni do @ a zgadnij kiedy test zrobilam wczoraj o 23:30 to trzeba miec w glowie ;)
ale nic tam na szczescie mam jeszcze duzo testow ...

Mama ja sprobuje zatestowac ale dopiero 5 czerwca w niedziele bo wtedy mam termin @
Kahaka super wyniki :)) puszczam kciuki

zaraz Was nadrobie jak mi sie uda

a ja dzis dzwonilam do moejj mamuski zlozylam zyczenia.... i zamowilam w poczcie kwiatowej piekny bukiet wiec dzis do 20 powinien do Niej dotrzec .... jest 300km ode mnie wiec chialam jej zrobic fajna niespodzianke ... i bilecik bedzie podpisany ode mnie i od mojej siostry :))))))))))) z podpisem: "Kochamy Cie Mamusiu, Twoje córcie ,"szkoda ze nie zobacze jej reakcji na te kwiaty ( 7 czerwonych roz i 2 czerwone serduszka w srodku...)

co do skladania zyczen tesciowej to sklada moj maz czasami tam pojdziemy na dzien matki ... ale dzis moj zlozyl telefonicznie to ja sie nie wychylam... zreszta mame mam tylko jedna ;)

ja tez w INIMEDZIE w Wawie zaczelam...
no koszty to z lekami i ze wszystkim to ok 12 tys ale czego sie nie zrobi dla malucha :)

Ostatnia edycja:
Betusia, absolutnie nie puszczaj kciuków, ani mi się waż! :-D W sobotę dopiero teścik, no! Moje endo nie takie tragiczne jeszcze, znalazłam w necie wypowiedź gina, że musi być minimum 6 mm do ciąży, a ja mam 7 :-p No i wpatruję się w to moje usg i oczywiście juz tam wypatrzyłam 2 zarodki hahaha
mmm, witaj, znamy sie z hafciarek. Wiesz, dlaczego nie możesz zajść w ciążę? Robiliście badania jakieś?

Ja już załatwiona :)

Mmm witaj i pisz jak najwięcej. Napisz nam coś o sobie, z czym macie problem??

Betusia prezent świetny zrobiłaś. Na pewno mama się ucieszy z takiej niespodziewajki :)

A gdzie reszta? coś pustawo dziś..

dobrze kciuki trzymam :)
no ja jak odbieram badania to tez sie wpatruje i wpatruje....doskonale Cie rozumiem!!!!
Kochana jeszcze tylko chwila i bedzie wszystko wiadomo ;)

mmm... dlaczego ivf w Twoim przypadku?

a ja mam dzis mega zgage moze 3 w zyciu.... masakra nie wiem po czym moze po konserwie turystycznej na ktora naszla mnie dzis mega ochota i pol wtrabilam....

teraz slinie sie na palki ktore sie pieka w piekarniku ... ;) matko ale jestem glodna po tym basenie...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja już załatwiona :)

Mmm witaj i pisz jak najwięcej. Napisz nam coś o sobie, z czym macie problem??

Betusia prezent świetny zrobiłaś. Na pewno mama się ucieszy z takiej niespodziewajki :)

A gdzie reszta? coś pustawo dziś..
ze mną jest właściwie ok, ale mój mąż ma bardzo, bardzo mało plemników, nawet do inseminacji się nie klasyfikujemy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry