Betusia
Chcę być mamusią!!!!!
dlatego mamy to forummiło mi że mogę z kimś porozmawiać, prawie wszystkie dziewczyny z którymi zaczynałam starania już mają dzieci
ale nie wazne mamy czy nie mamy ale laczy nas wspolny cel staramy się i mamy gdzie sie wspieracMmm mój jak robił badania ponad 2 lata temu kiedy jeszcze "intensywnie" się staraliśmy i coś tam badaliśmy też miał kiepsko.. w drugim mu się poprawiło ale jak tak patrze to np. był defekt główki a po witaminach ogonka, więcej i tak dupowato. No i 90 to były anormalne, ruch ujdzie. Jak teraz nie wiem.. dopiero się do badań przymierzamy i oczywiście mamy nadzieję, że uda nam się naturalnie.. u mnie swego czasu było wszystko dobrze z hormonami ale nie wiem jak zrosty chociażby..
Mama, no ja 3 mam ostatni dzień.. wszystko się okaże jaka tempka będzie, bo ja nie chcę testować.
Wiecie co, jak Mama pisała że tu siedzi a ma dzieci mi też dziś się tak dziwnie zrobiło.. nie potrafię pomijać tematu Judki.. ale właśnie to gdzie mam się podziać?? Starać zaczęliśmy się jak miała rok.. ma już ponad 5.. wiem, wiem były krótkie przerwy ale to i tak kupa czasu hehI cud, że ja jeszcze w naturalke wierze ..
Betusia, u mnie pałki o 19 na stół wjadą
no wlasnie wiele czytalam nawet amerykanskich badan i napisalai ze meska nieplodnosc jest raczej nie do wyleczenia... dlatego dobrze ze pozostaje jeszcze ifv...najgorszym problemem jeśli chodzi o starania jest niepłodność męska, kobiety dużo łatwiej leczyć
ja juz moge z glodnym porozmawiac palki i slatka sa juz w moim brzuszku, ktory zaraz mi peknie
dziewczeta najwazniejsze ze mamy siebie
Ja swojej kupiłam z tulipanów i zaśpiewałam jej "najmilsza na świecie jest mi mama..." - to się popłakała hehe.

obie mamy prawie 26 hehe (ja we wrześniu).