• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

jestem i ja z doskoku :)

mmm-witaj,współczuję,ze juz tyle czasu walczycie-rozgośc się...

Lilith-a Ty kiedy masz testować??

Kahaka- ahahahahaha-jak wypatrzyłas 2 to podziel się:-p

Ostatnia edycja:
reklama
moj tez ma niewiele ;/
oligoasthenoteratozoospermia ...

Mamus witaj jak sie czujesz po rosołku?
ja mialam zrobic ale nie zdazylam jutro zrobie

a ja moje kochane malpiszona wczesniej dostane jak nic bo mam takie smaki jak 2-3 dni przed i sluz taki ze leje sie ...
czyli z moich marzen o naturalsie nici.... jak zjem to moze mi sie poprawi humor ;) bo zla jestem az z tego glodu i tych wszystkich malpowych objawow...szkoda gadac
wizyta u androloga dopiero w poniedzialek ... neich to szlag

Ostatnia edycja:
u mojego dzięki bogu wszystkie plemniki są w ruch w tym ponad 50% to ruch posepowy, tylko morfologia od pierwszego badania spadła, było 8% co jest w normie a ostatnio 3 % czyli o 1% poniżej normy :(

mama, jak mam 2 to wybacz, ale nie oddam, hahaha :-D
mmm, skąd jesteś? Ile masz lat, jeśli to nie tajemnic i jak masz na imię? :-) Ja się na męskich wynikach nie znam, bo mój ma w normie. Ale życzę, aby to IVF szybko wypaliło i od razu skutecznie! o!

Betusia- dziekuje ,juz lepiej,jednak rosołek stawia na nogi :))

Kahaka- hahaha pewnie,rozumiem-trzymaj dzieciaki:)))))))

mmm- ja mam 32 lata i mieszkam pod Poznaniem :)

Mmm mój jak robił badania ponad 2 lata temu kiedy jeszcze "intensywnie" się staraliśmy i coś tam badaliśmy też miał kiepsko.. w drugim mu się poprawiło ale jak tak patrze to np. był defekt główki a po witaminach ogonka, więcej i tak dupowato. No i 90 to były anormalne, ruch ujdzie. Jak teraz nie wiem.. dopiero się do badań przymierzamy i oczywiście mamy nadzieję, że uda nam się naturalnie.. u mnie swego czasu było wszystko dobrze z hormonami ale nie wiem jak zrosty chociażby..

Mama, no ja 3 mam ostatni dzień.. wszystko się okaże jaka tempka będzie, bo ja nie chcę testować.

Wiecie co, jak Mama pisała że tu siedzi a ma dzieci mi też dziś się tak dziwnie zrobiło.. nie potrafię pomijać tematu Judki.. ale właśnie to gdzie mam się podziać?? Starać zaczęliśmy się jak miała rok.. ma już ponad 5.. wiem, wiem były krótkie przerwy ale to i tak kupa czasu heh :( I cud, że ja jeszcze w naturalke wierze ..

Betusia, u mnie pałki o 19 na stół wjadą :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry